Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. července 2024 08:40

Kan nic neodstraní frustraci jako jedno zvučné "kurrr*a" . Prostě "oprava lakatoše" 

Mně teda daleko víc vadí ty pseudosprostý slova, jako "do prkýnka", "safra", "ty číčo" a podobně. Tak mám koule a zanadavam si, nebo radši nic

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. července 2024 09:00

Lama_z_Lana mně vadí bezúčelně používaná sprostá slova, takové to pi*o za každým druhým slovem a vulgární označování osob, ale pro nadávání, když se něco nedaří, mám velké pochopení.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. července 2024 09:08

Len Jj, díky, na kontrole jsem byla hned po víkendu, vycistila mi to (kyslicnikem?) a čímsi pomatlala, a jelikož už to nehnisá, tak řekla, ze v tyhle fázi už jen čekat, protože to vypadá, ze atb zabírají a ustupuje to. Já se teď jen modlím, aby to byl konec a nezůstalo něco pod zubem, protože sice už to není bolest 10/10, ale třeba jenom 3/10 ... ale nechci přijít o další zub

baltik Hele nevím, prý se to stát muže. Já mám ty zuby citlivý a dělal se hodně hlubokej kaz, takže tam šly 3 injekce. Na druhou stranu, byl to takovej zvláštní zážitek, zaucovali novou asistentku + meli nejaky nový "kryty na jazyk" (dělalo se dole na blbym místě, jazyk prekazel), který nikdo z nich tří neuměl nasadit, tak se tam na mě střídali, nedrželo jim to ... muže to bejt náhoda samozřejmě. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. července 2024 09:08

Lama_z_Lana Mně ,,Do háje" nepřijde pseudosprostý. A narozdil od těch co nadávají v práci pořád, to použiju max. 2x 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2024 09:12

Kan mám to stejně, do háje, do prčic,... to používám, když si chci ulevit, naskakuje mi to samo. Nemusím se hlídat, abych neříkala kur.a třeba. To už musí být, abych řekla do prdele

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 24. července 2024 09:13

Lama_z_Lana Jo! Ty slušné verze, to prostě není ono. 

Prokládání sprostými slovy každou větu a zbytečná sprostost je něco jiného, to očekávám třeba od opilců na ulici, do normální debaty v práci to samozřejmě nepatří. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. července 2024 09:24

1010 no já jsem bohužel nejvíc sprostá v práci. Tam je to past vedle pasti

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. července 2024 09:33

MP Meri Jo ale ATB nevyleci zanet uzavreny plombou. Tim te nedesim, jen kdyby se to nelepsilo tak se nenechat odbyt. nebo jak pise Len muze byt zanet vetsiho rozsahu uz v mekkych tkanich. Ja bych to taky nebagatelizovala. Apropo Len kam s tim jit? Ja to vim tady, protoze pracuju kde pracuju, ale v beznem zivote? 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. července 2024 09:37

MP Meri Docitam, tak snad a drzim palce, at to tak zustane. 

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 24. července 2024 11:42

Včera ma bodla včela a dnes už opuch že nemôžem ani prejsť.

A to som mala toľko plánov 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 24. července 2024 11:52

Lama_z_Lana 1010 Evaeva tady nejde o ulevení si, když se práce nedaří, tady mluvím o běžné komunikaci. Vole, na konci a začátku, každé věty. A další vulgarity v běžné větě. A nedělám někde ve skladu, ale mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi ( což nic nedokazuje). 

Takhle mluvit hodně často slyším mluvit mládež v MHD. Tam jsou to často i samotné holky, co slovo pí.a mají v každé druhé větě. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 24. července 2024 12:00

Malvin jo, tohle bezne vulgarni mluveni nedavam, to by mi taky vadilo. Neda se to nejak domluvit? Prevest to do humoru? Ja jednou rekla kamosum: hele, volove, nemohli byste se oslovavat jmeny? A byl klid.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 24. července 2024 12:06

MalvinJá jsem taková hodně emotivní, když jsem v práci tak mi i kolegové rikaji, že hrozně křičím, sambo mi to taky říká, jen moje rodina a přátelé co mě znají odjakživa jsou s tím v pohodě:D. No a jak jsem emotivní a taková povídava, tak taky kolikrát řeknu ,,že se mi tady něco pojebalo,, nebo že jsem něco po..ala, když to fakt pokažený je hodně moc, prostě já znám hrozně moc slov, myslím, že některý ani neexistujou. Teď mám teda kolegyně co nejsou rodilé mluvčí a hodně jsem tu svoji hantyrku upravila, aby se nenaučily něco zbytečně blbě:D. A celkově ony jsou takové klidne a slušne, tak jsem tu svoji živelnost upravila. V jedné praci byly furt takové radobry flirt úchylné řeči, ne na mě, ale prostě neustále jsem byla v nějakém sexistickém šumu. Mně spíš než ta vulgarnost vadí tohle ty sexistické vtipy, sexuální vtipy a podobně různé narážky. I v práci, i ve volném čase. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. července 2024 12:33

Malvin jo, tohle je hrozné, bezdůvodné vulgarity taky snáším těžce 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. července 2024 12:49

Máme známého, který má velmi svérázné vyjadřování směrem právě k vulgaritám a sexuálním narážkám. Všichni mu to tolerují v soukromí i práci, protože on je jinak fajn a ve svém oboru je hvězda. Nedávno se potkal zcela náhodou s naší dcerou ve firmě, kam si ona šla domluvit brigádu. Oni dva se vídají velmi zřídka, naposledy se viděli asi před dvěma lety. A on na dceru, když ji uviděl, houkl nějaký pokřik. Trochu přisprostlý a rýmovací na její jméno. A ona se prý jen zastavila, řekla "Jako šesťáci u nás ve škole!" a šla dál. Jsem na ni byla pyšná, když jsem to slyšela. Já jsem z něj vždycky trochu nervózní a nerada s ním mluvím. Přitom on je fakt velmi zajímavá osobnost a skoro geniální. Ale já ho nedávám. Jsem ráda, že dcera si s ním poradila. A ještě se tam dobře zapsala, že se dokáže ozvat, vtipně a slušně. Po pravdě, než jsem slyšela konec historky, trochu jsem se bála, jestli dcera nenastoupila na stejnou notu a nehodila mu něco peprného nazpět. Nebo naopak se tam nerozplakala. Protože puberta, to člověk nikdy neví, v jakém je rozpoležení.

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 24. července 2024 13:12

Lama_z_Lana Souhlasím, mluvit sprostě jsem se naučila až v práci, bohuzel jsem to už dotáhla i domů. Ale jak se člověku po jedno " k.rva" nebo "do p.dele" uleví, to e k nezaplacení. 

Teda děti mají ten slovník o několik desítek procent horší a fakt to nemají od nás.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. července 2024 13:26

Jos Na stomatologickou pohotovost (v Praze nejlíp Na Františku), případně na stomatochirurgii (třeba Karlák)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. července 2024 13:39

Jinak k těm sprostým slovíčkům....neprozřetelně jsem si pustila operní předělávku svatby Jirky Káry a nemůžu to dostat z hlavy

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 24. července 2024 13:49
Reakce na Lama_z_Lana:

Jinak k těm sprostým slovíčkům....neprozřetelně jsem si pustila operní předělávku svatby Jirky Káry a nemůžu to dostat z hlavy

​soucítím, já to z hlavy dostávala dva týdny

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. července 2024 14:23

Bowle děleeej, děleeeeej