Stěžuju si na svou nepozornost a nešikovnost, úplně debilně jsem sáhla na horkou nerezovou pánev a mám na dlani 3 ohavný spáleniny. Takže už tady hodinu chladím a skučím a místo odpolední procházky mi jel muž s miminem sehnat nějaký krytí, protože doma samozřejmě jenom náplast 3x5 cm. Taková pitomost, nejradši bych si nafackovala![]()
Stěžovací vlákno
Jestli můžu řadit, když je to na dlani, běž do nemocnice.
Allysa na Popáleninové oddělení do nemocnice
continuity už čekám na pohotovosti ![]()
Udělalas dobře, popálenina pořád postupuje dovnitř.
Allysa jj, fakt je to lepší. Takto si kdysi spálil dlaň kamarád na chalupě. My jsme jenom volali na 155, kam ho v těch horách nejlíp odvézt a víceméně nám vnutili rychlou a odvezli si ho sebou. Říkal, že za dva týdny už držel v ruce raketu - je tenisový trenér, kdy tam nejel bylo by to na dýl. .
continuity Díky, no ošetřilii mi to stejně jako jsem to udělala já ( Flamigel a mastný tyl), v pondělí mám jít na převaz, aspoň jsem v klidu, že to někdo viděl a dostala jsem lepší analgetika.
Allysa to je dobře, ať se to rychle zahojí.
On tam už měl i nějakou nekrotickiu tkáň.
continuity To snad nemám, ale bolí to dost a doma 8m dítě a ta ruka je nepoužitelná ![]()
Allysa to mu v ty nemocnici už právě vystříhali. Pokud ti to jen namazali, tak určitě dobrý.
Allysa ta péče o dítě teď bude na prd. Snad se to bude rychle hojit![]()
Evaeva Musí manžel, já ji nezvládnu ani prebalit a oblíct, je jak pytel blech
No nemá radost. Uvidím v pondělí po prevazu. Achjo, taková blbá nepozornost.
Allysa to věřím! Snad to brzy přestane bolet.
Allysachvíli si dej voraz, ať ti ty puchýře neprasknou.
Allysa přeji rychlé zhojení, popáleniny jsou hrozné, strašně to bolí.
Allysa Držím palce, kamarád teď taky měl.popalenounruku, skončil na pohotovosti, ale brzo se mu to zahojilo do běžného provozu, takže to pujde urcote i u tebe;-)
Díky za účast, je to fakt pitomý ![]()
MP Marge jojo, naopak v cesku si velka cast lidi mysli jak v usa lidi umiraji houfne na ulicich, protoze si nemuzou dovolit zajit k doktoru.. to jsou paradoxy
Tímhle nás krmili komouši, včetně toho jak na Západě neexistuje sociální pomoc a lidi houfně končej pod mostem a vo hladu... a já nevěřila svejm očím, když jsem začala číst - jakejkoliv román ze současnosti, kde lidi běžně chodili k doktorovi a o chudý a nemohoucí se starala sociálka líp než u nás ![]()
Vafle se mi kdoví proč všechny chytaly na spodní desku a na víku papiňáku se zasekává nějaká pojistka a pak ten zmetek nejde zavřít a otevřít. Dneska už nic nevařím!
Stěžuju si trochu na samba ale hlavně na sebe. On se právě zabalil, udělal svačinu a vyrazil sám na výlet.
A na sebe proto, že se neumím pro něco nadchnout a pustit se do toho. Sambo před asi 3 lety objevil knížku o běhání od Škorpila, shlédl ten pořad o tom v tv a začal běhat. A nedávno přečetl knížku o putování do Santiaga, taky o putování Českem. Takže až bude tepleji, má naplánovánou část někde kolem Děčína. A dnes teda vyrazil jen tady kousek, asi 20 km a zpět vlakem. Ráda bych s ním, ale je jasné, že se během půl hodiny s dětma nevypravíme, děti 20 km nedají a samotní tady do večera být nemůžou, když se musíme na zítra nachystat po prázdninách do školy. To jen popis situace.
Máte něco svého, co rády děláte a přišly jste na to treba až v pozdějším věku? Já jsem teď nějak vygumovaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.