Gatita Ne, já vím, že muže být hůř...ale teda, tohle nechci.D lituju tě!
Stěžovací vlákno
Byla jsem nakopat brambory, čast jich byla shnilá a kolem hnízda megapřežraných slimáků. A ten děsný smrad. Myslím, že nemusím dodávat, že požrané byly ty největší brambory, těch malých si vůbec nevšimli.
brrr brambory oni radi. Moje mama pred varenim brambory krajela na ctvrtky a jednou... no, byl tam.
Gatita Nerada te trumfuju, ale mám zánět dasne po lokální anestézii (něco jako dekubit). Celkem 7 dni na brufenech, z toho 3 dny totální peklo, když sem regulérně myslela, ze začnu mlátit hlavou o zeď bolestí. Dneska je mi první den snesitelne a slavim tak první bezbrufenovej den. Mám třetí den Atb, přes probiotika totálně rozhaseny zažívání, cca 5 dni sem poradně nejedla a nebyla venku, mluvit muzu jen pokud se mi zuby nedotýkají. Nejvíc chcipam v noci, kdy mimoděk sevřu čelist a probudim se neskutečnou bolestí. Mám pokračovat
? Jo, stalo mě to 5 tisíc.
MP Meri no nekup to ![]()
MP Meri A nemas tam zaniceny kanalek nebo zanet pod plombou? Byla jsi s tim nekde? Horecky zimnice, lokalni otok? Zuby jsou previt, ja mela asi dva mesice po osmicce diru do kosti a porad mam takovy divny pocit, aby tam neco nedoutnalo. Jo a na brufen si vezmi rano Helicid/Nolpazu. Staci par dni intenzivne a vred je na svete. Vyzkousena za vas ![]()
MP Meri Ty kráso, no jako já si říkám, že tenhle tu bude ještě hustej, ale tohle nechci teda!
MP Meri je mi te lito, to je sileny. Tak at to brzy prejde a mas to vyresene na co nejdelsi dobu. Ja mam pusu totalne rozvrtanou, za poslednich 12 mesicu aspon deset vykonu (a ne neni to tak, ze bych predtim nebyla 40 let u zubare nebo na hygiene), jeden zub v haji a pracuje se na implantatu. Uz se mi z toho chce brecet. A mam uz asi cejch posuka, pac po obou dvou posledne zminenych ukonech me to blbe rozbolelo a meli me tam po 14 dnech znovu. Ale ty jo, ta mista jsou tak pronervena, ze polknes a bodne te v uchu. A taky nechapu, jak na jinak dokonalem lidskem tele muze byt neco tak nedokonaleho!
Kokoska a to jsou ještě ti španělští, ti mají skoro 10 cm. Brrr![]()
Mám novou práci. To není stížnost, ale vadí mi, že chlapi v kanceláři mezi sebou mluví sproste. A mně to strašně irituje. Nejsem na to zvyklá ani z domu ani z předchozí prace. Poměr chlapů 6 a žen 5. Naštěstí kolega, co jsem s ním v týmu, je nejvíc slušný. Vůči nám kolegyním ty vulgatity nepoužívají. Jen mezi sebou. Vím, že s tím nic nzdelam. Tak jen se tady vypisuji.
Jos Byla jsem, dokonce jsem se snížila k tomu, ze jsem psala zubaře v sobotu SMS s prosbou o atb, když jsem viděla ten hnis, bylo mi jasny, ze je zle. Bohuzel už mám v tyhle oblasti taky mnoho zkušeností. Ani se nezlobila, říkala, ze tohle jsou extrémně bolestivé potíže. Ano, je možné, ze to je i pod zubem, ale teď se to nepozná, otok je všude, bolest byla od ucha až do nosu, takže ... nejdřív se musí zaléčit tenhle akutni zánět a pak se uvidí, jestli ještě něco zůstane citlivé nebo ne.
Musim rict, ze mi to dalo zabrat fyzicky i psychicky. Sedm dni v kuse, neprehanim. Některý dny to byl fakt záhul, zvýšena teplota, tělo se mi klepalo bolestí, v uchu pocit, že mi snad praskne bublinek, jen dotknout se kartackem lehce zubu bylo na slzy ... strasny. Fakt nejhorší zážitek v životě a musela bych si hodně rozmejslet, jestli nepočítat i porod
Blbej zub! A tohle mám z ty opichovací anestézie ![]()
Gatita Ja mám též už víc materiálu než vlastních zubů, snažím se to hrát sportovně, ale někdy je mi taky do breku.
Mojej mame sa teraz neujali 2 implantaty, bolesti mala, aj antibiotiká.
A mne zas začína alergia ![]()
MP Meri Tyjo, moc tě lituju! Ale musím dodat, že tohle může být fakt vážný a pokud je velkej otok a máš i teplotu, nedejbože špatně polykáš, je to rozhodně na pohotovost. ATB máš, ale viděl tě někdo osobně?
MP Meri a jak se to stane z te injekce? ptam se, protoze minule, kdyz mi dala tu injekci, tak mi vystrelila strasna bolest celou tou celisti az k uchu, ze mi normalne zacaly tect slzy a ona se tvarila tak jako blahosklonne, tak pockame, az se uklidnite, pripadala jsem si jako strasne scena, tak me ted vydesilo, ze to opravdu asi jde pichnout blbe??
baltik Tobě se stalo, že se dr. trefila přímo do nervu. Je to nepříjemný, ale stát se to může. Neboj, žádné následky to nemá, jen je to v tu chvíli hodně zabolí.
Malvin Nesnáším lidi, co mluví sprostě a nebo jiným sprostě nadávají. Mám to v práci podobně, jako nepřestává mě fascinovat, na co všechno se to sprosté slovo dá napasovat. To se ti lidi neumí ovládat? Nebo mají tak malou slovní zásobu?
Len ja neze bych chtela nekoho desit ale moji kolegyni po te injekci ochrnula polovina jazyka. naporad. jelikoz jsem citlivka tak si teda vzdy dat injekci necham a jen se modlim, ale ona uz pochopitelne ani za nic
Kan Tak někteří lidé nemají potřebu se v tomto ovládat. Myslím, že hodně záleží na tom, jak se mluvilo doma. Mně třeba mluvení sprostě v práci přijde úplně normální, ale vadí mi určitě zase jiné věci, co přijdou normální ostatním. Samozřejmě bych nikomu nenadávala ani nemluvila sprostě před zákazníky apod., to je jasné, ale mezi kolegy jo. Přijde mi to přirozenější a dá se tím lépe vyjádřit situace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.