Stěžovací vlákno
pecka
Myslím, že má z tebe radost!
pecka úprimnú sústrasť.
pecka upřímnou soustrast ![]()
Ďakujem ![]()
Před Vánoci jsme jeli shuttlem na letiště a řidič zadal před dvoucifernou sumu ještě omylem trojku. Podal mi čtečku obráceně, takže jsem si nevšimla, on si toho všiml, až když vyjelo potvrzení. Řekl, že to hned nahlásí firmě. Já jim napsala až první týden v lednu, prý to pošlou účetní. Pak jsem napsala znova 11.1., prý to pošlou účetní a ať jim pošlu potvrzení tý transakce z mýho účtu. Dneska ráno se ptám, kde jsou peníze a přišla mi odpověď, že 17.1. poslali peníze na ten Iban, co byl uvedený v tom mým screenshotu. V tom screenshotu je samozřejmě detail transakce, takže suma, příjemce platby a jeho Iban. Nechápu, fakt nechápu!
Proč by v detailu transakce mého účtu měl být můj Iban?!
zasekl se mi balík v balíkovně. Už dva dny tam visí, že je na cestě k dodací poště :(
Tabea já jsem jednou při rušení pojistky napsala do žádosti pro vrácení peněz účet pojišťovny, místo svého. Pojišťovna si v klidu vrátila peníze sama sobě, ne že by jí to nějak zajímalo. Naštěstí jsem na to, jak jsem blbá, přišla. ![]()
stačilo si postěžovat ![]()
Tak já to zkusím taky.
Poslala jsem balík, nikdo si ho nevyzvedl. Kde je balík teď? (mohli by ho poslat zpátky, prosím)
Mha poštou?
Mne gls napisalo, ze z technickych príčin nemôžu doručiť moj balík do balikomatu a že ho mám presmerovat, a následne že presmerovanie nie je možné!
Tak ja se taky pridam. Mam zasekly balik na depu zasilkovny. Minuly ctvrtek mi byly pres zasilkovnu odeslane dva baliky. Jeden, ktery mel trasu Bratislava-Praha, byl na pobocce k vyzvednuti uz za 24 hodin. Proste v patek dopoledne jsem ho vyzvedla. No a druhy, z Hradce Kralove, porad nekde visi. Teda podle trackingu je od uterni noci na depu a dal se nehybe.
Zuzuli volej tam hned v pondělí, nech si z chatu zavolat operátora. oni ho začnou tak po třetím telefonátu hledat.
Jinak mě taky moc mrzí, že se můj otec nedožil pravnuka, oni by byli úžasní parťáci. Navíc já neznám nikoho, kdo by to tak uměl s dětmi, jako můj otec. Fakt, moc se věnoval nám jako dětem i vnoučatům. Uměl se přizpůsobit situaci, s moji dcerou ještě cestoval, s nejmladší vnučkou trávil čas v covidu on-line, hráli si na školu, ona mu říkala žáku Ludvíku (nejmenoval se tak) a hrozně mu nakládala v angličtině :-).
A co se týká likvidace věcí po něm, jeho oblečení mamka pořád přerovnávala, řešila, jestli to odvezeme na charitu nebo jinam a stále to měla doma. Rozuzlení přišlo minulý týden, kdy byla blesková sbírka na jednu strašně chudou ukrajinskou vesnici a máma mi napakovala sedm pytlů, ať to tam odvezu. Věděla, že to posílá do opravdu chudých podmínek. Táta měl ale krásné věci, fakt kvalitní oblečení, měl to rád. Ale měl skvělý smysl pro humor, jestli na to kouká ze shora, tak se musí řehtat, kde ta jeho garderóba skončila. Máma se tomu teda taky smála :-).
![]()
Mmch by mě zajímalo, kde najdu takovou bleskovou sbírku... moc mě nebaví cpát slušný hadry nevděčnejm českejm "samoživitelkám".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.