baltik v 37 stupních chodit po památkách mi přijde už ohrožující zdraví. Najít nějaké doporučení meteorologů, jak se chovat v takovém počasí, by nepomohlo? Tvůj manžel je ještěrka?
Můj muž by ani nevylezl.
Stěžovací vlákno
baltik Hele a proč se nezeptate těch holek, co chtějí dělat?
baltik A odkud jste a nebo odkud jsou holky? Mně přijde, že pokud nejsou denně někde v aquaparku, tak by si koupání třeba někde, kde jsou skluzavky a podobné blbosti užily víc, nebo nějaké přírodní koupání s paddleboardem. A kultura tak na otočku... Ale nevím, jak trávily prázdniny předtím, třeba už mají tohodle dost;-).
manžela nevím, zda mám kroutit hlavou nebo obdivovat vlastně, že se do toho pustí, se třema ženskýma do velkoměsta a ještě v hicu a z toho ještě dvě ani nejsou jeho.... To bych nedala ani já a můj muž by jel za těchto podmínek tak pokud by mu někdo dal za těch pár dní tak tři měsíční výplaty:-D
continuity my jsme to slibili uz davno, kdyz jim planovali prazdniny, to uz ted menit nejde, jen jsem myslela, ze pojedem nekam do lesu, ale manzel je urputny
Candance nakupy urcite nebudou
No však, teď je vezměte někam do hor nebo k rybníku. A svoje rodné město jim může manžel ukázat, až bude příhodnější počasí.
Ty návrhy, co tady padají, jako je zoo nebo hrad jsou tak do těch 25C ne 35, to se dalo obtížně přežít už na Rhodosu s vyhlídkou skočení do moře na konci cesty.
Muslik Já si myslím, že je to tak, jak píšeš, oni mají jakoby zájem teoretický (a sami tomu věří), ale prakticky se jim to tak nějak nikdy nehodí. Můžeš jim zkusit říct, ať teda přidjou s nějakým konkrétním návrhem, ale pravděpodobně to z nějakých pro ně objektivních důvodů zase nedopadne. Úplně chápu, že je ti to líto, ale sama za sebe s tím nic nenaděláš, tak se tím zkus netrápit a být za ráda za druhý prarodiče, týden v Alpách s babičkou a dědou mi přijde super
.
Evaeva ja vubec nechapu, proc na tom tak trva, o co mu jde, on jenom furt opakuje, ze si to predstavuju moc cerne, ze to bude uplne v pohode
Kan holky automaticky predpokladaly, ze pojedem nekam na chatu, typu Sumava, jako vzdycky, kdyz jsem jim rekla, ze pojedeme do Prahy, at mi poslou, co by tam chtela delat/videt, tak nic neposlaly
Karja my jsme z uplne jizni moravy, takze u nas bude jeste trosku vetsi vedro, nez v Praze a vzhledem k vzdalenosti to neni na otocku. Netere/neter+synovce z druhe strany si bereme pravidelne kazdy rok, nemame svoje deti
continuity ja s tebou souhlasim, ale nedari se mi to vyargumentovat manzelovi
Já mám kdyžtak do foroty doporučení na biotop Radotín, když přijdete dopoledne, vejdete se v pohodě. Půjčují slunečníky, paddleboardy aj., rodinné vstupné mají za 480, občerstvení dobré. Loni jsem si to tam hodně oblíbila. Ještě je biotop na Lhotce, ale tam jsem nikdy nebyla.
baltik tjo a to nestaci mu rict Nechci![]()
dzizisketa diky moc, to se bude hodit
a nemela jsi jeste nejaky tip na prochazku kolem vody? (budeme mit s sebou jeste psa...)
baltik já bych si fakt stála za svým, tohle si nikdo neužije, akorát budou všichni otrávení. Jestli o to ani holky nijak nestojí, je to od vás lán cesty. Jako u vody se to asi přežít dá, ale táhnout se kvůli biotopu do Prahy? Ono u vás sice bude třeba ještě tepleji, ale ty města se strašně rozpálí. To jsou děti tvého sourozence nebo mužova? Že by k tomu taky měl co říct.
baltik my se taky smazime vysmahnout z Prahy, ale jsme Prazaci :)
ted jsme meli na navsteve kamarady, bylo vedro a hrozne si to uzili. Zacali v parku Max Van der Stoela, pak to vzali pres Hrad, Petrin, zmrzlina u Angelata na Ujezde, Kampa, Karluv Most a do centra. Tam si dali jidlo a jeste zasli na vystavu Tima Burtona.
Jestli nechces jet, tam to je jina, nikdo by te nemel nutit.
Evaeva deti jsou z moji strany, takze ani nemuzu rict, tak si tam jedte a treba se uduste :)
baltik ted ctu, ze jste z jizni Moravy, tak to bych se na Prahu taky vykaslala. Jela na podzim na cely vikend a uzila si to poradne.
baltik jasně a na tvojí sestru/ bratra asi muž nedá. Ale zase můžeš říct, že tomu je vystavovat nechceš, když jsou "tvoji"
Lamicka ten park je asi spis pro male deti, co?
baltik jojo, ten už pro holky nebude. A ta voda vůbec není ve stínu.
baltik to mi nedoslo, ze jsou uz vetsi. Vynechate kdyztak park a misto toho zajdete na konci prochazky do Paladia na nakupy :)
baltik Tyjo, ještě psa, tak do toho bych fakt nešla
taky mi nedava smysl jet se z jižní Moravy koupat....do Prahy
baltik kdybyste chteli lanovkou na Petrin, doporucuju jit hned jak zacne jezdit, pak tam byvaji hrozne fronty. Taky by se jim mohly libit Prazske Benatky, male parnicky jezdi z pristaviste pod Karlovym mostem, na lodi dostanou nanuk a limcu a na vode je snesitelne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.