bublifuk bohužel nešlo, v pondělí zas začíná po svou týdnech prázdnin škola. V DE neexistuje vzít děti ze školy jen tak, jako v ČR. Myslím, že kulminace bude v noci. Dálnice by měly být ok, jen je mi úplně zle z fotek kolegů z práce, známých a z místních novin.
Stěžovací vlákno
Kokoska apropo úrazů/nemoci ... vždy, když mladí odjedou na dovolenou, se složím/složíme, včetně pejska. A přitom mám plán, že to tady uklidím. Dovolenou mají koncem června ... těším se.
Divadlo. Já už si tu párkrát stěžovala, dílem tady, dílem v japonském vlákně....to je prostě katastrofa. Část (mluvím jen o čínské polovině osazenstva) si pořád nepamatuje text (představení je ve středu!!!), ty co si ho pamatují, nedokážou vůbec improvizovat, do té míry, že nehledě na to, co řekne protěšek, přísně pokračují ve svém textu....
Typický příklad ze včerejška (času je málo, nervy tečkou). Číňanka, která má celkem asi pět vět a pořád je neumí , asi stránku nebo dvě (jeli jsme celou hru od začátku) před svou scénou odešla….říkám si, asi na wc, ale ty jo, ta má nervy, že to stihne…no a ona si odskočila do obchodu!!!! Nikomu nic neřekla, vrátila se za půl hodiny (svoji scénu prošvihla) a nakoupila jídlo pro všechny….člověk ji ani nemůže poslat do háje, když je tak milá.
Na poslední chvíli jsme museli měnit hlavního hrdinu (původní má zdravotní potíže), kluk je skvělej, včera s náma poprvé zkoušel, prakticky rovnou z letadla, z místa, kde má -13 hodin, nevyspalej, unavejen, celej text četl. Je ale výborný, mluví rychle, srozumitelně, umí hrát. My s kolegyní Rumunkou si cestou domů pochvalujeme, jak je dobrej a že snad i Číňanky, které byly proti němu předem zaujaté, musí uznat, že je dobrej....načež mi Číňanka, která s ním hraje pár, píše, že to byla katastrofa, a že je to mladej kluk, kterej navíc bude menší, když si ona vezme podpatky....
A s prosbou, ať její pocity s nikým nesdílím, ale ať si s oběma promluvím a donutím prvního se vrátit a druhého odstoupit. Podotýkám, že nejsem žádný boss, jsme prostě jen skupina lidí, kteří pracují na stejném projektu. No a mohla bych takhle pokračovat do nekonečna....
GarfieMyslim si, že po tomhle, když nikoho nepošleš do pr.... ti bude brána do nebe otevřena.
Tabea no.. tohle je ale celkem závažný důvod i ten jeden den může být velký rozdíl. Nevím jak to vypadá s deštěm, ale držím palce a dobrou cestu.
Garfie tyjo, jseš dobrá! Cos jí na to napsala?
Asi vám nezbyde než z toho udělat frašku, všechny číňanky přeměnit v duchy, kteří nejsou vidět a pouštět ze záznamu hlasy... Asi už bych do toho víckrát nešla, takže začínám být zvědavá na příští rok ![]()
bublifuk Napsala jsem jí, že č.2 byl očividně a po právu unavený a že uvidíme v pondělí a co se týká č. 1 už jsme se ho ptali (teda Číňanky se ho ptaly) minulý týden, když nám přišel pomoct a odpověděl, že už všechno zapomněl a má toho moc. Jako já jsem si jistá, že kdybychom tlačily, tak by se vrátil, je na něm trochu vidět, že mu to chybí....ale to já rozhodně dělat nebudu.
Já teda byla dost vyčerpaná i loni a letos jsem dlouho váhala, jestli se znovu přihlásit, nakonec mě stará parta dotlačila. Ale letos je to fakt pakárna, kromě toho, že jim pomáhám se vším, co se dá, nahazuju věty, říkám jim, kdy a odkud mají na podium a podobně, jsem zodpovědná za spoustu dalších věcí, které ty čínské holky zjevně vůbec nevidí, vybrala jsem skoro všechnu muziku, stříhám to do kratších použitelnějších verzí, dokonce jsem se naučila potlačovat zpěv, abychom získaly instrumentální verzí, stojí mě to spoustu času a energie....
A pak mi Číňanka, která první dva měsíce přišla 1x a další dva měsíce jí trvalo, než přečetla jednu hru (měli jsme v předvýběru čtyři), že to takhle nejde dělat, že nemůžeme vybírat hru takhle dlouho a na příští rok ji vybereme už o prázdninách a pak v září provedeme klasický casting do konkrétních rolí....![]()
Garfie No, mít na starosti ty tvoje číňanky, tak už asi tluču hlavou o zeď! Sis to holt letos vybrala a jsi dobrým duchem celého představení. Do středy budu napnutá s tebou a držím palce!
Garfie Máš můj obdiv, že tam ještě jsi. A jsem teda zvědavá, jestli se přihlásíš do toho castingu na příští rok...
.
Garfie teda to je fakt vo nervy! Drzim palce, at uz to dopadne jakkoli, hlavne at uz je to za tebou. Uz bych do toho pristi rok s Cinankama nesla, muze se hrat cinska pantomima.
Garfie přijde mi hrozně mimo chtít po někom, kdo odešel ze zdravotních důvodů aby se vrátil a ještě to hodit na někoho jiného...
Děláš toho hodně, tak ať to vede ke zdárnému konci, třeba číňanky nakonec překvapí.
Garfie No ufff. Ty Číňanky, to je fakt jinej gang.
Jo, umění se musí rodit v bolestech ![]()
Tak naše bejvalá ukrajinská žumpa naproti zjevně získala novýho nájemce, změnila název z "K" na "M"
ale jinak se nezměnilo nic. Nic. Řev od pátečního večera... dneska se poslední nalitiny rozcházely v osm ráno!! Samozřejmě většina trávila noc na schodech před putykou, pěkně na čerstvým vzduchu, a aby snad okolí o nic nepřišlo ![]()
Já si snad pořídím aspoň vzduchovku, to se nedá vydržet... zatím jsem teda obeslala celou radnici s odpovídajícíma odborama i se starostkou fotkama z dnešního rána a s dotazem, kolik jim dává současnej nájemce na úplatkách ![]()
Tak to bude moje nová mantra!!
Jako ono se zdá, že trochu přeháním, ale ve skutečnosti je to daleko horší! :-)
barbucha to je podle mě tim, že se nesmí kouřit vevnitř...takže jsou všichni nasáčkovaný venku s pivem a melou ti pod oknama. Já když okolo nějaký takový hospody jdu a míjim ty davy inteleguánů s pivem a cigárem v ruce, tak se ve mně úplně vzdouvá vztek, představuju si ty chudáky, co bydlej nad tim a musí to poslouchat (jo samozřejmě to posuzuju svým úhlem pohledu) , jediný možný řesění tohohle je zákaz kouření na ulici a to si myslím, že se hned tak nestane..
bublifuk dekuju! Stojíme v koloně kus od Ingolstadtu. Před chvílí mi řval telefon kvůli hlášení nebezpečí. To, co říkají v rádiu je strašný. Jako ze se někde protrhla hráz a že lidi mají jít do patra a ze nepůjde telefon a mají případně vyvěsit bílý prostěradlo z okna, pokud budou potřebovat pomoc. Dost bulím.
Tabea preju, ať dojedete bezpečně a doma vás nečekají velké škody
Makara dekuju! Naše město je v pohodě, máme přehradu a všechny toky městem jsou přes přehradu regulovaný. Všude kolem teda blbý. Stav katastrofy v 11 Landkreis (okresech?). Stoletá voda na spoustě míst...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.