999to je naprd. Žádná radost z cesty a ještě komplikace. Ať to "dobře" dopadne. Upřímnou soustrast
Stěžovací vlákno
999 Achjo, to je mi líto. Držím palce ať v pořádku od/doletíte a všichni. Upřímnou soustrast ![]()
999 taťka má zlomeninu hlavičky stehenní kosti,operovat ho nebudou..a chtěli nám ho hned dát domů...
....to se neoperuje tohleto?![]()
A jak a takovým pacientem doma probůh?
999 to je taky výživna situace...jak to dopadlo?
Lenka22 Ty dva mám, let se stále odsouvá...
999 dopoledne v rádiu říkali, že už se lítá normálně, bez zpoždění....
Lenka22 Ať si sem jdou sednout :-).
999 no to by měli!
Lenka22 no neoperuje...rizika by převážila profit z operace...takže ležet,opatrná rhb,a jestli se postaví...kdo ví...plus osteoporóza k tomu...
Dnes po návštěvě to tedy nevidím moc pozitivně...a péči doma (a to vím,a zcela přesně jak a co) si dost dobře neumím představit...
Opravdu ze srdce děkuji všem za podporu,je milé to číst![]()
999 doufám,že v okamžiku,kdy to píšu,jste už v luftě
taky si teda umíš vybrat program na víkend...aneb,co tě nezabije...![]()
Maureen Nejsme :-(.
999 no tvl... Kdybych bydlela ještě v Ruzyni, tak tě snad přijedu potlapkat! Držím palce moc.
Hrůza děs. Držím palce.
Lenka22 no neoperuje...rizika by převážila profit z operace...takže ležet,opatrná rhb,a jestli se postaví...kdo ví...plus osteoporóza k tomu...
Tak to je teda strašný, moc držím palce, ať jde všechno co nejlépe.
V které je nemocnici?
999 ach jaj ![]()
Držím palce ![]()
Maureen Ach jo. Kdo tu operaci nedoporucil? A vubec to nezpochybnuju... Ja jen, ze u nas odoperujeme snad kazdeho. Ted treba 90 letou pani z Alzheimer centra. Ta chudak ni nevedela, ze ma nohu zlomenou. Samozrejme rizika jsou obrovska, ale ja to beru, ze to je bud anebo. Rekord mam 102 letou pacientku. Uprimne nevim, kolik lidi se vubec vrati domu....Moje babicka v 88 letech to zvladla a chodila nakonec i bez hole. Tim nechci nic rikat, zalezi na konkretnich faktorech, kde je zlomenina, jestli by nebyla potreba az cervikokapitalni endoproteza a uziti kostniho cementu (to ma rizika samo o sobe). Kazdopadne drzim palce.
Byli jsme u tchánů posekat trávu na předzahrádce u bytu (zahrádka má velikost většího kapesníku, asi 20 m2) a zkrotit živý plot, protože tchán je už nemohoucí. Přestože bydlí v naší ulici, asi 50 metrů od nás, a ten byt je náš, nebyli jsme u nich několik let, nikdy nás nezvou. S hrůzou jsem zjistila, že si na tu minipředzahrádku už před lety zasadili břečťan. ![]()
Dnes má kmeny jak moje ruka, ničí fasádu bytovky, kořeny jsou prorostlé celou zahrádkou a samozřejmě k sousedům, plot je poničený, ten trifid je úplně všude! Likvidovala jsem to několik hodin a spousta hodin mě tam ještě čeká, a nejhorší je, že vím, že se to zlikvidovat nedá! Když mi došel rozsah té katastrofy, udělalo se mi úplně zle.
Jsem na ně tak nasr**á! ![]()
Jos je ve fnhk...má odlomený hrbol stehenní kosti....a ještě další choroby,takže si myslím,že by anesteziolog do toho asi nešel...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.