Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:26

MP Marge To nové město vypadalo uplně užasně, myslím, že to bylo dobré životní rozhodnutí;-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. května 2024 11:46

MP Marge Buď v klidu, všechno si to sedne uvidíš a hlavně, když se ti tam nebude líbit, tak se zase odstěhuješ, vždycky existuje řešení!

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 12:30

Dekuju, damy, doufam, ze mate pravdu!

Nemuzu prijit ja to, cim to je - stehovala jsem se uz mockrat a leckdy jsem mela smisene pocity, protoze vzdycky clovek za sebou necha neco nebo nekoho, po kom se mu styska; ale primarne jsem se vzdycky tesila. A taky jsem pokazde mela radost z noveho bytu, coz ted fakt nemam

Vcera jsme meli posezeni se sousedy venku na terase, jedna sousedka koupila vino, druha upekla dort, treti mi dala darek  - a ja si celou dobu rikala, proc ja krava jsem se rozhodla ted odstehovat, kdyz mi vlastne vsechno vychazelo!? V praci (relativne) vysokej plat a vybornej kolektiv, hezkej a utulnej bytecek za priznivou cenu, super sousedi, v Chicagu vsechno, co potrebuju vcetne ceskeho konzulatu... Tak si porad pripominam, jak dlouho to vzdycky trvalo, nez jsem se z prace dostala domu, protoze dopravni zacpa; jak o vikendu skoro nikam nechodim, protoze me nebavi v tech zacpach ridit; sousedi taky taky nebudou vecne, protoze se chystaji koupit dum... Tak to trochu pomaha, ale smutno je mi porad.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 22. května 2024 19:58

MP Marge myslím si, že je to normální. Roky jsme čekali na provedení rekonstrukce domu, nikdy jsem v domě nežila, těšila jsem se moc a nemohla se dočkat a když jsem v pronajatém bytě začala balit věci (kde jsme kvůli průtahům stále museli platit nájem + hypotéku), tak jsem párkrát skoro brečela, že se mi bude po bytě a okolí stýskat

Podle mě je to kombinace zapouštění kořenů, zvyku a strachu z neznámého nebo z vykonstruovaných možných problémů.

Přeji krásný start a spokojenost v novém!

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 22. května 2024 20:52

MP Marge Ale to je naprosto normální pocit, vždyť i ty sama to víš.

Prostě změna. A je to úplně v souladu s tím úslovím: život je cesta. 

Držím palce, ať stěhování dopadne dobře a těším se na snímky smečky v novém.

Pokud by to vyšlo, zkus udělat i momentky z cesty. 

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 22. května 2024 20:54
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 22. května 2024 21:53

Když při přípravě RETRO hry pro dospělé překonáš všechny své meze a vzorky hudby nakonec fakt dostaneš ze Spotify na audiokazetu. Pokoutní konverze, stříhání, další konvezre, vypalování CD a přehrávání na kazety.
A pak zjistíš, že Koh-i-noor zúžil průměr tužky

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:22

andulka01

Ty jo, ty jsi uzasne kreativni! 

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:24
Reakce na Zu:

MP Marge Podle mě je to kombinace zapouštění kořenů, zvyku a strachu z neznámého nebo z vykonstruovaných možných problémů.

​To jsi uhodila hrebik na hlavicku - jestli jsem na neco expert, tak na konstruovani moznych problemu!

A dekuju!

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:29
Reakce na Samantha:

MP Marge Pokud by to vyšlo, zkus udělat i momentky z cesty. 

​Tak to se omlouvam, ja jsem byla celou cestu.zabrana do podkastu "Crime Junkie", a na foceni jsem si ani nevzpomnela

Zatim mam jedinou fotku, a to tu, na ktere mi Chico dava najevo, ze jemu  koberec misto drevene podlahy nevadi:

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:35

MP Marge uz sa zabyval :) Tak nech sa vam tam dobre zije

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:53

Jak jsme se s psiky prochazeli po okoli a cekali na stehovani, tak jsme zjistili, ze bar pres ulici od bytovek neni bar, ale bordel!

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:53

MP Marge bude to tam dobré
Když se to líbí zvířeně.

Bordel. No a co? Sklenku vína ti tam i tak nalejou?

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:56
Reakce na MP Marge:

Jak jsme se s psiky prochazeli po okoli a cekali na stehovani, tak jsme zjistili, ze bar pres ulici od bytovek neni bar, ale bordel!

​Tak to aby sis pořídila ještě bordel kolii

Online Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:56
Reakce na andulka01:

Když při přípravě RETRO hry pro dospělé překonáš všechny své meze a vzorky hudby nakonec fakt dostaneš ze Spotify na audiokazetu. Pokoutní konverze, stříhání, další konvezre, vypalování CD a přehrávání na kazety.
A pak zjistíš, že Koh-i-noor zúžil průměr tužky

​sorry, ale

co nějaká pastelka?! Bez toho to nejde! 

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:58

Mrakoplas Dekujeme

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:59

MP Marge a tak to je dobry, z bordelu zakaznici odchazej potichu

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:59
Reakce na andulka01:

MP Marge bude to tam dobré
Když se to líbí zvířeně.

Bordel. No a co? Sklenku vína ti tam i tak nalejou?

​Jasne, ja si nestezuju! Podnik jako podnik

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 22. května 2024 22:59
Reakce na Samantha:

​Tak to aby sis pořídila ještě bordel kolii

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 22. května 2024 23:00

Potrefenáhusa no budu zítra muset ještě nakupovat já schválně sázela na kohinůrky, že jakože retro největší.Teď budu za blázna i mimo firmu, budu chodit po papírnictví s kazetou a točit tužkama