Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
8130 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:29
Reakce na MP Meri:

A ještě pro mě teda game changer maximální - ruční vysavač. Na takový to přelíznutí ho beru několikrát denně. A u toho člověk i tak nějak přirozeně dost věcí sklidí. Miluju.

​to je dobrý . Mně na začátku prosince už přetekla trpělivost s tyčovým dysonem a koupila jsem si pořádnej vysavač a hned jsem se do něj zamilovala.

Narozdíl od toho křápu fakt vysává.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:39

Tabea to teda.. já si ten tyčový přeju právě proto, že nesnáším to vytahování normálního. Že tohle prostě jednou denně popadnu a vyluxuju to nezbytně nutné.

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:41
Reakce na bublifuk:

Tabea to teda.. já si ten tyčový přeju právě proto, že nesnáším to vytahování normálního. Že tohle prostě jednou denně popadnu a vyluxuju to nezbytně nutné.

​Funguje to tak, jak očekáváš

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:41

bublifuk za me je idealni kombinace tycovy+robot. robot vydrbe ty rovne volne plochy, rucne staci objet pohovky a skryte rohy, pripadne schody apod

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:43

bublifuk mne na to stačila roomba, teď máme bohužel strašně krivou podlahu a nevyjede všude zpod linky a furt se tam zasekava, tak ji v kuchyni, kde bych to užila nejvíc, ani nepoustim 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:45

Od 5 hodin to tady pořád bouchá. Asi lidi slavěj za všechny časový pásma - nebo jsou to prostě bouchalové jelimani.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2023 19:57

bublifuk jo, na drobky pod stolem a podobný bordel je tyčový super. Máš ho hned po ruce, žádné šňůry, žádná velká příprava.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 20:18

SunEclipse u nás taky, nepřetržitě od setmění. Jaký to má smysl? 

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 20:23
Reakce na andulka01:

Karja ber to, není nic nad to, přijít do uklizeneho (a ne vlastní příčinou)

​No ono by to u nás nebylo zas tak hustý, viz ty dětský krámy. Stejně bych ten termín musela uklidit před ní, to by mě docela štvalo, vědět, že středa večer musím úklidnit povrchy:D a pak by ji zas toho moc nezbylo:D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 20:26

rozarka Já to letos poprvy pochopila, kamarádi dělali oslavu Silvestra, rodiny s dětmi a na zahradě pár petard, cca v 17h, ze pak půjdou s deckama normálně spat. No, za mě by to bejt nemuseli (a ani jsem tam nebyla), ale aspoň už jsem pochopila to střílení průběžně celej večer, Jakoze kde se to bere.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 20:36

rozarka SunEclipse u nás to bouchá od Štědrého dne denně.Pes už z toho má psotník.Venčení je martyrium.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:02

Já v každý petardě vidím peníze vyhozeny z okna,resp. propaleny na chodníku. Dost často jsou to sociálně slabý rodiny, co část dávek takhle pros.rou. Neumím se od toho oprostit, protože to tak je. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:21

Torrah děkuji :) Nepotřebuji, aby to vonělo, naopak to je výhoda :)

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:23

SunEclipse A víš co je zajímavý? Já slavila v Sydney a byla jsem úplně zaskočená, jak to bylo neuvěřitelně spořádaný. Milion a půl lidí v přístavu, davy strašný, ale všichni slušní, žádný rachejtle, dělbuchy, nic takového, ani přes den, ani večer/v noci (bydlíme v centru), celej ten dav pozom táhnul z přístavu městěm, lidi mávali do oken, všichni v pohodě, policejní auta jsem viděla jen dvě…

V mém rodném městě se už bojím jít na Silvestra na náměstí...

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:41

Garfie teď čtu,že v Praze dohlíží policajti se samopaly.  No..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:50

Garfie Já bych v Brně na náměstí nešla. Měla bych hrůzu, kdo mě kde trefí. Jinak teda u nás taky horor. Kocour je ve stresu, jenže v chodbě, kde by měl troch klid, být nechce. Leze pod postel ke klukům a ti mají otevřenou ventilku, tak největší hluk. 

A jinak do tohohle vlákna snad poslední letošní stížnost. Ráno jeden syn zvracel, měli jsme strach, aby jsme to nelapili a neroznesli, tak jsme doma. Druhá rodina se nakonec taky omluvila, že se necítí. A kamarádka oslavu u nich nakonec zrušila večer, protože sama dostala teplotu. Takže nakonec my jsme nejvíc v pohodě. Je to snad po dvaceti letech, kdy se s nima nevidíme.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 22:59

Renusatko ven by mě nedostali ani dvouma párama volů

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 23:13

Renusatko my teda venku byli, ve meste v sedm jeste v pohode, akorat penis na svobodaku oploceny a obleceny, policajti uz se sjizdeli, jenze pak jsem byla jeste shanet chleba na zitra, protoze vietnamec na rohu sice mel otevreno cely svatky, ale az u cedulky "dnes do 16 h" mi doslo, ze vanoce sice neslavi ale novy rok asi jo:-) no a to uz jsem se pres park fakt bala, party vyrostku s pitivem a petardama vsude. smrdi to tu jak v pekle

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 31. prosince 2023 23:31

Máme okna na tři světové strany a zhruba od osmi večer bych nestíhala přebíhat, abych viděla všechno. Jako mně to nevadí (jsem tu sama), ale je mi líto zvířat, těch, co se chtějí vyspat, těch co to budou uklízet a vyhozenejch peněz, který by se nechaly utratit účelněji.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 00:48

Karja ber to, nebo to aspon zkuste! Ze me spadla takova ta dusevni zatez, kdyz vim, ze to tu ta pani projde s hadrem. Vysledek nevydrzi dlouho, ale usetri mi to ty 2-3h tydne, a to pro me hodne znamena. I pres vsechny nevyhody, jako je komunikace, penize, to, ze se tu ty pani stridaji snad co mesic... i presto je to pro me obri uleva. Protoze ja ten barak s tema 3 bordelarema neumim udrzet v hezkem stavu a je to pro me zdroj stresu. Ale budu si muset nekoho staleho naprimo, pres tu agenturu nam to nefunguje, plati jim malo a je velka fluktuace, ani ta komunikace neni jednodussi nez naprimo.