Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:38

Evaeva tata byl do posledka celkem pri smyslech, zajimal se o veci, cetl noviny i casopisy, dokud dobre videl, nejak skoro az do te devadesatky, psal si i neco na pocitaci, delal si statistiky pocasi treba. Ale pak se treba zasekl na nejakem pojmu, pamatuju se, jak jsem mu kvuli postovni karte vysvetlovala, kdo je zmocnitel a kdo zmocnenec, a porad mu to nejak nedochazelo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:47

Kokoska jo, to je přesně ono

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:48

KokoskaTy jo, to je zrovna takové, že nad tím kolikrát taky přemýšlím:D A když je to v NJ, nebo AJ, tak ačkoliv ta slovíčka znám, tak to stejně pořád přehazuju. Takže myslím, že na ten věk výborný!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:50

viktorka_od splavunevím, já tam mám profil roky, takže už jen prodávám a nakupuju

Offline letolet
753 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:50

viktorka_od splavu já nedávno dávala za odvoz 2 dětské židle, vhodné k přetření barvou. Tak to bylo pořád ať je dovezu sama, ať je teda přetřu já a k tomu i požadavek na jakou barvu... Takže jsem inzerát ještě na chvíli před likvidaci do sběrného dvora změnila na 400 za kus a za dva dny byly bez problémů pryč. Zadarmo prostě nikdo nic nechce :)

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:51

Karja doufam v zazraky genetiky, ale myslim, ze nemam sanci se takoveho veku dozit. Hlavne abych nebyla na obtiz.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:51

viktorka_od splavu no to jo, to já nemyslela tak, že to máš hned taky darovat, jen s tebou souhlasim, že je to bída..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:53

Kokoska hlavně být v rozumné kondici (i mentální), jinak to podle mě není moc k žití.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:53

letolet to je hustý

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:55

Evaeva no prave.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 17. července 2024 21:15

no ja uz chapu ze se prodluzuje ten duchodovej vek:-)) u nas v rodine nikdo takhle dlouhoveky nikdy nebyl, jsme totalni chabrusaci, takze ja misto do duchodu pujdu rovnou do futralu:-/ nasi jeste v 60 byli orientovani a schopni pracovat, ale hodne unaveni, maminka krom prace (v kancelari) uz nezvladala nic nez spat. po 70 uz je to fakt spatny, zdravotne naprd, furt po doktorech, operace, rakoviny, mamka skoro slepa..  a mentalne se to tim padem taky sune do haje. a to tech 80 jeste ani nemaji na dohled, 90 nepada v uvahu

Online letfenixa
10901 příspěvků moje polička 17. července 2024 21:38

Kokoska ale ty na mňa pôsobíš fyzicky i psychicky super! 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 17. července 2024 21:41

viktorka_od splavutátovi je 75 drží se, ale přežil oba vlastní mladší sourozence a myslím, že už i rodiče. Máma si teda za to může sama, páč těžká obezita, uvidíme, ale její rodiče se v nějakém rozumném stavu dožili cca ty 80. Rozhodně se u nás o nějakých 90 nedá mluvit. 

Muž to má lepší, starý rodiče spíš k té 90. Ja považuji tyhle doby dožíti za výrazný nadprůměr, než že by se podle toho měl počítat věk odchodu do důchodu. Taky teda hledím se zajistit, abych nebyla na ten státní důchod úplně odkázáná a mohla případně zvolnit dřív. 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:18

Včera mi nebylo úplně dobře,  od rána se mi tocila hlava, unavená a byla jsem nějak litostiva , což se mi nestává. Taky mi přišlo,  že mi děti dlouho nevolaly.  Tak jsem k večeru zavolala dceři,  chvilku jsme se bavily a pak se zeptala, jak se mám. No postěžoval jsem si. Hned druhý den mi volala jak mi je. Musím s tím stěžováním opatrně,  když se nejedná o nic vážného. 

Mám tady od vás zpětnou vazbu, většinou jste ve věku mých dětí. 

Nějak mě přepadla chandra. 

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:48

letfenixa uz to taky neni, co byvalo. Ty moderni technologie uz asi nedohonim, AI me spis plni obavama, nez nadsenim, nejak ztracim motivaci ucit se neco noveho. Fyzicky taky pocituju upadek, sice ted po rehabilitacich uz aspon nekulham, ale kdyz si hraju s detma na zemi, tak nez se zvednu, je to doba. Tuhle jsem prinesla domu troje leky na osteoporezu, no super.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:53

continuity moje babicka z matciny strany zemrela v 86, ale mela tezkou cukrovku, douha leta si pichala inzulin, prisla o nohu asi v 80 letech. Deda, jeji manzel, umrel uz v 62 letech, ani si ho moc nepamatuju. Tatovi rodice zemreli jeste pred osmdesatkou, takze taky nemam mezi predky jen ty dlouhoveke.

Online letfenixa
10901 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:53

Kokoska moja mama sa zo zeme nezdvihla už pred 10 rokmi

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:57

letfenixa ja si obcas pripadam jak v te vesnicce strediskove, vstanu, protoze musim

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 17. července 2024 23:13

Já se nezvednu z dřepu. Když jdu v lese na malou , tak se musím rukama odrazit od země. Nebo ještě mám vychytávku, oběma rukama si chytnu zezadu lýtka a taky to jde. No lepe už bylo.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 18. července 2024 06:56

Kokoska

tuhle jsem byla u obvodního a tak jsem si říkala, že když tam lezu jednou za 5 let, tak to vezmu najednou... no a u třetí "bolístky" jsem se zarazila a zmlkla... aby mě neposlal do Pelhřimova