Evaevajá tam dávám ty co mají vše.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu z DM. Že je príliš jemná.
Potrefenáhusa vnútri, rozozralo to niečo pri čerpadle a motore, cez oboje tiekla voda.
continuity to u nás bohužel nestaci
letfenixa to je teda děs
continuity já používám nějaké eko z dm, ty podle mě nemají nic ![]()
Evaeva umývacka ti fungujje aj bez soli?
letfenixa jo. Jeden balík jsem tam teda, myslím, nasypala na začátku, takže před sedmi lety.
letfenixa No potěš! Sůl z dm dávám do myčky už určitě 10 let ![]()
continuity U nás je hodně tvrdá voda, my musíme i sypat sůl.
notna no tak prestaň. Že je príliš jemná, že treba hrubozrnnu, napr Somat alebo Finish. Veľmi tvrdú vodu máme aj my.
letfenixa tjo, ja sypu z lidlu, ale obcas i obycejnou:-)
Mha takže, kdo jí nepoužívá, začne, kdo ano, přestane ![]()
Mha to vnútro, čo vidíš, je komplet biele. Ja som si myslela, že je to vodný kameň, ale že je to tá soľ.
Když jsme byli na rodinné dovolené na konci června, došla ve studni u chaty voda, naštěstí ve čtvrtek a v sobotu jsme jeli už domů. A voda tam byla navíc jen užitková, takže na pití jsme zásobu měli.
Včera jsme s mužem dojeli na chatičku, dovolená jen pro nás dva, ráno si chci umýt obličej a hádejte co - neteče voda
Naštěstí ji vypli chlapi, co majitelům na domek vedle montují soláry na ohřev vody, ale i tak jsem se lekla ![]()
Mha to vnútro, čo vidíš, je komplet biele. Ja som si myslela, že je to vodný kameň, ale že je to tá soľ.
Tak já občas když je bílá vrstva, tak do myčky dám ocet, a no to zmizí... Ale to se určitě nemá dělat, to je stejné jako umývat sprchovou vaničku pískem (to taky dělám)
A co budeš dělat? Kupuješ novou myčku?
My jsme pred par mesici menili mycku Miele po 15 letech za novejsi typ a servisak hanil dm sul, resp.vsechny jemne soli a jednoznacne doporucoval sypat hrubozrnou Somat ci Finish ac pouzivam tablety 3v1.
Mha no zatiaľ budeme umývať ručne. Predchádzajúca odišla po 2 rokoch, táto po 2,5 roku. Obe boli stolné. Teraz uvažujeme, že teda zrušíme 1 skrinku a kúpime normálnu veľkú. Ale nie hneď. Treba našetriť.
Adina takže ďalší s týmto názorom.
letfenixa nám se dneska rozbila pračka...v tyhle rodině potrebuju nejpozdejc zejtra novou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.