continuity tak v tomto veku sa mi zdá normálne, že si navaria.
Stěžovací vlákno
Muslik mne to pripada, ze si tema recma omlovaji pred sebou i navenek, ze na deti nemaji cas pro svoje zajmy. Tak to nahrajou tak, ze oni by radi, ale ty nenajdes vhodnou chvili jim je dat.
....když ho mají,tak hrají hrozný zájem (slovně) a skutek utek a ještě žárlí na tchany.
Přesně jak u nás. Žárlí teda tcháni, nebo spis jen tchyně, na moje rodiče.
To bylo pořád jak moji rodiče vidí syna na skype a oni ne. Když jsem rekla, ze přece taky můžou zavolat, tak že ne, že skype nemají, protože to s jejich internetem nejde. Když jim muž nabízel vyřídit jiný internet, tak to taky nechtěli (nechtěla). Když jeli kolem (bydlí asi 550km) do hor, tak se nestavili. Když tu jednou nocovali v hotelu, tak se chtěli potkat až ve 3 odpoledne, že před tím půjdou do galerie.
Kdyz jsme k nim jeli po víc než dvou letech na návštěvu, tak tchán nebyl doma, protože přece ten den vždycky chodí hrát karty. Přišel domu v půl jedenáctý v noci.
Mně je to fuk, že nemají zájem. Ale ty řeči, jak oni děti nevidí a moji rodiče jo, by si mohla tchyně nechat od cesty.
Muslik mne to pripada, ze si tema recma omlovaji pred sebou i navenek, ze na deti nemaji cas pro svoje zajmy. Tak to nahrajou tak, ze oni by radi, ale ty nenajdes vhodnou chvili jim je dat.
taky si myslim
Bereme si na pristi tyden netere. Manzel jako puvodem prazak vymyslel, ze pojedeme do Prahy. Uz puvodne mi to prislo jako nedobry napad, ale ted se zmenila predpoved a jsou tam hlasena silena vedra. Jsem z toho uplne zoufala, vidim nas, jak se plouzime tim rozpalenym mestem, ale nedari se mi manzela naprosto nijak odradit. Poradte mi nejaky argument nebo me uklidnete, ze to bude v pohode, prosim.
baltik jak jsou neteře staré? ZOO, výlet parníkem, zemědělské nebo technické muzeum (a i další muzea vhodná pro děti) se dají přežít i v horku. A určitě tu někdo doporučí nějaké koupání.
Archivářka 11 a 13
Mě se občas v létě tlačí na návštěvu příbuzní (většinou z hornatějších části Slovenska, kde je i létě max 25C) Říkám každému, že my se snažíme z Prahy v létě vysmahnout, kdykoliv je to jen trochu možné. V těch vedrech jsou i bazény dost narvané.
Neprošlo by spíš, že je vezměte do Prahy na podzimní prázdniny, to budou i divadla a tak.
baltik koukla jsem na počasí a fakt to není dobrý nápad. Nemohly by holky nějak zapůsobit? Tvému muži to nevadí? V půlce týdne hlásí ochlazení, tak udělat výlet do Prahy kratší? Jako 37 stupňů, to je tak na kino a nákupy v klimatizovaném nákupáku. Moc jsem tě neuklidnila, promiň.
baltik Hrad (tramvaji tam a zpatky Nerudovou )a pak na Karluv most. Nemusi tolik slapat.
Muzeum Iluzi.
Parnik, zoo, botanicka
A hlavne NAKUPY
Já pořád doufám, že ta předpověď na začátek příštího týdne je blbej vtip. ![]()
No kdybych muži řekla, že to neva, budeme hlavně nakupovat v klimatizovaných obchodacích, žádný další odrazovací argument nepotřebuji. ![]()
continuity nebo do ikey ![]()
continuity my jsme to slibili uz davno, kdyz jim planovali prazdniny, to uz ted menit nejde, jen jsem myslela, ze pojedem nekam do lesu, ale manzel je urputny
Candance nakupy urcite nebudou
baltik Já doufám, že ty teploty ještě změní. Na tenhle týden taky tvrdili, že bude 37.
baltik dcera taky skoro 11 by v Praze chtěla obíhat všechny dm a další drogerie, jestli nahodou nemají jiné lesky na rty než u nás
a papírnictví, tigery atd, co na venkově nemáme ...
JankaM to fakt manzel nedovoli :(
brrr no zatim to porad meni furt jen nahoru :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.