Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 26. února 2024 09:30

monis To byl předchozí koníček Objevil někde v bazaru levný klarinet, koupil si ho a začal se na něj učit, to bylo tak před pěti lety. Pak ho to přešlo, ale teď začala hrát dcera v rámci školního bandu, takže se k tomu vrátil a posunul to do vyššího levelu....

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 26. února 2024 09:39

Garfiejá z ty vaší rodiny nemůžu

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 26. února 2024 09:44

continuity Jo, on by se ti líbil, něco mi říká, že máš pro takové typy pochopení....

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 26. února 2024 11:20

Já na koníčky měla čas taky až později, až děti vyrostly. Ale měla jsem (a mám) takové obvyklé - chodila jsem hrát volejbal, to mě bavilo hodně, ráda jsem četla, jezdili jsme na výlety. Pak přišly vitráže, ty mě baviy moc, (do těch se zase jednou pustím, až se mi podaří vyklidit dílnu, co mi chlap zapráskal nějakýma jeho věcma), no a teď píšu a chodím na procházky. A spolu s mužem objíždíme hrady a zámky, chodíme lesem, sbíráme kešky a tak. Samé prosté radosti života :D.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 26. února 2024 11:22

Mmch ad můj zub - teď jsem se vrátila od zubařky. Vydržela jsem to přes víkend, i když občas to bylo krutý. Odumíral mi prý nerv, jak mi praskla ta plomba, co byla velká a stará. Prý se to stává. Tak už jsem bez nervu a snad i bez bolesti. To uvidím, až odezní injekce. A díky za podporu všem.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 26. února 2024 12:46

Vcera jsem si vyprala svuj trench coat a srazila se podsivka! Pritom jsem latku na podsivku samozrejme predeprala, nez jsem z ni sila. Coz souvisi s konickama :) ja jsem si ten kabat peclive usila, vybrala peknou latku na podsivku, ozdobny sikmy prouzek jsem nasila mezi podsadku a podsivku a ta podsivka se srazi! Jsem z toho dost otravena, jaro uz klepe na dvere a ja nemam pouzitelnej lehkej kabat. 
A musim rict, ze obcas zavidim vam, ktere bavi vareni, to je takova prakticka vec. Ja varim nerada, nejde mi to, budto mi to utika nebo se to nevari. Priloha se mi typicky povede udelat tak minimalne o ctvrt hodiny jindy, nez zbytek a tak. Navic jsem se nikdy nenaucila jidlo dobre ochutit, poznam, ze by to neco chtelo, ale vubec netusim co. 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 26. února 2024 13:24

Friga Hele, já bych neušila kabát, ani kdyby na tom závisel život mýho psa
A ze ten sražený tě lituju, to na.ere...  

Online Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 26. února 2024 13:27

Friga ja taky vareni nijak nezeru, jako uvarit umim nebo jednou za mesic neco upict na oslavu, ale ze by me to vylozene bavilo, to ne. 

partner vari casteji a radeji, prevzala jsem misto toho nakupy a oboustranna spokojenost :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2024 13:47

Lilly_Ku u nás bohužel vaření nebaví nikoho, mně by ještě celkem bavilo zkoušet nové věci, ale na to v běžném provozu není čas a děti to pak stejně nejí:( Škoda, je to praktický koníček.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 26. února 2024 13:50

Lilly_Ku tak ja taky neco uvarit umim, mam par receptu, ktery delam. Umim dve ruzny polivky, jednu omacku s ryzi a pak zapeceny maso s bramborama. Muz ma taky par receptu a ve zbytku casu chodime ven, objednavame nebo koupime hotovky. Varime tak jednou dvakrat tydne vetsinou, nekdy neco zbyde i do druheho dne. U nas je ten 'problem', ze vareni nebavi ani jednoho a ani jednomu moc nejde. Usetrili bychom vic penez, ale nejak jsme usoudili, ze si to muzem dovolit a za ty nervy to nestoji. Ze radsi usetrime na necem jinym

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. února 2024 13:50

Měla jsem hrozně pěknej víkend, než jsem ve zprávách zachytila ty dvě víkendové tragédie, které se u nás odehrály. Obě školou povinné děti chodily na stejnou základku jako naše starší, s tím starším chlapcem chodila do skautu- ten je navíc z příbuzenstva mé oblíbené kolegyně. Jsem tím úplně paralyzovaná. Ale úplně. Strašně moc myslím na tu mámu. Na celé ty rodiny. Navíc sloužím a s dcerou - která to bude vědět ze školy, se kterou už spolupracuje psycholožka- se uvidím až zítra, abych ji mohla utěšit a podpořit. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. února 2024 13:55

marieu hodně sil. Je to strašně těžké, když se to stane takhle blízo. Mylela jsem na vaše město, není velké a ta anonymita je menší a hůř se to snáší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2024 13:56

marieu to mluvíš o té matce se dvěma dětmi z Hořovic? Druhou zprávu jsem nezachytila, ale jestli je to něco podobného... Je to hrozné, vůbec se nedivím, že tě to tolik zasáhlo, když je to někdo z okolí

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 26. února 2024 14:04

Samantha me siti bavi, ale mam rada ten proces, kdy z nove latky je pak kus obleceni. Opravy a upravy uz zas tak nemusim. Tohle budu muset nejak vymyslet, jak to opravit. Prijde mi, ze se srazila jen do delky, ale budu to muset jeste overit. Hlavne je blby, ze ten kabat uz ted brzo budu potrebovat, uz tu zacina byt nad nulou a na zimni kabat tudiz teplo. 

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 26. února 2024 14:05
Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 26. února 2024 15:33

Friga zkus tu podšívku vyžehlit - někdy se látka praním "srazí", ale žehlením se zas vrátí do původní velikosti

Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 26. února 2024 15:35

marieu je to hrozný, oboje... říkala jsem si, že se to neštěstí trefilo tak blízko od sebe...

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 26. února 2024 15:51

Frigaa nesrazil se jen ten šikmý proužek? Že by táhl sebou i podšívku, to by oprava nebyla tak složitá, jestli je to jen  na předním díle 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. února 2024 16:13

Archivářka mně se to všechno mnohem hůř snáší, od doby, co jsem sama matka, samozřejmě. A děti, které nota bene ještě známe od školy/družiny/z kroužku...

Evaeva v sobou ještě tragicky zemřel 12tiletý chlapec ve vedlejší vsi. Šel na zahradu na houpačku.

RoSa úplně neuvěřitelně.

dcera přišla ze školy smutná, rozplakala se i paní učitelka, když jim to měla oznámit.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 26. února 2024 16:14

rozarka srazila se po osnove cela, ale ten prouzek taky trochu podeziram, protoze v miste prisiti na predni podsadku to tahne nejvic. Ale zmizela cela ta volnost do delky a tahne to trochu i kolem rozparku, kde sikmy prouzek neni. 

RoSa diky za napad, to bych mohla zkusit, mam to asi pri zehleni trochu natahovat, ze jo?