tv ono to ma jeste s jednim z tech bytu, co jsme nakonec nevzali, takovou vtipnou dohru. Bylo to vetsi 2+1, my ho planovali predelat na 3+kk. Kdyz sjme se ale dozvedeli od projektanta, ze vlastne v realu kupujeme neco jineho, nez je inzerovano, tak se realitak nastval, ze uz do toho s nami investoval cas a penize za pravnika a jak k tomu jako prijde... No a ted po dvou mesicich, co tam ten byt porad visi a cena mu klesa, napsal zpravu memu muzi, jestli by mu nemohl poslat vykres te nasi planovane rekonstrukce, aby to mohl ukazat nejakym dalsim zajemcum ![]()
Stěžovací vlákno
Zuzuli Lidská drzost nezná mezí ![]()
Zuzuli na Twitteru je účet nákupčí nemovitostí a ten píše, že narazit na slušnějšího realitního makléře je prakticky nemožné. Že to je úplné peklo jaká je úroveň lidí v tom businessu. Já mu po svých zkušenostech docela věřím.
Zuzuli no já měla s realiťákem taky nic moc zkušenost. Mistr světa, ale jenom vystupováním. Ale aspoň mi dohodit teda úplně skvělýho finančního poradce, za to jsem fakt vděčná a advokát byl taky super. Veškerý dokumenty mi dal do desek, kde byla obří fotka jeho ksichtu - no ty jsem musela hned vyhodit, abych pokaždý, když jsem něco potřebovala jsem na něj nemusela koukat.
Ať se daří v hledání, je to fakt běh na dluoho trať (a v Praze asi zvlášť). Já hledala 2 roky.
MP Meri Já ti rozumím, já se hluk snažím eliminovat taky dost, a to jsme v řadovce. Ale za noční pláč malého dítěte se blbě necítím, teda cítím, ale kvůli němu, ne kvůli sousedům. Zkus to brát tak, že je to prostě malá lidská bytost, která má plné právo plakat, když jí není dobře. Že malé dítě může plakat, nepochopí fakt jen naprostej vůl.
Jinak k anketě zvuky v paneláku přidávám, že od sousedů jsem slýchala jen občas spláchnutí záchodu pozdě v noci. Jediný, co bylo fakt otravný, bylo, že někdo ze sousedů chodil na záchod kouřit a na tom našem to pak bylo dost cítit.
MP Meri to vůbec neřeš! Děti brečí, tak to prostě je a každý příčetný soused to pochopí. A ti ostatní si najdou něco vždycky. A opravdu teda pochybuju, že je to v paneláku slyšet víc než ve vašem starém bytě. Podle mě jsou problém hlavně ty jádra, kde je slyšet všechno, a pak dupání, vrtání a tyhle zvuky nesoucí se panelem.
Zuzuli ono neškodí si domluvit schůzku s někým v svj, ale na to není čas, když to kolikrát musíš potvrdit skoro okamžitě.
Zuzuli Na něco podobného s tím pozemkem jsme kdysi narazili taky, tam myslím obec prodávala pozemky, které ale nebyly její, už si po letech nepamatuju podrobnosti, ale ti noví majitelé buď o ty peníze i pozemek přišli (nebo přesněji pak se soudili o ty peníze), nebo si ho museli koupit podruhé (a soudit se o tu první platbu). My jsme se tomu vyhnuli jenom díky tomu, že nám při prodeji nebyli schopni dát závazné termíny, do kdy tam budou hotové sítě, tak jsme to nekoupili.
A u rezervační smlouvy na pozemek, co jsme nakonec koupili, bylo moc šikovně napsáno, že kdybychom od ní odstoupili, přijdeme o tu zálohu, ale k tomu ji ještě jednou budeme muset zaplatit jako pokutu, našel to v tom kamarád právník, já i když jsem pak věděla, kde přesně to tam je, nikdy bych to neodhalila.
Přišlo mi fakt strašný, že při koupi něčeho, do čeho dám všechny svoje úspory a velikou část budoucích příjmů, tolik věcí závisí na náhodě, jaké informace se mi povede zrovna zjistit. A k tomu člověk hraje o čas a soupeří s dalšími zájemci.
Dnes je u nás ve čtvrti masopust a já jsem co? Nemocná. Achjo, takovej krásnej den.
andulka01 ja jsem taky nemocna, venku je nadherne, mohla jsem dat aspon 100 km na kole a nic ![]()
MP Meri nic si z toho nedělej. Nám asi rok vedle plakalo sousedů miminko, ale nikdy by mě nenepadlo se nějak zlobit, bylo mi spíš líto dítěte i rodičů.
Zuzuli to je teda síla
My taky zažila s realiťákama svoje.
Aranel no na ty běžkaře na Jiz50 myslím hodně. A ještě mistrovství v Nováči, to bude taky dílo jestli ještě nepripadne. Teď jsem přijela z Pece, tam teda dneska nádherně, ale se sněhem je to bídný, stopy ledový, plný šišek.
Lilly_Ku tyjo, stovku na kole. Tak ať je ti brzy líp.
A presne, dopoledne aspoň párkrát tu sjezdovku na snb jsem mohla dát. Konečně jsem se dostala na hory a nic, přijedu domů, tady masopustní průvod, slunce a já si jdu lehnout.
barbucha ve stoletým činžáku jsem právě vyrostla a odtama si žádný větší hluk jako v paneláku právě nepamatuju. Akorát jednou jsem teda tvrdila, že ve vedlejším pokoji někdo určitě je - pokoj byl součást našeho bytu a byl tou dobou dlouhodobě prázdný - byl babiččin (ta ale byla dlouhodobě v jiném městě)
MP Meri to hodně chápu. Jsem dost stresař ze všeho a předem, hlavně abych někoho neobtěžovala.. Dost jsem se bála, jak tu změnu vezme pes, určitě toho slyší mnohem víc a stěhovali jsme se z dost klidného prostředí. A aby nezačal třeba štěkat.
Ale stresuješ se možná něčím, co třeba ve skutečnosti nikdo ani neregistruje (nevíš jak moc je to kde slyšet). A děti prostě brečí, to snad chápe každý. A pokud si někdo myslí, že se ho nesnažíš uklidnit, tak je to protiva, který by si našel něco jiného...
Zuzuli držím palce, ať to dopadne dobře.
Dekuji vsem za podporu. Ja se fakt strasne tesim, az to bude za nami. Ted se snad neco rysuje, ale nechci to radeji zakriknout. Dokud nejsou podepsane smlouvy... Stat se jeste muze cokoliv.
Ale aspon pro pobaveni pridam svuj oblibeny inzerat na byt. Inzeruji to jako byt s "vnitrni lodzii" ![]()

Zuzuli
tovyzera ako tie fajciarske budky co byvali na letisku vo Viedni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.