Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 27. července 2024 16:38

Celine mi zpusobila mraz po zadech, je uzasna. 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 28. července 2024 12:22

Kokoska Mně s mrazem i slzy, a to nejsu žádná plačka. Krásný to bylo. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. července 2024 15:21

Já na to koukám až teď a je to originální a skvělý. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 28. července 2024 17:09

Řvousenka taky nejsem a taky jsem zamačkávala

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:49

Umyvacka si zmyslela chybu E4 - pretecenie

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 30. července 2024 13:57

Poslední dobou nesnáším chodit na běžný nákup,  v provozu je všude jedna pokladna u který je fronta jako bývalo v minulosti. Jinak samoobslužné, tam chodím nerada, vždycky tam mám nějaký zádrhel. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 30. července 2024 14:02

Tak Betty tuhle nás s menším nákupem u Alberta vzali na pokladně v informacích... jedna pokladna s obsluhou a 20 obsazených samoobslužných a všude jim to blikalo 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 30. července 2024 14:20

Mně samoobslužný vyhovují, ovšem nemíním u nich vyhrát mistra světa v rychlostním markování. Nasraný lidi ve frontě / a to skutečně není ani v mým zájmu se tam nějak zdržovat / ať nadávají na prodavačky, jejichž práci v tu chvíli dělám. A ty jejich kyselý obličeje, když se někdo na pokladně zasekne, ty jsou kolikrát fakt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 14:30

stes já je miluju. Na těch na kartu je pořád volno, což teda nechápuU nás teda nebývá mega fronta ani na těch klasických, ale trvá to déle.

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 30. července 2024 14:44

Evaeva no já taky...i těma nerudama okolo :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 14:55

stes no jasně, na ty kašli Já s dětmi nemám čas koukat okolo, tak ani nevím, jak se tváří. Třeba taky koukají blbě

Offline Karja
44740 příspěvků moje polička 30. července 2024 15:17

Tak Betty Jako, já mám ráda nakupování potravin, ale najít ted nějaký slušný supermarket, kde je čisto, svěží věci a u kasy seděj normální lidi, to aby člověk pohledal.  Samoobslužný nesnášim, nechodím do obchodů, kde hrozí, že bude jen to.Minule jsem v nějakém Tescu řekla té paní, s výrazem, že se rozbrečim, nejdu prostě, já si to nechci markovat sama. a ona mi to udělala celý:-D:-D Podle mě si ty prodavačky taky o tom myslej svoje. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 30. července 2024 15:18

Evaeva s dětma...určitě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 15:29

Karja asi jo. Ale na druhou stranu, ty prodavačky byl věčný problém sehnat, pořád byla fronta,... Teď je jedna k osmi pokladnám a další jedna až dvě za kasou. Tolik pokladen tu nikdy nebylo. Ale ta politika tesca, kdy není puštěná žádná normální je na hlavu. Chápu, že některé lidi to stresuje nebo když máš velký nákup...

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 30. července 2024 16:46

U nas v tescu v sobotu rano pred devatou byvaji taky casto jen samoobsluzne a uz jsem si je oblibila. Neni tam fronta, nemusi me stresovat, jestli skladam dost rychle, a beru ten nakup do ruky jen jednou (oproti skladani na pas na jedne strane a sundavani na druhe).

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 30. července 2024 16:49
Reakce na Evaeva:

stes no jasně, na ty kašli Já s dětmi nemám čas koukat okolo, tak ani nevím, jak se tváří. Třeba taky koukají blbě

Já tam ani děti nemám, vůbec mě nenápadně koukat po lidech, abych zjistila, jak oni koukají na mě. Když mám láhev aperolu, musí se počkat a když sixpack mléka, tak taky. Já ten system nevymyslela. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 30. července 2024 17:06

continuity prosím, aby bylo jasno..po lidech nekoukam.a nic me na rozdíl od jinych nerozhodi... bylo to psano s lehkou nadsazkou...

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 30. července 2024 17:49

continuity Samoobslužné pokladny mi nevadí, dokud mi to zrychlí odbavení. Ovšem v Bille maj teď geniální systém - je otevřená jedna pokladna živá, kde je fronta a lidi tam chodí s plnými košíky. Takže jdu na samoobslužnou, ovšem, pokud mám lahev vína (což často mívám), musím počkat na obsluhu, což není někdo okolo, ale ta chudák paní za kasou s frontou! Takže čekám dokud nenamarkuje někomu týdenní rodinný nákup a pak vstane a jde odpípnout mě s houskou, kočičím žrádlem a lahví vína. Fakt bezva

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. července 2024 18:05

andulka01 Dtto pivo, asi výhoda, že se nebarvim, občas asi někdo na mě koukne zezadu a odpálí mi to z dálky :-)

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 30. července 2024 18:07

andulka01 u nás v Bille to zatím obsluhuje zvláštní člověk. Doufám, že to vydrží