Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:52

Ale tyto předchozí příspěvky mi udělaly velikou radost!

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 21:04
Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 21:06

JankaM pripominam a pripominam a pripominam, najskôr je to - "to je ešte za dlho", potom je to "no, cas rychlo beží,  uz je to blizko ". Syna obstaram sama bezne, ale muz mi pomaha, ze chodieva s mojim otcom do Martina na krv, tak to som mu vďačná,  takze pripominam.

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 23:21
Reakce na Mermaid:

O tom, jaké národnosti byla většina odpalujících, radši pomlčím

​a to mi dneska celej den vrtá hlavou:

český dezoláti? boj ohňostrojem? nandáme to Rakušanovi?

samé ocásky...

Offline Kokoska
34987 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 23:26

Catherinne ten klid a cas je dost podstatny, rekla bych.

Jednou dostal muz od jeho syna listek na koncert, kam ja jsem jit nechtela, takze jsem to vypustila a nestarala se. Takze co, samozrejme to prosvihl. Od te doby mi svedomite pripomina, abych mu pripomnela, ze si ma danou udalost zapsat. Ja jsem si zase spatne precetla datum na voucheru na obed,  tak to taky jako propadlo, to se mi teda ale povedlo zaridit prodlouzeni. Takze to je zase obcas pripominano mne, jestli nemame jeste nejaky podobny darek v zasobe. Zkusenosti fungujou!

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 23:56

JankaM co neni v pracovnim kalendari, jako by nebylo, ted jsem chvili bez auta, tak pisu i pozadavky na auto

Online barbucha blogger
35877 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 09:51
Reakce na Mermaid:

U nás taky hrůza, pražské sídliště, válka hadr. O tom, jaké národnosti byla většina odpalujících, radši pomlčím

​Ale jen se nestyď, většina odpalujících je národnosti české

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:09

JankaM 

U nás zapíšu do nástěnného rodinného kalendáře a pak připomínám. Čím víc se to blíží, tím častěji připomínám.

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:17

dynda i já....ale stejně bejva divení 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:31

Zapisujem do zdielaneho google kalendara a nastavim k udalosti pripomienku, kludne aj viac. Zeby si nevsimol ked mu vyskoci pripomienka, na to sa uz vyhovarat nemoze, kedze je k mobilu prilepeny furt 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:33

Potrefenáhusa 

Když je to důležitý, jsem holt urputná. Je to hrozný, no...

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 10:54

Jako to je všechno hezký, ale třeba můj muž, žádný kalendář nemá! Má jen pracovní v emailu. A pak máme na lince takový ten klasický, kam si občas něco zapíše a pak mu to já stejně přečtu, protože by se do toho nepodíval:). Mobil používá hrozně sporadicky, kdeže nějaké upomínky či kalendáře:-D. 

Takže chodim a připomínám a připomínám..... a proč mi to pětkrát opakuješ, a já s tím počítám a cože, kdyže to je a proč jsi mi to neřekla a to já nevěděl a nevíš kdy mám......a pak jobovky typu: nevíš prosim tě, jak se jmenuje ta moje doktorak?!? a další.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:12

barbucha u nás ne...ale vlastně se není čemu divit, dělají bordel celý rok, tak na Silvestra to jen završili, hlavně to roztřískávání flašek od chlastu v místě, kde chodí spousta lidí a psů mi teda hnulo žlučí  

Online barbucha blogger
35877 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:15

Mermaid 

Bydlím taky na sídlišti, ale zjevně na nějakým normálním: když bordel, tak českej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:19

Karja můj si to píše do toho pracovního kalendáře, takže to vidí celá firma

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:26

Evaeva nevim teda co pouzivaji za system, ale Outlook umoznuje udalost nastavit jako soukromou, takze "cela firma" vidi ze je termin obsazeny, ale uz ne "Pavlinka jde na gyndu, hlidam decka":-))

ja exmanzelovi zadavala do kalendare, to fungovalo perfektne.

no a momentalne reknu jednou, kdyz se o udalosti dozvim, podruhe kdyz se blizi a potreti kdyz uz nastava, nastesti na tom nevisi zadne deti apod, takze je to vlasne fuk, ale vetsinou to dopadne dobre:-)

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:28

Evaevajá si to musím psát do pracovního kalendáře, jinak to nikdy neuridim, protože celá firma mi tam schůzky posílá. Ale soukromé věci se dají zamknout a ti ostatní pak vidí jen vyblokovany čas. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:31

viktorka_od splavu continuity jo, většinou tam právě píše jen hlídám nebo nemám čas, takže pak zase neví pročOno spíš záleží na tom, v jakém presu to tam píše, jestli se mu chce hrát si s těmi nastaveními.

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:38

Evaeva to neni v nastavenj, to jen zaklikne pri zadavani ukolu. Je na to dokonce ikona.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. ledna 2024 11:41

Evaeva jak pise Candance, to je jedno kliknuti, zadne nastavovani