Samantha a nebo mám účtenku pouze v mobilu v aplikaci, mobil v batohu, plne ruce tašek a stojím před závorou a nevím jak dál
od té doby v Lidlu jen přes kasu s prodavackou
Stěžovací vlákno
dupali já mám taky apku. Stejně ti vyjede takový mini papír s tím kódem. Taky tam chodím spíš na normální, jednak tam mívám větší nákup a fronty nebývají a pak mně štvou tyhle komplikace
Evaeva u nás to zaviedli aj v Kaufe. Ale v pondelok sim nadšene platila v samoobsluznej v Pepcu! Žiadne " tašku si prosite?", "máme v akcii to a to a to".
Budem v menšine, ale som naštvaná, že je po letných nociach ![]()
letfenixa letní večery jsou to jediný, co mám na těch veddrech ráda. Noci už moc ne..
letfenixa jojo, Kaufland a Penny ještě, to je asi stejná společnost
V pepcu je máme taky, ale tam musíš odendavat ramínka, tak to mně úplně neba ![]()
Samoobslužné pokladny mám ráda, je tam pokaždé volno a nikdo mi nemlatí s banánama. Chodím hodně u nás do Alberta.
A to já se jim vyhýbám jak čert kříži. Jednak nikdy nejdu do sámošky pro dva rohlíky - když už tam musím, tak ať mám pak na pár dní pokoj, to jest naplním naráz mnoho tašek... strávila bych u samoobslužný půl dne.
A pak taky nevím, proč bych měla těm nenažranejm řetězcům suplovat prodavačky, zadarmo
Kultura prodeje v přímým přenosu ![]()
Mě včera příšerně naštvali v Ikea: zrušili položku Capita - takový malý nerezový nožičky, nechápu, se jim asi do toho obrovskýho baráku ten regálek už nevejde? prej si pro ně mám dojet do externího skladu do Hostivic - tak určitě!
takže jsem si nekoupila ani ty police, na který jsem ty nohy chtěla namontovat....
Večer mi poslali dotazník zpětné vazby, no tak jsem jim tam něco povyprávěla, co si myslim o jejich severskym stylu (se na to doslova ptali, prej jestli to splňujou) ![]()
Samantha A pro zmatení nepřítele to ještě nemají všechny pobočky jednoho řetězce stejně, třeba Tesco, takže kdybych chodila do pobočky, která to nemá, a pak šla do jiné, která to má, asi bych tu účtenku už dávno neměla, než bych tam došla
Ale to je detail, samoobslužky jinak velmi oceňuju.
barbucha Prosimtě jaká kultura? Prodavačka si myslí, že je Imrich Bugar na tréninku, takže ovoce je druhý den jak blato. Navíc já mívám, max košík svůj, maso beru u řezníka, to dám do tašky a domů. Pokud je něčeho víc, tak Scuk a Rohlík.
Já ty Rohlíky nemám moc ráda, nakupuju když mi něco padne do oka nebo si vzpomenu až to vidím... prosvištím sámoškou a sázím to tam... a než se prokousám e-shopem, je půl dne v háji.
Samoobsluzky u nas v Albertu hodne zrychlily nakupovani. Misto 6 pokladen tam nacpaly asi 10 samoobsluzek a mne to samoodbaveni max vyhovuje. Vcera bylo uplne volno a stejne jsem k pokladni nesla a namarkovala si to sama.
Do Kauflandu jezdi muz a ma ten jejich K scan, je to taky rychle. Uz jsem otravena, kdyz nekde samoobsluzky nemaji a musim cekat ve fronte 10 lidi na 1 pokladni.
Lamicka presne, s tým skenerom je to najlepšie.
letfenixa jo, to člověk hází rovnou pod kočár. Ale tady je Tesco tak mizerný, že ani nemám ten účet, abych to mohla dělat.
barbucha když tam nakupuješ často, tak ty věci máš většinou v oblíbených, takže já vždycky akorát projdu to, pak akce a přihodím pár věcí. Za půl hodiny mám velký nákup pro celou rodinu.
mne samoobsluzne pokladne vyhovuju velmi. najlepsie je ked si so skenerom markujem vsetko sama a rovno to vo voziku ukladam do tasiek (u nas to tak ma tesco a kaufland). pri pokladni len zaplatim a idem. blbe je ked mam obcas nahodnu kontrolu tak sa par veci musi vylozit
edit: pocas pandemie sme vyuzivali donaskovu sluzbu z tesca a teda spokojna som nebola vobec. v obchode si vyberam cerstve vyrobky s najdlhsou zarukou a co mam potom robit s masom ktore expiruje 1-2 dni po dodani? ked plan bol z neho varit az cez vikend tj. den 3-4? ale to by bolo davno skazene a co si povieme... skazene byvaju niekedy aj masove balicky 1-2 dni pred datumom spotreby. ovocie a zeleninu tiez podla mna balili taku ze sa jej potrebovali zbavit a to najlepsie mala uz davno za sebou. alebo akym stylom vyberali nahrady za produkt ktory uz nemali tiez nechapem. ako prisli na to ze ked nemaju susene marhule tak mi daju miesto toho susene slivky? no cele zle
myslim uz jsem si tu pofnukala, jak se nam zasekl zamek u vchodovych dveri. zamecnik dorazil, zamek vyrazil, dal novy. potud vyreseno. jenze.. ja si od nej zapomnela vzit nejaky doklad a platila jsem hotove - vzala jsem to z penez na najemne s tim, ze to panu domacimu odectu, mel by to byt jeho naklad. vubec mi nedocvaklo ze bude chtit uctenku ze.. no nicmene volam tedy chlapikovi o uctenku, oki neni problem vystavime dodatecne.. jenze on mi tvrdi, ze to stalo/platila jsem o 1000,-kc min nez doopravdy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.