Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 10:51

baltik Aha, takže chtěli lážoplážo. Šumava je dobrá, ale jih Moravy taky! Vydrž prťka, vydrž, ještě pár let a vezmeš děti kolmo po sklepech, tam je stín a chládek, pejsek to taky ocení a tvůj může do Prahy. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:04

dzizisketa Potrefenáhusa no a ale jaky argument presvedci muze??

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:08

baltik 

Že v Praze se v tom vedru být nedá, že to říkají i Pražáci. Hlavně pro psa, všude dlažba nebo asfalt, kromě parků žádný měkký chladný povrch pro pacičky. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:10

baltik No a myslíš, že kdyby ses zeptala rodičů holek, že by to považovaly za dobrý nápad? To by pro muže asi mohlo být jako argument. A taky mu třeba můžeš říct, že si tam můžete jet spolu sami, že to bude víc fajn.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:19

baltik se psem vás na většinu atrakcí, kde se zchladit, nepustí a ten týden plánujete pro holky a mají si to užít.

Nemůžeš přijít s něčím, co neodmítne, když ne nestačí? Co má rád kromě Prahy?

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:20

baltik rozpálenej chodník, nemáš ho v centru kde ochladit a do doporucenejch unikovejch aktivit (palladium, biotop radotin, muzea a galerie) nesmí

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:24

baltik Žádný přesvědčování, řekneš nejedu do Prahy a do Prahy nejedete. Stejně tak jako on řekl, že nakupovat nepůjdete. Na to nepotřebuje ani moc vysoké IQ, aby to pochopil. :D

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:28

Kan jako ja to furt nechapu.. 

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 11:43

baltik tak památky jsou i vnitřní a bývá tam chladno, budiž, ale když máte i psa,tak to padá a chudák psisko teda. Já bych řekla ne a bylo by. Může se event.  jet spařit sám.  

Offline Raduza
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 12:07

baltik tahat se v šíleným hicu po Praze (ona tam ještě chvíli stát bude) a ještě s chudákem psem, to muži jako argument nestačí? 

Já bych prostě nejela, tečka, to je holý šílentsvi. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 12:22

se psem je jeho plan vychazka rano a vecer a pres den pes doma, stejne jako v pracovni den

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 12:44

baltik Já pochopitelně netuším, jak to máte s mužem a co je to za typ chlapa, ale já bych se toho mýho asi zeptala, jestli se nezbláznil.

Hele, normálně mu řekni, že se ti tam v tom vedru nechce, že jsou to tvoje neteře, ani ony po Praze extra netouží a že bys s nima raději někam do přírody. A že s nima do Prahy můžete třeba na podzimní prázdniny. Podle mě jsou to všechno relevantní důvody. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:08

Garfie přesně! Kdo může, někam zdrhne, zbytek přes den nevystrčí nos

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:16

Garfie nevim, co je to za typ chlapa, popravde uz jsem tomu asi prestala rozumet, o co jde

ze je to nesmysl, mu rikam od zacatku, kdyz jsem v noci objevila v predpovedi ta cisla nad 35 stupnu, tak jsem ho i prosila

tvrdi, ze vedro bude vsude 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:19

baltik on už v té Praze dlouho nebydlí, že? Jako vedro v centru, je úplně jiné než vedro na Šumavě. Je to blbý, ale fakt bych si dupla.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:21

baltik Tak jedině vyšroubovat žárovku a namazat schody..

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:41
Reakce na Zina:

Muslik Já si myslím, že je to tak, jak píšeš, oni mají jakoby zájem teoretický (a sami tomu věří), ale prakticky se jim to tak nějak nikdy nehodí. Můžeš jim zkusit říct, ať teda přidjou s nějakým konkrétním návrhem, ale pravděpodobně to z nějakých pro ně objektivních důvodů zase nedopadne. Úplně chápu, že je ti to líto, ale sama za sebe s tím nic nenaděláš, tak se tím zkus netrápit a být za ráda za druhý prarodiče, týden v Alpách s babičkou a dědou mi přijde super .

​jojo, asi to tak bude jak píšeš

Já uz jsem to s nimi tak trochu vzdala, ale včera to bylo po dlouhé době intenzivní, tak sem se tu z toho musela trochu vypsat

Oni jsou hlavně strašně nekreativni, vše za ně musí vymyslet druhý, vůbec nejsou ochotný věnovat svuj sebemensi cas vymýšlení (ať už jde o sebemenší dárek k svátku ditete či jakoukoli aktivitu s nim) něčeho pro druhé. Já to ani po nich radeji nechci, ale když sem jim nedavno strašně "slozite" vymyslela jako aktivitu v Praze pražskou zoo, tak to nakonec skončilo tím, že je moc vedro a holčička by to nedala (ta holčička ještěrka která vedro miluje po svých rodicich a bylo asi 26 C) a místo toho se nám nakyblovali na chatu kde jsme stejně dceri (a jim) museli vymýšlet zábavu my. A další den posílali vesele fotky jak se v 35 C plahoci sami po výletech po hradech a zámcích. No nic, ani nemam ambici to pochopit.

Ještě "vtipnejsi" je to o to, že jiné vnouče mít nejspiss nebudou, můj téměř ctyricetilety bratr je rodiči prakticky ziven a v zivote si z mamahotelu žádnou ženskou nenajde,natož aby měl dítě. No to už je jiný příběh...

O to víc jsem ráda za tchány :)

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 13:53

baltik tak ho posli do Pr...ahy samotnyho a s holkama jedte nekam na Vysocinu, tam byva lip, i koupani se najde.

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:46

dzizisketa Lhotka je proti Radotínu malinká. Pro lidi z okolí fajn, ale cíleně tam jezdit odjinud asi ne.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 17:02

baltik A co chce v té Praze dělat on, co vám naplánoval? :-)

Já bych jela. Šla bych do Národního muzea, tam je dobře, restaurace jsou taky klimatizované. Když bude nejhůř, šla bych do Palládia. Argument: muž to nedovolí je k smíchu. Bereš s sebou svoji rodinu, tak pro ně uděláš to nejlepší. Je dospělej, může mít individuální program :-).