Zuzuli
. Tvl, ale hlavně, že to klaplo, myslela jsem na tebe moc .![]()
Stěžovací vlákno
Zuzuli ještě, že vám dali vědět aspoň chvíli dopředu ![]()
![]()
Ten byt neklapl, už není v nabídce. Docela by mě zajímalo, kolik za to někdo dal.
Opytaj sa svojho agenta, ten by to mal vediet povedat.
Prislo nam vyuctovani za topeni za rok 2023 ze stareho bytu. Ctyricet tisic
Jako kdyby tam aspon bylo v zime teplo, ne ze tam je maximalne 19 stupnu a pruvan. Ze bych aspon mela pocit, ze jsme si to za ty penize uzili. A je to jen za topeni, spolecny plynovy kotel pro tu bytovku o sesti bytech. Plyn na ohrev teple vody a vareni platime zvlast. Ja jsem tak rada, ze jsme vypadli do zateplene novostavby.
Loni to topeni bylo za tretinu.
Zuzuli 40 doplatek , nebo celková spotřeba ?
Tak Betty celkova. Loni to bylo 13 tisic, predloni 11... Prej ted svj zaspalo a zapomnelo zmenit smouvu na plyn a tak to letos stoji vic jak trojnasobek vsechny.
Zuzuli no to je raketa, ty nezateplené domy s netesnicimi okny jsou prupal.
Zuzuli tak to je síla ![]()
Zemřel Vlastimil Harapes Achjo ![]()
andulka01 taky je mi to lito. Ani jsem nevedela, ze byl tak moc nemocny.
Stezuju si na prodejce, co ma na Facebooku ten obraz s lodmi! Napsala jsem mu, ze bych mela zajem, a uz je to ctyri dny a neodpovedel, ani si moji zpravu neprecetl ![]()
Takovou debatu jsme tady o tom obraze mely, a on nakonec neni k mani ![]()
Nebo si čte a dlouze překládá tu debatu a přemýšlí, co na tom vidime:)
Spis uz zapomnel, ze to tam ma!
Vážně mi vadí, když se mnou někdo začne elektronickou komunikaci ohledně domluvy schůzky a když už to vypadá, že se po několika vyměněných zprávách domluvíme na konečném termínu, tak se na hodinu (zatím) odmlčí... ![]()
Som nečakala, že najväčším problémom počas hospitalizácie budú komáre ![]()
Posledni noc v mem milovanem suterennim bytecku ![]()
Porad si pripominam vsechny duvody, kvuli kterym jsem se nakonec rozhodla z Chicaga odejit, ale vubec to nepomaha, a cim dal vic se bojim, ze jsem udelala blbost. Snad je to jen nervozita...
MP Marge nova etapa, nový štart, bude to super. ![]()
MP Marge to je fakt jen nervozita, já se teda vrcham do nových životních etap vcelku po hlavě, ale u toho stahování jsem měla taky všelijaké pocity. Bude to dobrý. ![]()
MP Marge to bude dobrý, neboj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.