Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 23:32

Zuzuli no jak jsi to sem dala, tak já teď brouzdám po těch s-realitách a je to fakt bizár... ale i ty drahý reality stojej za to... tohle např., asi po nějakym russákovi... v každý místnosti jiná podlahová krytina, lacinej laminát v ložnici (fuj, ty spoje), obklady v kuchyni... ale hlavně křišťálový lustry!

a ty nehorázný kecy u těch inzerátů: "díky umístění kuch.linky do předsíně jsme získali dispozici 2+1"

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 03:05
Reakce na Evaeva:

Zuzuli tam mají ty skříně, co po nich sklouzne prach, jak tu někdo sháněl

​ale nie je ich dosť, vidím množstvo kopičiek po bokoch !!!

Online Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 04:35

RoSa ja si zrovna tenhle tyden rikala, ze vsadim svy boty, ze tady zijou rusove

Jeste bych pridala jeden pro me bizar. Jak uz od zari hledam byt a denne prochazim realitni servery, tak mi vyskakuji reklamy na byty vsude. A skoro pod kazdym takovym inzeratem na fb, at uz to je na novostavbu nebo prodej starsiho bytu, jsou vzdycky komentare od "dekuji, nechci, pockam si, az budou ceny zase normalni", pres "hnusna vlada, kdo to ma zaplatit" po "ti prazaci jsou fakt debilove, ze to za ty penize berou, to my v horni dolni jsme chytrejsi a franta pred deseti lety koupil velkej barak za pul milionu". 

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 06:51
Reakce na žluťásek:

tv já jsem viděla na pražském Starém Městě byt bez koupelny, k umyvadlu byla přidělaná sprcha a kolem závěs a sprchovala ses v lavorku, co se pak vylil do toho umyvadla. Tomu říkám bizár

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 06:51

MPLee tak to je síla

Online Tabea
8134 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 06:59

MPLee "multifunkční stůl" To by mě zajímalo, jestli někoho sehnala. 

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 07:14

brrrčlověk si to v dnešní době už nedokáže představit, že?

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 07:44

žluťásek sprchu z umyvadla jsem zazila v jednom bulharskym hotylku. Jen misto lavorku byl odpad pod umyvadlem. Rano jsem si sla cistit zuby a malem se nechtene osprchovala, protoze "nekdo" neprepnul packu zpatky na umyvadlo. V byte jak to popisujes je to teda silenost!

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 07:57

tv byt v Brně se sprchou na zachode jsem taky viděla 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:00

Kokoska byly to devadesátky a starej pár, co se byl asi zvyklej umývat v tom škopíčku. Sprchu koupili když přijely příbuzný holky puberťačky ze Slovenska na prázdniny. No holky koukaly :)

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:01

Pořád přemýšlím na co je vnitřní lodžie

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:09

žluťásek O podobném bytě někde v centru Prahy mi vyprávěla kamarádka, není to zas tak dlouho, jezdívala tam k příbuzným. Prý neměli koupelnu, jenom vytahovací sprchu v kuchyni ze dřezu, a když se chtěli umýt, dali si pod sebe lavor a zamknuli se v té kuchyni. Prý to chtělo trochu cviku, ale po pár dnech člověk už ani nenacákal kolem sebe Wc prý bylo společné pro několik bytů v mezipatře, ale tahle rodina už myslím měla i vlastní v bytě.

Ale mně to nepřijde až tak mimo, v našem předchozím bytě koupelna taky nebyla, přidal ji tam tehdejší majitel až před prodejem bytu, takže před 15 lety. Sousedka měla jen sprcháč v kuchyni a na wc chodila na dříve společné na chodbě. Do jejího maličkého bytu by se asi vešlo, jen kdyby zrušila kuchyňskou linku. Dům byl cca z roku 1890. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:13

Liesel Zimni zahrada?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:14

Myrtila  Kupovala jsem byt tak dva tři roky před tebou a taky bez koupelny. Dokonce tam nebyla ani teplá voda, jen studená točka v kuchyni. Dům z roku cca 1870. Soused v přízemí si dělal koupelnu asi tři nebo čtyři roky po nás...záchod teda měl každý svůj. 

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:16

Liesel nebo byl majitel bytu tezky kurak - ale nechtel si smrdet v byte a ven chodit byl liny

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:20
Reakce na Myrtila:

Ale mně to nepřijde až tak mimo, v našem předchozím bytě koupelna taky nebyla, přidal ji tam tehdejší majitel až před prodejem bytu, takže před 15 lety. Sousedka měla jen sprcháč v kuchyni a na wc chodila na dříve společné na chodbě. Do jejího maličkého bytu by se asi vešlo, jen kdyby zrušila kuchyňskou linku. Dům byl cca z roku 1890. 

presne komentují se tady byty, v kterých vyrostla půlka mé generace.

Jako dnes je standart úplně jinde, ale já si z toho beru, že se prostě máme fakt dobře. 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:22

Suya SunEclipse využití mě taky napadá několik, ale hlavní otázka PROČ? to mi pořád uniká

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:25
Reakce na continuity:

presne komentují se tady byty, v kterých vyrostla půlka mé generace.

Jako dnes je standart úplně jinde, ale já si z toho beru, že se prostě máme fakt dobře. 

​Já se s tím třeba nikdy nesetkala, že by někdo neměl koupelnu, a to jsem z největší díry na světě. Takže se nedivím, že se někdo diví.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:30

Liesel

Oni se najdou všelijak jaké bizary, většinou je to tím, že lidi mají jiné potřeby - třeba ten kuřák, pokud v bytě není jiný balkon. To je myslím jasná odpověď na tvoje proč?

mě trochu uniká smysl té debaty. Zrušit zrovna tohle je v bytě, který je stejně zralý na rekonstrukci úplně nejmenší problém. 

A často je důvodem to, že lidi nemají na rekonstrukci peníze nebo se do toho nechtějí pouštět za provozu. Nebo když něco z výše zmíněného zdedite po 90 létě pratetě?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 08:31

Pinot Noir já myslím, že záchod na pavlači a neexistující koupelna byla problémem měst, ne vesnic. Byty z 19. století prostě tímto zařízením nedisponovaly a když to lidé začali vyžadovat, řešilo se to všelijak. Můj děda na vesnici to prostě vyřešil kvalitním přístavkem k domu.