MP Marge a tak to je dobry, z bordelu zakaznici odchazej potichu
Vid!?
MP Marge kdybych to neměla jako grafický logo celé té akce, tak bych se na to už vykašlala. Ale takhle nemůžu, mám svou čest, jakožto pravé Husákovo dítě ![]()
andulka01 No jasne, to nemuzes vzdat!
MP Marge Já jsem žila v dojmu, že v Americe je prostituce nelegální? Jenom Rhode Island má nějakou výjímku.
MP Marge gratulujem k prestahovaniu!
Změnili mi tarif, můj starý dobrý Odepiš ![]()
MP Marge Já jsem žila v dojmu, že v Americe je prostituce nelegální? Jenom Rhode Island má nějakou výjímku.
To je pravda, ale je to komplikovane, lisi se to stat od statu, a skoro vsude se da najit cesticka, jak to obejit. Tady na Stredozapade jsou bezne "tanecni" kluby:
Tento mame primo tady v Cedar Rapids (ale neni to ten pres ulici
).
Samozrejme to nenapisou rovnou, ze se tam da zaplatit za sex, ale svata prostoto, pokud nekdo veri, ze se tam opravdu jen tancuje.
Ja mam prehled, neb jsem v azylaku mela mnohe klientky, ktere se zivily jako tanecnice, stripterky i prostitutky, a ty me podrobne informovaly o tom, jak to v oboru chodi.
MP Marge Jo, tady jsou taky takzvaně "masážní salóny"...
Potrefenáhusa mám pastelky pro dvouletý děti a propisky BICky, verzatilky by asi byly správný rozměr, ale jsou zbytečně drahý. A ještě jsem jen tak pro efekt vzala číňany.
Já úplně cítila, jak se ty bezpečnostní kamery stáčej mým směrem... ![]()
Zemřel Jan Kačer

Lamicka Rytíř Armin :-(.
Lamicka ja ho jako Rochestera milovala, nikdo v zadnym filmu uz nebyl takovy!
Kokoska
taky. A ještě jako agenta wc40. Tam prostě vypadal jak dokonalej agent.
Kokoska Jako Edward Rochester byl dokonalej...tenhle film jsem vždycky milovala
a pan Kačer vždy působil jako noblesní člověk...achjo,nějak mě to vždycky zaskočí,že známí herci umírají...a přitom 87 je úctyhodný věk dožití..
Žes neřekla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.