999 mají psa
Stěžovací vlákno
stes tak se s nim manzel muze projit po centru a zavzpominat na dobu, kdy zil v Praze, zatimco holky budou v klimatizovanem NM :-))
baltik chapu, ze muz chce holkam ukazat Prahu, jestli tu zil, ale ve vedru a v nejvetsi turisticke sezone to opravdu neni stastny napad. Zkusila bych ho umluvit na podzim, na podzim je stejne Praha nejkrasnejsi.
stes tak se s nim manzel muze projit po centru a zavzpominat na dobu, kdy zil v Praze, zatimco holky budou v klimatizovanem NM :-))
Jojo
Fuj. Chudák pes. Nechte psa žít a netahejte to nešťastný zvíře, který za nic nemůže, za vedra do centra jakéhokoliv města.
@baltik Ze je to blbej nápad už tu padlo nesčetněkrát, ale nejspíš muž argumenty slyšet nechce. Taky ale nechápu, co je za problem říct jasné NE. Proste nejedu, za mě je to blbej plan. Tečka. Násilím te předpokládám do auta cpát nebude?
omyl
Já bylo v ZOO (pražské) dnes a bylo tam šílený vedro, nedoporučuju.
Jako když byla fakt velká vedra, tak jsem s malou dcerou opravdu chodila do dětského koutku do klimatizovaného nákupáku. Teď máme zahradu, stíněnou terasu a bazének, tak to lze přežít, ale i tak vylejzáme dopoledne a pak až někdy ve 4...
MP Meri proste jsem se chtela domluvit, je to nase spolecna dovolena, rodice holek s tim pocitaji, takze vzit si je musime a doma bude jeste vetsi vedro, takze mi nestacilo nejet do prahy, ale dohodnout se na jeti jinam
Psa urcite do centra pres den nebude
A obchodaky to neresi, jednak jsou holky z rodiny, kde maji vse, nakupovani je neohromi a taky mame tyden, to uz bych nezvladla v nakupacich ani ja :)
baltik A co teda nekde pobliz Prahy v prirode, ja nevim - Cesky raj, Sazava, a do Prahy v nejstudenejsi den vylet?
Společná dovolená... bydlíte spolu celej boží rok, ne? I o víkendech
Vemte haranty k Baltu, tam bude větřík a chladněji... nebo s nima jeď sama. A nebo když milostpán umí tak pěkně poroučet, nechť taky poručí větru a dešti! ![]()
Evaeva Přesně tak, zvlášť teď, jak už je kratší den, je velkej rozdíl horko ve městě (kde všechen ten beton žhne do noci) a někde v přírodě.
Mně je z toho samozřejmě zle, jen si to představím, ale úplně vidím Catherinne v poledne ve 37 stupních vysmátou na paddleboardu ![]()
Aranel hele pokud ho má na vodě, tak není problem![]()
Můj muž....hádejte kde právě sedí? V Bratislavě na Ministerstvu vnitra a žádá o speciální povolení k vydání pasu.
Stala se mu totiž taková věc.....požádal si v Japonsku na ambasádě o nový pas (v polovině května), který ovšem jaksi nestihnul dorazit....to znamená, že muž přiletěl do ČR na svůj starý pas, kterému ovšem končí platnost v říjnu, což znamená, že na něj nemůže letět zpátky do Asie (požadovaná platnost min. 6 měsíců), ovšem protože mu už Slovensko vydalo pas nový, který je teď zřejmě někde nad Afghánistánem nebo co, nemůže mu teď vydat třetí....
Garfie vy si fakt vyzkoušíte i nemožné![]()
Makara Zapomněla jsem dodat, že dnes odjíždíme na týden do Itálie....
Jako on je fakt dáreček, ale mně by se to mohlo stát taky, úplně to vidím!
Garfie ach jo teda.
Sucho už je dost dlho, mame na zemi polovicu ovocia ![]()
Garfie No teda! Držím palce, ať to vyřídí rychle a kladně. Má teda zábavu na dovolené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.