MP Marge To nové město vypadalo uplně užasně, myslím, že to bylo dobré životní rozhodnutí;-)
Stěžovací vlákno
MP Marge Buď v klidu, všechno si to sedne uvidíš a hlavně, když se ti tam nebude líbit, tak se zase odstěhuješ, vždycky existuje řešení!
Dekuju, damy, doufam, ze mate pravdu!
Nemuzu prijit ja to, cim to je - stehovala jsem se uz mockrat a leckdy jsem mela smisene pocity, protoze vzdycky clovek za sebou necha neco nebo nekoho, po kom se mu styska; ale primarne jsem se vzdycky tesila. A taky jsem pokazde mela radost z noveho bytu, coz ted fakt nemam ![]()
Vcera jsme meli posezeni se sousedy venku na terase, jedna sousedka koupila vino, druha upekla dort, treti mi dala darek - a ja si celou dobu rikala, proc ja krava jsem se rozhodla ted odstehovat, kdyz mi vlastne vsechno vychazelo!? V praci (relativne) vysokej plat a vybornej kolektiv, hezkej a utulnej bytecek za priznivou cenu, super sousedi, v Chicagu vsechno, co potrebuju vcetne ceskeho konzulatu... Tak si porad pripominam, jak dlouho to vzdycky trvalo, nez jsem se z prace dostala domu, protoze dopravni zacpa; jak o vikendu skoro nikam nechodim, protoze me nebavi v tech zacpach ridit; sousedi taky taky nebudou vecne, protoze se chystaji koupit dum... Tak to trochu pomaha, ale smutno je mi porad.
MP Marge myslím si, že je to normální. Roky jsme čekali na provedení rekonstrukce domu, nikdy jsem v domě nežila, těšila jsem se moc a nemohla se dočkat a když jsem v pronajatém bytě začala balit věci (kde jsme kvůli průtahům stále museli platit nájem + hypotéku), tak jsem párkrát skoro brečela, že se mi bude po bytě a okolí stýskat![]()
Podle mě je to kombinace zapouštění kořenů, zvyku a strachu z neznámého nebo z vykonstruovaných možných problémů.
Přeji krásný start a spokojenost v novém!
MP Marge Ale to je naprosto normální pocit, vždyť i ty sama to víš.
Prostě změna. A je to úplně v souladu s tím úslovím: život je cesta.
Držím palce, ať stěhování dopadne dobře a těším se na snímky smečky v novém.
Pokud by to vyšlo, zkus udělat i momentky z cesty.
Když při přípravě RETRO hry pro dospělé překonáš všechny své meze a vzorky hudby nakonec fakt dostaneš ze Spotify na audiokazetu. Pokoutní konverze, stříhání, další konvezre, vypalování CD a přehrávání na kazety.
A pak zjistíš, že Koh-i-noor zúžil průměr tužky ![]()

Ty jo, ty jsi uzasne kreativni!
MP Marge Podle mě je to kombinace zapouštění kořenů, zvyku a strachu z neznámého nebo z vykonstruovaných možných problémů.
To jsi uhodila hrebik na hlavicku - jestli jsem na neco expert, tak na konstruovani moznych problemu! ![]()
A dekuju!
MP Marge Pokud by to vyšlo, zkus udělat i momentky z cesty.
Tak to se omlouvam, ja jsem byla celou cestu.zabrana do podkastu "Crime Junkie", a na foceni jsem si ani nevzpomnela ![]()
Zatim mam jedinou fotku, a to tu, na ktere mi Chico dava najevo, ze jemu koberec misto drevene podlahy nevadi:

MP Marge uz sa zabyval :) Tak nech sa vam tam dobre zije ![]()
Jak jsme se s psiky prochazeli po okoli a cekali na stehovani, tak jsme zjistili, ze bar pres ulici od bytovek neni bar, ale bordel!
MP Marge bude to tam dobré ![]()
Když se to líbí zvířeně.
Bordel. No a co? Sklenku vína ti tam i tak nalejou?
Jak jsme se s psiky prochazeli po okoli a cekali na stehovani, tak jsme zjistili, ze bar pres ulici od bytovek neni bar, ale bordel!
Tak to aby sis pořídila ještě bordel kolii ![]()
Když při přípravě RETRO hry pro dospělé překonáš všechny své meze a vzorky hudby nakonec fakt dostaneš ze Spotify na audiokazetu. Pokoutní konverze, stříhání, další konvezre, vypalování CD a přehrávání na kazety.
A pak zjistíš, že Koh-i-noor zúžil průměr tužky
sorry, ale ![]()
co nějaká pastelka?! Bez toho to nejde!
Mrakoplas Dekujeme ![]()
MP Marge a tak to je dobry, z bordelu zakaznici odchazej potichu ![]()
MP Marge bude to tam dobré
Když se to líbí zvířeně.Bordel. No a co? Sklenku vína ti tam i tak nalejou?
Jasne, ja si nestezuju! Podnik jako podnik ![]()
Potrefenáhusa no budu zítra muset ještě nakupovat
já schválně sázela na kohinůrky, že jakože retro největší.Teď budu za blázna i mimo firmu, budu chodit po papírnictví s kazetou a točit tužkama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.