Aktualizace stavu, žádost přijata, pas bude hotový dva dny před odletem! :-)
Stěžovací vlákno
Garfie to je nervak!
Garfie to je napínavý! tak hlavně ať to klapne
Garfie pokiaľ viem, pasov môžeš mať aj viac, aktuálne je problém s lehotou vydania. Dúfam, že požiadal o ten za 2 dni. Lebo tie s mesačnou trvajú 2 mesiace.
letfenixa Můžeš mít dva, což on právě v podstatě má, jeden současný, který končí v říjnu a druhý vydaný, na cestě do Japonska. Úřednice na pasovém mu vysvětlila, že ona nedokáže stornovat ten už vydaný, i když si ho ještě nepřevzal a odkázala ho na Ministerstvo. Ale tam ho vyslechli a vyřešili. :-)
Garfie No ale je dobrej řízek, ten tvůj. Pamatuju asi nějakej problémek s vízem? Nebo to byl někdo jiný?
Kan Už nevím, já takové věci milosrdně zapomínám, jinak bych ho musela zabít, ale určitě něco bylo! ![]()
Garfie stejne je sranda, jak hezky vy dva zapadnete mezi ty vzorne sporadane japonce:-))
Garfie Bereš to dobře. Zas jinej by nadával, svaloval vinu na ostatní, obviňoval, ale on asi podle hesla : "sam som si navaril, tak si to i zožeriem" vykročí směr ministerstvo.
viktorka_od splavu My je trénujeme v improvizaci!!! ![]()
Uvidíme co řeknou, až dorazí s jedním pasem, na který chce vstoupit a zároveň s druhým, ve kterém má víza....![]()
Kan Jo, to on se toho zase nebojí! ![]()
Garfie aby vás vůbec vzali do letadla.
Garfie Terminál?![]()
continuity Tak já jsem v klidu, moje vízum má delší platnost než jeho! ![]()
Já myslím, že poletí na ten starý, má v něm i výstupní razítko, my dostáváme do pasu speciální výjezdní kartu, když opouštíme zemi.
viktorka_od splavu Na ten vzpomínám často....nebylo by to poprvé, kdysi se nám stalo, že jsem až na letišti v Istanbulu zjistili, že Slováci potřebují vízum, my už ho v té době neměli. Vízum do Austrálie jsem vyřizovala tři dny před odletem...my jsme v tomhle trochu hazardéři, fakt. ![]()
Garfie vy ale umíte žít ![]()
Garfie vy to máte vždycky napínavý :-)
Garfie byt na tvym miste, uz by mi Chocholousek lestil klicku!
Právě jsem měla být na cestě na letiště. Prodloužený víkend v Římě s kamarádkou. Kamarádka ve 4 ráno volala, že nám zrušili let. S aerolinkama a hotelem to bude řešit ona, já jsem jen doprovod. Ale s... mě to neskutečně.
Archivářka to teda naštve fest. Přeju, aby byl ten let jen odloženej. Max na dnes odpoledne. S kým jste měli letět?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.