Na Zalando lounge jsem si objednala Furlu Metropolis, jsem se na ni tak tesila a rikala si, ze za 2 tis je to skvely ulovek, fotku jsem nezkoumala a prislo presne, to co na fotce - kabelka s hornim kratkym preklopem, ktery nema zapinani, ze to vubec zkousi prodavat ![]()

Stěžovací vlákno
Peetra1 to je takový model. K ní se daly ty poklopy dokupovat, byly různé barvy, je to tak zamýšleno.
Prostě to vrat, zrovna na ZL se vrací dobře.
continuity diky, tak jsem na ne aspon trosku min nastvana, ze to nejsou az takovy bidaci
, vratim ![]()
Peetra1 je to stavebnice, no... a nebo si ten překlop dokup
RoSa to nejde, ten horni dil je kratky a nedosahne vubec k tomu zapinani ....
Peetra1 však ti píšu, ať si ten chybějící dekl dokoupíš ![]()
Tak sa mi tu skvrnu zo sukne podarilo oprat. Aby som si ju nechtiac ofrkala savom ![]()
RoSa aha, nejak jsem nepochopila, ze jde dokoupit cely ten vrsek
a nemas prosim tip kde? Jsem se snazila hledat a nejak se mi nedari...
Peetra1 Zalando Lounge nema moc dobre produktove informace, clovek se na to musi poradne kouknout nebo si tu vec vygooglovat. Ja takhle koupila treba diteti parku a byla to gumova plastenka. Zbozi ale muzes snadno vratit.
Gatita ja som si tak kupila damsku zimnu capicu a ked prisla, tak to bola detska
. Skoda, lebo pekna bola.
Peetra1 Praha Pařížská Street 8. Koukala jsem se před rokem na výběr.
Peetra1 Pokud ji máš na tři patenty, tak pár klop se dá ještě koupit tady za solidní ceny.
Hledej ubytování - Furla Metropolis Patta | TutITALIA
Obchod je bezproblémový, už jsem v něm několikrát nakupovala.
Peetra1 Když nic nenajdeš, tak se nemusíš bát. Na Zalandu máš peníze zpět, sotva pomyslíš, že to vrátíš ![]()
Díky všem ![]()
Som trošku pozadu, myslím k tým voľbám
, ale čo, aj ja si musím uľaviť . Ako som bola po prvom kole / predčasne / nadšená, tak som do druhého už nevkladala nádeje . Aj keď - čo keby ... ? Manžel podľa ľudového - čo sa babe chcelo, to sa babe snilo - do poslednej chvíle veril, že zvíťazí Korčok . A keď nie, bolo dosť nadávania a skepse a vyhlásenia typu - veď sa pozri, každý starý komunista, dôchodca, k voľbám príde, ale tí by tam už nemali byť pustení, apod, plus sprosté nadávky . Nie je to dobré, a dobré to ani nebude . Manžel - na rozdiel odo mňa Slovák - to bude dlho rozdýchávať, a každú debatu na téma politické dianie u nás uzatvára vyhláseniami ,ako sú Slováci sprostý národ. Je mi z toho smutno , rozhodne si nemyslím, že by boli Slováci sprostý národ, ale na druhú stranu ......, už to bude asi tak, že kto chce kam, pomôžme mu tam. Blbé je akorát to, že tam proti svojej vôli pôjdeme aj my.
To přejde, jen to bude trošku trvat.
Podívej, my tady kdysi volili mezi Zemanem a Schwarzenbergem a jak to dopadlo...
A stačilo 10 let a máme zase prezidenta. ![]()
Samantha ďakujem za podporu . Asi máte pravdu,ale aj pri tom potencciálne optimistickom výhľade / čo je v dejinách 10 rokov ! / je to strata, a niečo sa už napraviť asi ani nebude dať . No dobre, mne je 75 , deti žijú v zahraničí - už by mi to mohlo byť jedno - ale nie je .
Blanka Ano. Problematické je, že se ten posun "k lepšímu" pozdrží. Ale naděje umírá poslední, chce to prostě trošku času. On i manžel to musí nedřív zpracovat, znám to od nás. Pardon za tykání.
Samantha - tykanie nie je problém , a ďakujem za porozumenie .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.