999 Děkuju.
Stěžovací vlákno
Já jsem asi prokletá. Nastoupím do práce, kde si mi líbí, práce se mi líbí, super nadřízeného dostanu a pak se vždycky něco podělá, co nemůžu ovlivnit ani pomoci, a ten nadřízený to nedá, protože je to pro něj poslední kapka.
Víc nemůžu napsat, ale cloumá to se mnou moc. Doufám, že ten psychopat, který si zasednul na nejhodnějšího člověka, jakého jsem poznala, jednou dostane pořádnou lekci!
Lamicka Ach jo ![]()
Lamicka Je to na houby, ale život není spravedlivej.
Lamicka tak to je škoda
teď jen věřit na karmu
Obecne ale platí, že ti psychopati maji prostě navrch, osobní zkušenost.
Kan ja vim, ze ne, ale doufat v lekci muzu :)
A dekuju vsem
sverit se tady opravdu pomaha.
andulka01 jo to je pravda. Navic si umi vybrat po kom pujde... :(
Prace se mi moc libi, to si vzit nenecham, jen jsem doufala, ze konecne si vsechno sedlo. Tak ne. ![]()
Lamicka Já už jsem párkrát něco takového zažila, že se to tomu člověku vrátilo a bylo to za situace kdy nikdo nechtěl věřit, že by to bylo možné a ono se stalo.
Lamicka To mě moc mrzí, určitě budeš mit ale i nového parťáka dobrého, vycházíš s lidmi dobře. Ať se ti daří;-)
Karja děkuju :)
Okrajové stanice pražskýho metra
hnusné, nelidské, špatně značené. Jako jo, ne že by to jinde v Evropě bylo o moc lepší, ale dneska mě to nějak víc dostalo.
andulka01 Přesně. Já navíc zvracím z těch nových tramvají, co se nakoupily za neskutečné miliony. Ty zase vymyslel někdo, kdo tramvají v životě nejel ![]()
andulka01 mě zase dostává - v poslední době tam často chodím - Národní třida - hnusné špinavé chodníky na levé straně, na pravé prázdné domy, pasáž Alfa - mrtvé místo, Pasáž Koruna - mrtvá, vůbec je to tam smutnej pohled skoro na všechno.
Jenom takový výkřik: 20.40 a u dveří mi zvoní klient, že mi veze doklady na DPH....
berush No a cos mu na to řekla?
Vzhledem k tomu, že mě probudil (náročný den, šla jsem brzy spát), tak jsem se v polospánku zmohla jen na to, že mu podám nulové přiznání, příští týden dodatečné, že na předání dokladů bylo času dost (minulý týden jsem ho na předání dokladů telefonem upozornila). Teď jsem dokonale probuzená a nas... Výmluva, že hlídal vlastní dítě ja fakt trapná. Něco podobného není u něj poprvé - ikdyž toto je fakt už extrém.
Usnula jsem u televize. Chudáci sousedi
přijde mi, že to v noci hrozně řve...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.