Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43177 příspěvků moje polička 25. července 2024 12:01

Nemáte niekdo prosím vás kontakt na slušnu bratislavsku realitku, ktora by bola schopna zprostredkovat predaj bytu? Realitka odflakla inzerát tak, že by som to nekoupila ani za polovičnu cenu.

Ako nasrala ma dost. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. července 2024 17:36

Candance

hej, ja si to kuknem niekde za hranicami. Len ma to tak pobavilo.

Lama_z_Lana

Hej, to mám, to je super, používam to aj namiesto očných tieňov teraz v lete, ale na pery to nefunguje (ale ani to nesľubujú)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. července 2024 19:35

slnieckovidíš, jako stíny to zkusím. Já sy teď ty krémový stíny celkem oblíbila. 

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 25. července 2024 19:56

MP Meri

Já si banálně stěžuju na lidi, kteří nechápou, co znamená T I C H Ý oddíl.

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 25. července 2024 21:24

Aranelto nechape téměř nikdo. Teď jsem jela z Olomouce tichým oddílem (více méně náhodou bylo to jedno z posledních míst) a malem to skoncilo rvackou zastánců ticha a nějakých trochu nachmelenych (tam bych tipla, že jeli z nějakého veselého víkendu).  

Příště budu myslet na ty jízdenky předem. Zrušit to jde vždy. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 26. července 2024 06:09

Aranel continuity

ja jsem mela zatim vzdycky stesti, ze na to dohlizela hodne pruvodci 

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 26. července 2024 10:13

continuity baltik Mě pak dostihla karma a začala jsem kašlat. Naštěstí jsem s sebou měla horký čaj v termosce.

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 26. července 2024 12:10
Reakce na baltik:

Aranel continuity

ja jsem mela zatim vzdycky stesti, ze na to dohlizela hodne pruvodci 

​průvodčí mají jediný zájem a to zkontrolovat (a jen slušně vypadající osoby) a pryč. A tichý oddíl opravdu vetšině lidí nic neříká. 

jezdím párkrát do týdne, takže mohu posoudit. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. července 2024 13:57

Aranel jeli jsme v UK v tichem vagonu Nastoupila dost vsele hlucna particka mladych lidi Muz je slusne upozornil a oni se s omluvou zvedli a sli jinam ?!??

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 26. července 2024 14:34

Mini jen malá vzpomínka v kontextu s UK, jely jsme s mámou z Londýna vlakem a s námi plný vlak fanoušků rugby po vydařeném zápase. Jo, byli hluční, ale taky se furt omlouvali a všichni byli moc hezky a pečlivě oblečení (jakože saka, košile...)

Jezdím vlakem relativně málo, když už, ráda si připlatím za 1. třídu. Posledně ze Ždáru v kupé dva, jinak vlak evidentně přetékal. To, že ten vůz byl cca z roku 1965, bez aircon, bez elektriky, to už je jiná pohádka.

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 26. července 2024 16:05

Mini No vida. Ono u toho telefonování si člověk říká "už to skončí... už..." a pak se ta osoba do sluchátka zeptá: "a co si myslíš o konstelacích?" a v tu chvíli bych ji vysadila třeba v Ústí u Staré Paky, ať si to tam v přírodě rozmyslí

Dobře, když to člověk zvedne, aby řekl "nazdar, jsem ve vlaku, zavolám později", tak v pohodě. ALE...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. července 2024 16:23

stes Průvodčí mají asi strach, osobně bych na jejich místě tu obavu měla taky. Lidi se neumí chovat a když je upozorníš, tak jsou ještě agresivní. Z poslední doby: dva osvalení plešouni v sauně, kde je na dveřích jasně napsáno Ticho a na koncertě Čechomoru dvě dorostenky 60+ co seděly za mnou a ty teda po upozornění ještě přidaly na hlasitosti až jim borec vedle řekl: Dámy držte zobák! Taky dobrý, ale zabralo to. :D

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 26. července 2024 16:28

Aranel Telefonování! Další z věcí, na které si po roce nemůžu zvyknout. Lidi pořád telefonují, v MHD, v restauraci, je to divný!!!! 

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. července 2024 16:50

Garfie Aranel strasne me to v mhd rozciluje Jak je tam hluk tak jsou strasne hlasiti

a vubec nechapu proc je 1.trida v kupe To je nejvetsi zlo Ma to byt naopak otevreny tichy vagon hodne single sedadel Je jich min tak zaplatim vic Uplne v poradku

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. července 2024 16:52

andulka01 uvidim co me v uk vlaku ceka v srpnu Dam vedet :)

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 26. července 2024 17:02
Reakce na Mini:

Garfie Aranel strasne me to v mhd rozciluje Jak je tam hluk tak jsou strasne hlasiti

a vubec nechapu proc je 1.trida v kupe To je nejvetsi zlo Ma to byt naopak otevreny tichy vagon hodne single sedadel Je jich min tak zaplatim vic Uplne v poradku

​Ja chci první třídu v kupé. Jezdím pokud možno businessem v Regiojetu a je to jediné místo, kde jsem schopná koncentrované pracovat. Občasnou průvodčí přežiju ale neustále trajdani, šeptání (protože tichý vůz) nedávám. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. července 2024 17:05

continuity chapu Mne prijde ze jsou lidi v kupe tak nejak moc blizko sebe :) a ani prvni trida bohuzel nezajisti ze se lidi budou chovat slusne a pak je to v tom kupe o to horsi

Online Sweet Potato
40466 příspěvků moje polička 26. července 2024 17:31

Já teď do Brna jela 1.RegioJ, zpátky 1.ČD. Bohužel ČD prohrály asi tak 10:0. 

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 26. července 2024 17:52

Kupé mi přijde super, pokud jedu v nějaké skupině, a jsme tam jen my, ale s cizími lidmi mi není příjemné sdílet tak malý prostor, tam mám daleko radši anonymní velkoprostorové vagóny. První třída mi přijde logičtější spíš jako otevřený prostor. 

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 26. července 2024 20:04

Mini v Regiojetu je místa na všechny strany dost.  Jezdím jim dost a opravdu jsem nějaké neurvalce nezažila. Posílám tak i děti, když jedou samé, je tam navíc dost často vlakuška) Jela jsem už i tou nejvyšší třídou v railjetu, že to vyzkouším a vůbec mi to nepřišlo jako dobře utracené peníze (bych mohla jet tím regiojetem tam i zpět tak 2x). 

Já ty velké otevřené prostory obecně moc nemusím.