999
To jsou přesně ty historky, co člověka trochu smiřují....
Stěžovací vlákno
barbucha Až zas nějaká bude, dám vědět :-).
Máme:
- dítě s otřesem mozku, které nesmí znovu upadnout
- tchýni s osteoporózou, která bez chodítka neujde dvacet metrů
- přes den 2C a v noci -5C, takže chodníky jsou nepředvídatelné namrzlé a kluzké.
Co vymyslí tchyne? Že by mohli s tím dítětem zajít na sushi. Takže mu to zavolá a nabídne.
Kdo to bude řešit a zakazovat? Já. ![]()
Tady fakt nemůžu mít pět minut klidu. ![]()
999
Mmch by mě zajímalo, kde najdu takovou bleskovou sbírku... moc mě nebaví cpát slušný hadry nevděčnejm českejm "samoživitelkám".
Jak jsi přišla na nevděčné české "samozivitelky"? Co znamenají ty uvozovky?
tvNo ono to bude narážka na ty problémy v šatníku, když se na začátku války Nora Fridrichová na pár týdnů rozhodla pomáhat přednostně Ukrajinkam.
To byl fakt mazec, ty některé komentáře. Pausalizovat to nejde, ale i ona sama tehdy říkala, že ji to dost zaskočilo.
continuity to jsem nezaznamenala. Ale i tak mi to přijde ekl. Stačí mi diskuse na novinkách. Jakože české samozivitelky hejtovaly Ukrajinky?
Jak jsi přišla na nevděčné české "samozivitelky"? Co znamenají ty uvozovky?
Taky bych ráda nějaké vysvětlení. Že by označení pro mladší tetiny?
Já výraz samozivitelky taky nemám ráda , ale do tohoto boje se pouštět nebudu . Nejsem tak argumentacne zdatna.
Raduzadiskutéri na novinkách často argumentují tím, že to dítě má i otce, takže to nemůže být samozivitelka, když dostává alimenty. No já si stejně myslím, že to nic nezmění, protože nějaké tisíce alimentů( víme, že to nebývá moc), nenahradí celou jednu výplatu.![]()
tv no to je super argument, diskuze na novinkách v zájmu zachování psychické pohody nečtu. ![]()
No jasně, že je rozdíl rodina se dvěma příjmy než jeden plat plus nějaké výživné. Leckdy mizerne nebo žádné. ![]()
Raduzapřiznám se, že pokud je tam téma samozivitelek a školství, lezu tam, protože se mě to týká. A vždycky se vzteknu.![]()
tv a já myslím, že ještě těžší než jeden chybějící plat, je ta chybějící osoba. Neumím si představit být na děti sama.
Ale barbucha si může vybrat, komu své věci chce, nebo nechce dát, a každému je po tom prd, ne?
Těžké je to ve všech směrech.
já ty uvozovky chápu tak, že se jedná o "jako"samoživení, jen navenek, vůči úřadům... že až tak samy na to živení nejsou - ne? ![]()
RoSa taky jsem to tak pochopila.
já ty uvozovky chápu tak, že se jedná o "jako"samoživení, jen navenek, vůči úřadům... že až tak samy na to živení nejsou - ne?
Moc si to nedokážu představit..při přídavcích na dítě jsem musela doložit rozsudek soudu o rozvodu a výši výživného. Co se týče příspěvku na bydlení, tak má možnost úřad provést šetření v místě bydliště, zda tam opravdu bydlí ten, kdo je uveden v žádosti. Plus možnost vyptávat se sousedů. Což je docela riskantní.
Pokud tedy "vůči úřadům" máš na mysli sociální dávky.
RoSa tim byly míněny dámy, které, když zjistily, že by se měly dělit s uprchlicemi před válkou, začaly být "hlavně našilidi"
Pochopily jste to správně, a jak ještě píše continuity , po tom řevu v Šatníku ty hadry radši spálím, než bych je věnovala těm sobeckejm ženštinám (který mají střechu nad hlavou, všemožnou státní sociální pomoc a k dispozici třeba i ten Šatník).
Pinot Noir dík ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.