Jinak my si v neděli tak nějak zrekapitulujeme, co se bude přes týden dit. Ale každý to má ve svém pracovním kalendáři, nějaký společný rodinný vůbec neřeším. Pokud mají něco důležitého děti, taky si to píšu k sobě.
Stěžovací vlákno
Evaevajá si to kolikrát jen napíšu a za soukromé/důležité /cokoliv označím, až když si následně procházím kalendář. Ono zas si to nepředstavuj, že celá firma si navzájem neustále hlídá kalendáře, ke kolegům koukám jen když potřebuji naplánovat schůzku nebo potřebuji něco akutně a nevím, kde zrovna jsou.
continuity vždyť já vím a popravdě, i kdyby celá firma věděla, že jdu na gyndu tak co. Spíš mi to přijde úsměvné ![]()
Karja já mám velkej nastennej rodinnej planovaci kalendar, kupuju ho roky. Muž stojí 2 kroky od nej a pta se mne v jiný místnosti, kdy má dite doktora/pes očkováni/jeho mama narozeniny???
Chce to klid na to předání informací, jak psala Catherinne
A taky je dobrá ta pravidelnost, jak psala continuity máme týdně schůzku celá rodina (musí být po jídle a s mobilem v ruce) a já hlásím doktory, návštěvy, sportovní turnaje, koncerty, nákupy... a kdo co musí kdy udělat.
Pak řeknou děti, kdy nejsou doma, kde budou a kdy se budou vracet.
Ale přes všechno plánování se občas vyskytne havárie, jsme jenom lidi.
Teď jak jsem to napsala, tak si připadám jako Ho či min a pěti letka ![]()
Mha to je náhodou super, taková schůzka.
Já si pamatuju, jak se mně jednou táta v úterý večer zeptal, kde jsem byla. Tou dobou jsem minimálně pět let měla v úterý trénink
Asi to mají vrozené
Přesně, jediný kalendář o kterém vím je ten papírový u něj v kanceláři, kam se téměř nedostanu.
JankaM jsem si představila, jak se pod nějakou záminkou vnutíš k němu do práce, abys tam zapsala hlídání dětí ![]()
JankaM my máme kalendář v hale, kde jsou důležité věci mimo naši pracovní dobu a akce dětí, takže víme, že to nějak musíme pokrýt a předem se domlouváme. Pokud má dítě něco v naší pracovní době, tak to řeší většinou muž, má firmu a nemusí řešit uvolnění z práce. Nemoci dětí řešíme podle toho, kdo má co důležitého v práci. Asi bych se zkusila předem domlouvat a někam zapisovat kdo a co, třeba jen do malého kalendáře někde na zdi.
V kuchyni mám papírovej stojací kalendář, píšu tam všechny akce, společný i individuální, od očkování psa až po sraz parfumánie, kadeřníka atd. Jednak bych na většinu zapomněla, a taky lze kdykoliv nahlédnout - kdyby se někdo divil, proč zrovna nejsem doma!
barbucha to bylo asi spíš na janku, ne? Nám to doma funguje dobře.
Potrefenáhusa Ale zas to je od něj hezky, že se zajímá dopředu!
LamickaJežíš, to mi připomnělo jak si sambo s velkou pompou koupil poznámkový notýsek, že si do něj bude zapisovat, že už nebude takovej jalovej prostě....pak ten notýsek dva dny ukazoval, že ho má a pak ho někam založil. On dělá to, že mi píše do whatsappu svoje veci různý poznámky....takže nás WhatsApp vypadá jako:
,,sambo, vyzvedneš prosím děti ze školky?,,
,,sanitární kit, manhatten šedá, 042,,
,,jedeš zítra do práce nebo budeš doma?,,
,,Mudr. Horákova, Lánecká 542,,
Jako a takhle by se dalo pokračovat xletou historií. V podstatě tam nikdy není odpověď na moje zprávy, že buď ignorace, a když ne, tak mi zavolá. Některé pasáže jsou že by se z nich dala sepsat nějaká absurdní hra
,,sanitární kit, manhatten šedá, 042,,
To je spárovačka, že jo? Píšeme si podobně, akorát mně to muž poslal jako fotku krabičky ![]()
Myrtila No asi jo:D To jsem napsala náhodně, to teď zrovna kupuju ja
Karja Nene ![]()
![]()
![]()
Karja No, mohlo by to být i z naší domácí konverzace ![]()
Karjamě manžel odpovídá, ale že mi občas přijde podobná zpráva, protože manžel taky používá WhatsApp místo diáře, to jo ![]()
Prosím vás, jak se doma domlouváte na důležitých věcech? Píšete mužům mail? Nebo co? Celý prosinec řeším jak to bude na vánoce, kdo bude s dětma, když já ještě nemám nárok na dovolenou. Několikrát mi sambo porvrdil, že 2.1.může mít dovolenou, děcka mají ještě prazdniny. A teď velké překvapení, že se zítra nejde do školy, že jde normálně do práce. Jako o nic moc nejde, doma to zvládnou sami, v poledne se pro ně staví a pojedou na oběd a není úřední den, takže může po 14. hod skončit. Ale já fakt už nevím. Máme kalendář na lednici, mluvím o tom x krát a je to furt stejný....
Všechno píšeme do kaledáře a aktivně komunikujeme :D A když bylo děckoděcko, tak kdo zapomněl, ten řešil. Lékaře jsem si tedy se synkem odjezdila sama. Vodit dospělého muže za ručičku a dělat mu maminku je mi nějak proti srsti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.