Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 25. června 2024 04:46

Tak u nás je nejčastější říjen a listopad, na narozeniny i svátky, a to tak, že už máme několik zásahů, kdy mají dva lidi narozeniny ve stejný den, nebo se někdo narodil na svátek někoho jiného. Momentálně mám já termín skoro na svoje narozeniny a moje dvě švagrové na přelomu listopad/prosinec, takže se to ještě trochu zahustí

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 25. června 2024 06:23

Myrtilatak snad aspoň ty svátky se povedou dat z jiného ročního období 

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 25. června 2024 06:33

Myrtila to je ale hezky, ty stejně starý děti v rodině! Bratranec má chlapečka skoro na den o 3 mesice mladšího než je naše mladsi dite, potrebuju, aby konečně dovalili z Ameriky (nějak se jim nechce) a mohli jsme se konečně seznámit! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 06:57

Malvin u nás se to nepovedlo plán takový byl, ale my byli rádi, že jsme vůbec nějaká jména vybrali, takže kluci mají svátek i narozeniny oba během jednoho měsíce. A jeden syn se narodil ve stejný den jako ségra, ta má svátek na mamky narozeniny,... Já mám teda narozeniny na jaře, ale aspoň jsem si našla muže, který má ten den svátek. Jediný, kdo je víceméně osamocený, je svátek mimina.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 06:58

Myrtila budete mít veselo

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 25. června 2024 13:31

U nás letos povedený  rok - narozeniny - třikrát  80, dvakrát 60, jednou 50, jednou 30 a jednou 10(pes)rozvrstveno do celého roku

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. června 2024 14:03

Vilemina my jsme dělali s tátou trochu posunutou oslavu 75+50 z konce března na začátek května, kdy bylo starší 15. Zároveň to vypadalo, že v mezičase slavil něco téměř každý. Akorát ségra má děti jedno podzimni a dvě zimní. 

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 25. června 2024 14:42

Malvin No, zatím máme v naší nejužší rodině svátky v říjnu nebo během pár dnů v červnu, a abych pravdu řekla, už mě napadlo, že bychom mimino mohli pojmenovat tak, aby se trefilo buď do června, nebo do toho podzimu, a ono to tak možná i dopadne, naše vybraná jména, co zbyla z prvního kola, to náhodou splňují

Potrefenáhusa Evaeva Jj, udělaly mi švagrové radost, jednak že čekají, a pak i těmi termíny porodu bude to super, u našich i u tchánů bude mít naše mimino vrstevníka. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 25. června 2024 15:22

Myrtila Sestra porodila na den přesně po roce, kdy se její švagrové narodila holka, pvní vnouče v rodině. Takze sestřina holka je ve všem porovnávána s tou starší. Zatím to není protivné, je to mimino a batole, jen taková konstatování, ta vážila tolik a uměla tohle. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. června 2024 15:52

To jsem byla já, nějak mě to vykoplo. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 25. června 2024 15:57

continuity očividně dnes nejsou výpadky jen na seznamu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 16:13

Malvin continuity my taky takhle porovnáváme, vůbec ne ve zlém. Přesně mezi mladším a starším synem se narodil synovec, jsou tím pádem po roce, tak to k tomu svádí. 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 25. června 2024 16:29

Mě porovnávání dětí vadí hodně, moje dítě je nestandardní a když ještě někdo neustále upozorňuje na to, rozhodně to příjemné není. K čemu to jako má být dobré? Jako ze kdybych si náhodou nevšimla? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 16:41

Allysa to je jiné, takové to rýpání, to Anička ve dvou letech... To taky nemám ráda 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 25. června 2024 17:31

Evaeva Pro mě ne, jasně, někdo to možná nemyslí zle, ale příjemný to není nikdy, fakt ne. Pokud se nezeptam na radu, o komentáře nestojím.

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 25. června 2024 17:37

Allysa já se toho porovnávání bála, ale nikdo to nedělá 

Co rada nemám, je takový to srovnávání mateřských kompetenci a schovivavej úsměv pro starou precitlivelou matku 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 17:40

Allysa no tak my se prostě normálně bavíme, nehodnotíme si děti. Je to prostě téma k hovoru, nic víc. Moje děti jsou taky v lecčems nestandardní. Holt někdo dřív leze a někdo hezky maluje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 17:41

Potrefenáhusaco tím myslíš? Já jsem celkově dost splachovací, tak nevím, jestli jsem si nevšimla nějakého útoku

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 25. června 2024 17:47

Evaeva
proste se to driv dělalo jinak, takže neexistovalo, ze by dite v mesici nespalo celou noc, v půl roce nesedelo, v roce nechodilo a necuralo na nocnik a ve třech letech nemluvilo a když má nejakej zdravotní problém, je to tím, ze já ho moc pozoruju, protože jsem precitlivela