Stěžovací vlákno
Karja tak to vůbec, já chci sedět a popíjet
se staršími si taky dám ve chvílích klidu (nebo je prostě pošlu pryč, aby byla chvíle klidu
)
continuity Mě zaujal ten druh kávy - italská, sicilská, hipsterská?![]()
Len on to vysvětluje v tom článku. Obsah kofeinu totiž záleží i na stupni pražení a poměru arabica/robusta. A ty jejich kávy toto mají různě. Takže se dá vyvodit, jak to bude při jiných způsobech přípravy.
Ja matka nejsem, a vubec bez nej rano nefunguju ![]()
Piju tedy jen rano, protoze jak si dam odpoledne, zhorsi mi to nespavost. Ale zase ho musim mit fakt kybl!
Tu závislost má můj muž, ten jak si ráno nedá kafe, je na rozvod.
To mi pripomnelo, jak mi jednou kolegyne rekla, ze kdyz si rano nedam kafe, tak jsem na vyhazov ![]()
continuity Mě zaujalo jak málo kofeinu má French Press na to množství kávy!
Jinak bez kávy ráno nefunguju, piju tak 3-4 denně (drtivou většinu ráno) a musí být ze správného hrnku!!! Nemusí to být ten samý, ale z některých mi nechutná.
Garfie mám to stejně, a kafe radši z porcelánu a čaj z keramiky
Ja zjistila, ze mam na kafi zavislost predloni v ozdravovne. Meli tam jen kavovary na kapsle a ty jsem si koupila treti den. Do te doby me bolela hlava, ani brufen nazabral![]()
Ale zatim s tim nic delat nechci. Ranni kafe v praci nebo doma musi byt. Odpoledne si ho kolikrat i nedam! Takze 1-3 za den, kdyz mi to v praci neodsypa..
Garfie
Doma mam tri hrnky, ktere tocim furt dokola. V praci ho piju ze skleneneho pullitriku ze zeleneho borosilikatoveho skla. Neni to ono, ale nemůžu se dokopat ke změně ![]()
Mulen kafe ve skle ![]()
Potrefenáhusa no jo, ono je hodne tmavy. Na naprave pracuju uz pul roku!
Potrefenáhusamně ze skla chutná jen latte nebo corto. Když v něm dostanu flatwhite, tak už to není ono.
Mulen Haha, to už jsem vytěsnila, hnusný kafe z automatu, který stál ve foyer léčebného domu Wolker. My jsme teda s ostatníma matkama chodily do kaváren, většinou na zahrádky, protože děti.
Kan to je to lepsi reseni. V Kretine zadna kavarna nebyla. Jezdily jsme do Letovic. ![]()
Mulen ozdravovna v kretine![]()
(byla jsem tam jako dite, strasny, strasny)
viktorka_od splavu fakt? Tak to se muselo hodme zmenit. My tam s dcerou byly dvakrat a uzasny, fakt uzasny
Tata tam byl kdysi taky, na pribirani![]()
Mulen Jak můžou existovat lázeně bez kaváren? Proto se tam jezdí, ne? :D
Kan no tohle je pro děti, doprovod se musí přizpůsobit ![]()
No my chtěli se synem vždycky Luhačovice a pokaždé nám dali Jeseníky, ale nelitujeme. Máme na tu dobu moc pěkný vzpomínky u syna jsme se 6 týdnů vystřídali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.