Celine mi zpusobila mraz po zadech, je uzasna.
Stěžovací vlákno
Kokoska Mně s mrazem i slzy, a to nejsu žádná plačka. Krásný to bylo.
Já na to koukám až teď a je to originální a skvělý.
Řvousenka taky nejsem a taky jsem zamačkávala
Umyvacka si zmyslela chybu E4 - pretecenie ![]()
Poslední dobou nesnáším chodit na běžný nákup, v provozu je všude jedna pokladna u který je fronta jako bývalo v minulosti. Jinak samoobslužné, tam chodím nerada, vždycky tam mám nějaký zádrhel.
Tak Betty tuhle nás s menším nákupem u Alberta vzali na pokladně v informacích... jedna pokladna s obsluhou a 20 obsazených samoobslužných a všude jim to blikalo
Mně samoobslužný vyhovují, ovšem nemíním u nich vyhrát mistra světa v rychlostním markování. Nasraný lidi ve frontě / a to skutečně není ani v mým zájmu se tam nějak zdržovat / ať nadávají na prodavačky, jejichž práci v tu chvíli dělám. A ty jejich kyselý obličeje, když se někdo na pokladně zasekne, ty jsou kolikrát fakt![]()
stes já je miluju. Na těch na kartu je pořád volno, což teda nechápu
U nás teda nebývá mega fronta ani na těch klasických, ale trvá to déle.
Evaeva no já taky...i těma nerudama okolo :-)
stes no jasně, na ty kašli
Já s dětmi nemám čas koukat okolo, tak ani nevím, jak se tváří. Třeba taky koukají blbě ![]()
Tak Betty Jako, já mám ráda nakupování potravin, ale najít ted nějaký slušný supermarket, kde je čisto, svěží věci a u kasy seděj normální lidi, to aby člověk pohledal. Samoobslužný nesnášim, nechodím do obchodů, kde hrozí, že bude jen to.Minule jsem v nějakém Tescu řekla té paní, s výrazem, že se rozbrečim, nejdu prostě, já si to nechci markovat sama. a ona mi to udělala celý:-D:-D Podle mě si ty prodavačky taky o tom myslej svoje.
Evaeva s dětma...určitě
Karja asi jo. Ale na druhou stranu, ty prodavačky byl věčný problém sehnat, pořád byla fronta,... Teď je jedna k osmi pokladnám a další jedna až dvě za kasou. Tolik pokladen tu nikdy nebylo. Ale ta politika tesca, kdy není puštěná žádná normální je na hlavu. Chápu, že některé lidi to stresuje nebo když máš velký nákup...
U nas v tescu v sobotu rano pred devatou byvaji taky casto jen samoobsluzne a uz jsem si je oblibila. Neni tam fronta, nemusi me stresovat, jestli skladam dost rychle, a beru ten nakup do ruky jen jednou (oproti skladani na pas na jedne strane a sundavani na druhe).
stes no jasně, na ty kašli
Já s dětmi nemám čas koukat okolo, tak ani nevím, jak se tváří. Třeba taky koukají blbě
![]()
Já tam ani děti nemám, vůbec mě nenápadně koukat po lidech, abych zjistila, jak oni koukají na mě. Když mám láhev aperolu, musí se počkat a když sixpack mléka, tak taky. Já ten system nevymyslela.
continuity prosím, aby bylo jasno..po lidech nekoukam.a nic me na rozdíl od jinych nerozhodi... bylo to psano s lehkou nadsazkou...
continuity Samoobslužné pokladny mi nevadí, dokud mi to zrychlí odbavení. Ovšem v Bille maj teď geniální systém - je otevřená jedna pokladna živá, kde je fronta a lidi tam chodí s plnými košíky. Takže jdu na samoobslužnou, ovšem, pokud mám lahev vína (což často mívám), musím počkat na obsluhu, což není někdo okolo, ale ta chudák paní za kasou s frontou! Takže čekám dokud nenamarkuje někomu týdenní rodinný nákup a pak vstane a jde odpípnout mě s houskou, kočičím žrádlem a lahví vína. Fakt bezva ![]()
andulka01 Dtto pivo, asi výhoda, že se nebarvim, občas asi někdo na mě koukne zezadu a odpálí mi to z dálky :-)
andulka01 u nás v Bille to zatím obsluhuje zvláštní člověk. Doufám, že to vydrží
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.