baltik Aha, takže chtěli lážoplážo. Šumava je dobrá, ale jih Moravy taky! Vydrž prťka, vydrž, ještě pár let a vezmeš děti kolmo po sklepech, tam je stín a chládek, pejsek to taky ocení a tvůj může do Prahy.
Stěžovací vlákno
dzizisketa Potrefenáhusa no a ale jaky argument presvedci muze??
Že v Praze se v tom vedru být nedá, že to říkají i Pražáci. Hlavně pro psa, všude dlažba nebo asfalt, kromě parků žádný měkký chladný povrch pro pacičky.
baltik No a myslíš, že kdyby ses zeptala rodičů holek, že by to považovaly za dobrý nápad? To by pro muže asi mohlo být jako argument. A taky mu třeba můžeš říct, že si tam můžete jet spolu sami, že to bude víc fajn.
baltik se psem vás na většinu atrakcí, kde se zchladit, nepustí a ten týden plánujete pro holky a mají si to užít.
Nemůžeš přijít s něčím, co neodmítne, když ne nestačí? Co má rád kromě Prahy?
baltik rozpálenej chodník, nemáš ho v centru kde ochladit a do doporucenejch unikovejch aktivit (palladium, biotop radotin, muzea a galerie) nesmí
baltik Žádný přesvědčování, řekneš nejedu do Prahy a do Prahy nejedete. Stejně tak jako on řekl, že nakupovat nepůjdete. Na to nepotřebuje ani moc vysoké IQ, aby to pochopil. :D
Kan
jako ja to furt nechapu..
baltik tak památky jsou i vnitřní a bývá tam chladno, budiž, ale když máte i psa,tak to padá a chudák psisko teda. Já bych řekla ne a bylo by. Může se event. jet spařit sám.
baltik tahat se v šíleným hicu po Praze (ona tam ještě chvíli stát bude) a ještě s chudákem psem, to muži jako argument nestačí?
Já bych prostě nejela, tečka, to je holý šílentsvi.
se psem je jeho plan vychazka rano a vecer a pres den pes doma, stejne jako v pracovni den
baltik Já pochopitelně netuším, jak to máte s mužem a co je to za typ chlapa, ale já bych se toho mýho asi zeptala, jestli se nezbláznil. ![]()
Hele, normálně mu řekni, že se ti tam v tom vedru nechce, že jsou to tvoje neteře, ani ony po Praze extra netouží a že bys s nima raději někam do přírody. A že s nima do Prahy můžete třeba na podzimní prázdniny. Podle mě jsou to všechno relevantní důvody.
Garfie přesně! Kdo může, někam zdrhne, zbytek přes den nevystrčí nos![]()
Garfie nevim, co je to za typ chlapa, popravde uz jsem tomu asi prestala rozumet, o co jde
ze je to nesmysl, mu rikam od zacatku, kdyz jsem v noci objevila v predpovedi ta cisla nad 35 stupnu, tak jsem ho i prosila
tvrdi, ze vedro bude vsude
baltik on už v té Praze dlouho nebydlí, že? Jako vedro v centru, je úplně jiné než vedro na Šumavě. Je to blbý, ale fakt bych si dupla.
baltik Tak jedině vyšroubovat žárovku a namazat schody..
Muslik Já si myslím, že je to tak, jak píšeš, oni mají jakoby zájem teoretický (a sami tomu věří), ale prakticky se jim to tak nějak nikdy nehodí. Můžeš jim zkusit říct, ať teda přidjou s nějakým konkrétním návrhem, ale pravděpodobně to z nějakých pro ně objektivních důvodů zase nedopadne. Úplně chápu, že je ti to líto, ale sama za sebe s tím nic nenaděláš, tak se tím zkus netrápit a být za ráda za druhý prarodiče, týden v Alpách s babičkou a dědou mi přijde super
.
jojo, asi to tak bude jak píšeš
Já uz jsem to s nimi tak trochu vzdala, ale včera to bylo po dlouhé době intenzivní, tak sem se tu z toho musela trochu vypsat
Oni jsou hlavně strašně nekreativni, vše za ně musí vymyslet druhý, vůbec nejsou ochotný věnovat svuj sebemensi cas vymýšlení (ať už jde o sebemenší dárek k svátku ditete či jakoukoli aktivitu s nim) něčeho pro druhé. Já to ani po nich radeji nechci, ale když sem jim nedavno strašně "slozite" vymyslela jako aktivitu v Praze pražskou zoo, tak to nakonec skončilo tím, že je moc vedro a holčička by to nedala (ta holčička ještěrka která vedro miluje po svých rodicich a bylo asi 26 C) a místo toho se nám nakyblovali na chatu kde jsme stejně dceri (a jim) museli vymýšlet zábavu my. A další den posílali vesele fotky jak se v 35 C plahoci sami po výletech po hradech a zámcích. No nic, ani nemam ambici to pochopit.
Ještě "vtipnejsi" je to o to, že jiné vnouče mít nejspiss nebudou, můj téměř ctyricetilety bratr je rodiči prakticky ziven a v zivote si z mamahotelu žádnou ženskou nenajde,natož aby měl dítě. No to už je jiný příběh...
O to víc jsem ráda za tchány :)
baltik tak ho posli do Pr...ahy samotnyho a s holkama jedte nekam na Vysocinu, tam byva lip, i koupani se najde.
dzizisketa Lhotka je proti Radotínu malinká. Pro lidi z okolí fajn, ale cíleně tam jezdit odjinud asi ne.
baltik A co chce v té Praze dělat on, co vám naplánoval? :-)
Já bych jela. Šla bych do Národního muzea, tam je dobře, restaurace jsou taky klimatizované. Když bude nejhůř, šla bych do Palládia. Argument: muž to nedovolí je k smíchu. Bereš s sebou svoji rodinu, tak pro ně uděláš to nejlepší. Je dospělej, může mít individuální program :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.