Mulen jo, a zhubla jsem tam![]()
Stěžovací vlákno
Mulen jsou sami proti sobě, měli by tam matky pořád
zvlášť pokud tam nic jinýho není.
Já zrovna snídám v kavárně, mám jen dvacet minut mezi odvedením do školy a konferencí kam jedu. A protože bojím, že tam bude jen kafe z kávovaru a studený mlíko do něj a frappe nechci, nedá se svítit, musím na dobrý horký latté ![]()
MP Marge já to v práci říkám sama - ještě jsem neměla kafe, tak na mě nemluvte.
Já mám ráda kávu ve skle, doma teda mám hrnky a hrníčky, ale někde v kavárně mě to vždy potěší, nejen u latté macchiato. Klidně i espresso a samozřejmě nejlepší letní drink espresso tonic.
Syn má mít odpoledne závody, na které se měsíc těší. A ono chčije a chčije
Sleduju tady radar a doufám, že to stihne odejít.
Neplanovane mam dneska casual tuesday... Cestou do prace mi praskly dziny na zadku, pekne podel kapsy. Nastesti me na to upozornila pani v metru, dokud to jeste nejak drzelo a nechodila jsem s holym zadkem. A jedine, co jsem v osm rano sehnala, jsou sportovni leginy z lidlu
budu se dneska tvarit, ze to je strasne in ![]()
Ale rikala jsem si, ze prinejhorsim si koupim puncochace a vyrazim na Biancu ![]()
Vlákno VIP zjevy už se třese!
žluťásek oni jsou možná radši, když jim tam děti jezdí samy ![]()
viktorka_od splavu teď vařili celkem fajn. Dcera měla navíc přídavky. Najedly jsme se z toho obě :)
Rosťa měl včera fotbalový turnaj, přišel s medailí, tak se ptám, na kterém místě byli, prý dostali medaili všichni. A teď jsem se dočetla, že byli třetí ![]()
Ale Rosťa moc nadšený nebyl, podle výrazu 
Evaeva Určitě pršet přestane, já mám konec deště objednaný na 12:15 ;o)
DruI výborně ![]()
dzizisketa to je hezké! On hraje fotbal?
Ne, to byl nějaký sranda turnaj mezi školkama, učitelka ho vybrala.
dzizisketa aha. Tohle jsou taky školkové závody, já bych ho tam vzala i v dešti ![]()
já jsem to esspresso tonic neměla, to je nějaká novinka z posledních let? Třeba frappé a nebo ani latté už moc nemusím, jak je tam hodně mléka nějak mi to nesedí.
Pinot Noir hele a to si se nemohla modlit třeba na včerejšek, zítřek nebo jakýkoliv jiný den?
Fakt mu na tom záleží a tohle mu nahradit jindy nedokážu
(Klara si teda taky myslí, že v poledne to přejde, tak já pořád doufám)
Pinot Noir No, já nemám nic proti tomu, když v 18:00 zase pršet začne a klidně ať prší do čtvrtka. Úplně nejvíc by mi vyhovovalo, kdyby takhle pršelo každou noc, protože se mi pak líp spí ;o)
Karja o nic jsi neprisla, normalne kafe s tonikem, fuj![]()
Evaeva no vcera vecer cestou z jogy jsem promokla uplne durch jako bych prosla rybnikem (a takyze skoro jo:-) byla u nas paradni bourka. timto si teda nestezuju, jen houst! (a malou pauzu na vase zavody:-)
viktorka_od splavu já se obávám, že to zruší dřív než přestane pršet.
pořád to totiž vypadá, že to přejde. Tady nepršelo dlouho, možná pár přeháněk bylo, takže to je fakt pech! Jinak jsem pro déšť kdykoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.