Lama_z_Lana jezis to mi pustila kamaradka a ja si to musela zpivat jeste hodne dlouho
bohuzel jsem tym sprosty nadavky, nikdy me nenapadlo ze by to nekomu mohlo tolik vadit, budu si to pred kolegama vic hlidat.
Stěžovací vlákno
Ja jsem byla vcera na Marna lasky snaha na Spilberku a taky mi to prislo zbytecne vulgarni ve smyslu sexualnich narazek, ale lidi se smali, tak jsem asi upjata. Je to tak i v originale nebo je to nejaka aktualizace pro letni publikum?
baltikShakespearovy komedie jsou plné sexuálních narážek
Já se tady kdysi přiznala, že sprostě nadávám v autě. Jezdím většinou sama, tak mi to přišlo v pohodě. Ale dostala jsem hroznej kartáč, že je to velmi trapné :-). Ale myslím, že žádná z těch, co mě kritizovaly, není každodenní aktivní řidička v centru Prahy :-).
Jo, nepracovat a neřídit, to by těch sprostých slov bylo o dost míň ![]()
999 v Praze řídím, v autě příliš nenadavam - ale kdysi jsem si přečetla, že je lepší řvát a tak to ventilovat než se vybourat. Takže klidně nadávej.
Btw: jaké jsou v češtině k jadrné mluvě synonyma?
V slovenštině je: kliať, hrešiť, hromžiť, bohovať
continuity V češtině je taky klít, ale je to dost knižní. A já ho vnímám trochu jinak, spíš jako brát jméno boží nadarmo :-).
continuity nadávat, klít, spílat, hromovat, láteřit, hubovat, sakrovat, hartusit, hudrat, lát, zlořečit. Ještě třeba remcat, reptat, brblat, ale ty jsou mírnější, na ty různý prkýnka a prčice ![]()
žluťásek continuity na Moravě pi*ovat a ku*vovat
žluťásekremcat, brblat a reptat vůbec nepoužívám pro nadáváním, ale když je člověk takový protivný, blbý výlet, nudná cesta, moc do kopce... Takové to dětské chování, co umí někdy i dospělí.
999V autě nadavam už i před dětma:D To jinak nejde,ale slovník upravuji
Karja teď se mi kamaradka omlouvala za nějaký slovo vyřčený před detma....no bohužel to bylo slovo z celkem aktivní slovní zásoby....autem s nama jezdej často
Pred casem jsme byli na koncerte Laca Decziho. Hudbu prokladali mluvenym slovem a byla to jedna sprosta historka za druhou, kdo kterou prefik vcetne gumovy panny, kdo se kde vozral, uplne mi to zkazilo vecer. Ale lidem se to asi libilo, podle reakci.
Kokoska ne všem...takový rádoby intelektuálský samorost, ale na mě působil jako zhulenej. Je to teda tak 6 let, ale asi to jde spíš k horšímu
Kokoska Deczi geniálně hraje, ale to je tak všechno. Partnerku okřikuje jak malé děcko a klidně jí před lidma řekne, drž hubu. Hulvát prostě, ale prej to umělci tak mají, jak je jim dáno na jednu hromadu víc, tak jinde to asi chybí.
Mno...to sa mi tak zapáčili tie Milk Makeup tinty....ale u nás ich nikde nedržia, tak že si pohľadám ako vyzerajú na rôznych odtieňoch kože.....tak nwviem ![]()
Ale aspoň som si spomenula na @Korsičanka a jej bielokožca...

Troubím a prostředník už taky byl ![]()
slniecko ale vsude jindy Milk maji. Je to ted popularni u pubertaku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.