Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 12:32

A keď tu ten servisak bol, tak som sa ho pýtala aj na práčku, tak povedal, že to mám najhorší typ (Whirlpool zhora plnena), že tie opravuje najviac a najviac idú do šrotu.

V kúpeľni je miesto len na zvrchu plnenu, budeme musieť posunúť umývadlo nad vaňu, aby sa prípadne dala dať spredu plnena.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 12:32

Potrefenáhusa tak práčka to je jasné! Bez nej sa nedá byť. Ľutujem ťa

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:06

letfenixa vidíš, a nám shora plněná Whirlpool sloužila přes 11 let a sloužila by déle, ale občas už hlásila chybu a já obden vyvařovala plenky, tak jsem se nechtěla dočkat nějakého výpadku, takže jsme ji preventivně vyměnili za novou. Nám naopak ti, co ji odváželi, říkali, že to za ty peníze byly dobré pračky. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:10

Pinot Noir no to ale bola ešte stará poctivá výroba. Ja som mala Brandt, fran.znacka, 11,5 roka, bola super. Potom som ju kúpila znova, odišla v záruke. Tak ešte raz, v záruke mala 2x opravu a po záruke mi odišiel zámok. Tak som sa vtedy toho servisaka opýtala, že akú značku si mám kúpiť, povedal Whirlpool, lebo má ľahko dostupné nahr.diely, nie ako Brandt. A ten včerajší povedal, že je na figu.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:53
Reakce na Evaeva:

Mha takže, kdo jí nepoužívá, začne, kdo ano, přestane

​Já mam doma nenačatej pytel - nevyhodím ho, ale ani nevotevřu!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:58

barbuchašalamounské řešení

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:07

barbucha

tak bacha na moly

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:17

Potrefenáhusa upřímnou soustrast. Zrovna řeším stejný problém a na zvyšování tlaku je to asi dobrý. Bláhově jsem si myslela, že to bude na 3 kliky v e-shopu a otevření dveří panům, co ji přijdou instalovat a odvezou si tu starou. No tak ne. Radím vyhnout se nákupu na lg.com.

Anketa pro čtenáře: Kdo si myslí, že je objednaná instalace a odvoz? 

A kdo si myslí, že tato služba je poskytována zdarma? (screenshot je přidání stejného produktu do košíku)

Online Garfie
28581 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:47

Krehutka Já. Ale já jsem vcelku dost naivní, většinou takovou službu očekávám automaticky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:49

Garfie no ale tu je instalace zdarma, tak to by som ju fakt cakala. 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:51

Potrefenáhusa tak to tě lituju moc a zároveň doufám, že to tu nebude nakažlivé (naše stařenka občas hlásí chybky, zatím teda řešitelné)

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:52

Krehutka já bych lehce doufala, že instalace bude a bude zdarma. Já mám dobré zkušenosti s Datartem.

Online Garfie
28581 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:52

Mrakoplas Ano, tady taky, vidím to tam a počítala bych s tím. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:57

Krehutka Jestli si to správně pamatuju, tak podle zákona o odpadech má ten prodavájící tu starou pračku odvést a bezplatně

Online Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:00

andulka01 ona už tak tyden vydávala divny zvuky pro vážení prádla a vážila dlouho, tak predpokladam, ze oprava bude něco drahyho, co se vůbec nevyplatí

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:32

Raduza my pred mesicem na datartu kupovali pracku a susicku aeg, k nim mezikus stejne znacky. Ke spotrebicum za tricet pet tisic jsme zaplatili sedm stovek za dopravu a instalaci. Takze prijeli chlapici, prohlasili, ze oni ten aeg mezikus instalovat nebudou, ze tu susicku si mame nahoru vysadit sami. A opravdu chceme jeste napojovat susicku na odpad? A rozhodne nam nepomuzou na tom rudlu vzit vytahem starou pracku do sklepa... nastesti toho byl muz a nejak se nakonec domluvili a susicku nahoru vysadili. Jen u toho skripli hadicku na odtok kondenzatu a poskrabali hodinkama display susicky. Pak si nechal ten "technik" zavolat manzelku, tady me, aby mohl ukazat, jak se to pousti. To je prece pro zensky, manzel zatim muze s tim jejich rudlem odvezt tu starou pracku. Pak tam po zapnuti mel nejakou prupovidku o tom, ze mame asi spatny ventil a pritok vody, protoze by to melo tect do pracky proudem a ne takovym curkem. No to asi budeme muset ty trubky presekat, to je bkby rohak, no v tech novostavbach to delaj blbe...po jejich odchodu jsem vytahla zasobnik na praci prasek, pres ktery se pracka napousti, a on byl omotany folii, proto ta voda netekla do pracky

takze nevim, jestli dopravu od datartu doporucim

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:33

Potrefenáhusa mňa sa ten servisak opýtal, ako dlho tečie. Tak som mu povedala, že fungovala bez reči až do tej osudnej nedele.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:33

Prestávam to tu čítať

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:34

Krehutka ja si to myslím. Tak potom napíš realitu.

Online continuity
43178 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:42

Krehutkajá bych si myslela, že jo, ale co je v obchodních podmínkách? 

Jinak pračku LG muzu doporučit.