Karja Už pár let to frčí, je to moc dobrý a osvěžující! Tady v jednom bistru dokonce dělají i "orange espresso" a to chceš, prostě sklenici džusu s kofeinovým shotem, shut up and take my money ![]()
Stěžovací vlákno
Jj, orange espresso už jsem taky měla a taky mi to chutnalo.
Aranel Hahaha, já pomerančový džus moc nemusim, ale to espresso tonic si ochutnám někde;-)
Karja ja mam rada kavu, mam rada tonic ale dokopy to bolo pre mna wtf. Nestretlo sa to s mojimi chutovymi poharikmi :)
Jak může někdo, kdo dokáže pozřít kafe s tonikem, mít tak roztomilý dítě ![]()
Karja za měje cafe tonic super osvěžující pití. Však zkus a uvidíš.
Mrakoplas
Přesně a to jsem od toho měla dokonce silná očekávání! ![]()
Já se přiznám, že jsem to v životě nepila. Ale napravím to, slibuju ![]()
Ja to taky nemuzu, kazdy zvlast je OK
Já se přiznám, že jsem to v životě nepila. Ale napravím to, slibuju
Ja se priznam, ze jsem to v zivote nepila - a pit nebudu ![]()
MP Marge já si úplně nemyslím, že mi to bude chutnat. Ale třeba přicházím o něco skvělého ![]()
ja bych rekla, ze kdo rad pije kafe "s necim" (mlikem, cukrem...) tak mu to muze chutnat, ja rada kafe, proste kafe, v nejhorsim kdyz nekde dostanu nedobry, takho "vylepsim" mlikem aby to slo vypit, ale proc lit do dobryho kafe limonadu??
MP Marge americkou kavu to asi pokazit nemuze![]()
Evaeva Tak potom napiš, protože za mě jsou to zprasený dva skvělý nápoje. To je jak banán na pizze.
Asi nebudu pokouset osud a kafe s tonikem ani s dzusem nezkusim. Nemam rada ani ovocna nebo jinak ochucena piva, prijde mi to jako divna zmrsenina.
Moje bývalá kolegyně pila kafe s citronem jako lék na migrénu.
Zabírá to i mně.
viktorka_od splavu kafe piju jenom s mlékem (Latte), ale vůbec nedávám ty příchutě nebo ho dokonce sladit.![]()
continuity sladit taky ne, příchutě dto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.