Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9283 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 17:54

999 mají psa

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:08

stes tak se s nim manzel muze projit po centru a zavzpominat na dobu, kdy zil v Praze, zatimco holky budou v klimatizovanem NM :-)) 

baltik chapu, ze muz chce holkam ukazat Prahu, jestli tu zil, ale ve vedru a v nejvetsi turisticke sezone to opravdu neni stastny napad. Zkusila bych ho umluvit na podzim, na podzim je stejne Praha nejkrasnejsi.

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:53
Reakce na Lamicka:

stes tak se s nim manzel muze projit po centru a zavzpominat na dobu, kdy zil v Praze, zatimco holky budou v klimatizovanem NM :-)) 

​Jojo

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:21
Reakce na Lamicka:

​Fuj. Chudák pes. Nechte psa žít a netahejte to nešťastný zvíře, který za nic nemůže, za vedra do centra jakéhokoliv města. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:33

@baltik Ze je to blbej nápad už tu padlo nesčetněkrát, ale nejspíš muž argumenty slyšet nechce. Taky ale nechápu, co je za problem říct jasné NE. Proste nejedu, za mě je to blbej plan. Tečka. Násilím te předpokládám do auta cpát nebude?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:33

omyl

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:42

Já bylo v ZOO (pražské) dnes a bylo tam šílený vedro, nedoporučuju.

baltik 

Jako když byla fakt velká vedra, tak jsem s malou dcerou opravdu chodila do dětského koutku do klimatizovaného nákupáku. Teď máme zahradu, stíněnou terasu a bazének, tak to lze přežít, ale i tak vylejzáme dopoledne a pak až někdy ve 4...

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 20:08
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 20:23

MP Meri no přesně! Navíc stejně bude tak jako tak naštvaný. Buď že se nepojede, nebo že jsou všichni otrávení a vůbec to neocení. Tohle nemůžeš vyhrát baltik (Existuje teda mikroskopická možnost, že si to holky užijí, ale podle toho, co píšeš, se mi nezdálo, že o to nějak stojí)

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 04:37

MP Meri proste jsem se chtela domluvit, je to nase spolecna dovolena, rodice holek s tim pocitaji, takze vzit si je musime a doma bude jeste vetsi vedro, takze mi nestacilo nejet do prahy, ale dohodnout se na jeti jinam

Psa urcite do centra pres den nebude

A obchodaky to neresi, jednak jsou holky z rodiny, kde maji vse, nakupovani je neohromi a taky mame tyden, to uz bych nezvladla v nakupacich ani ja :)

Offline Suya
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 06:45

baltik A co teda nekde pobliz Prahy v prirode, ja nevim - Cesky raj, Sazava, a do Prahy v nejstudenejsi den vylet? 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 13:39

baltik 

Společná dovolená... bydlíte spolu celej boží rok, ne? I o víkendech Vemte haranty k Baltu, tam bude větřík a chladněji... nebo s nima jeď sama. A nebo když milostpán umí tak pěkně poroučet, nechť taky poručí větru a dešti!

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:06

Evaeva Přesně tak, zvlášť teď, jak už je kratší den, je velkej rozdíl horko ve městě (kde všechen ten beton žhne do noci) a někde v přírodě.

Mně je z toho samozřejmě zle, jen si to představím, ale úplně vidím Catherinne v poledne ve 37 stupních vysmátou na paddleboardu

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:10

Aranel hele pokud ho má na vodě, tak není problem

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:35

Můj muž....hádejte kde právě sedí? V Bratislavě na Ministerstvu vnitra a žádá o speciální povolení k vydání pasu. Stala se mu totiž taková věc.....požádal si v Japonsku na ambasádě o nový pas (v polovině května), který ovšem jaksi nestihnul dorazit....to znamená, že muž přiletěl do ČR na svůj starý pas, kterému ovšem končí platnost v říjnu, což znamená, že na něj nemůže letět zpátky do Asie (požadovaná platnost min. 6 měsíců), ovšem protože mu už Slovensko vydalo pas nový, který je teď zřejmě někde nad Afghánistánem nebo co, nemůže mu teď vydat třetí....

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:40

Garfie vy si fakt vyzkoušíte i nemožné

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:42

Makara Zapomněla jsem dodat, že dnes odjíždíme na týden do Itálie....Jako on je fakt dáreček, ale mně by se to mohlo stát taky, úplně to vidím! 

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:44

Garfie ach jo teda. 

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:49

Sucho už je dost dlho, mame na zemi polovicu ovocia

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 14:50

Garfie No teda! Držím palce, ať to vyřídí rychle a kladně. Má teda zábavu na dovolené.