Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 22:14

viktorka_od splavu to popelnice, to někdo vymýšlel hodně dlouho

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 22:31

Evaeva jj, na palici a to neni vec jedina. pritom barak je suprovej a na vybornym miste, ale kdyby to bylo moje tak nad tim trochu premyslim aspon..

Online Pinot Noir
29924 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 00:32
Reakce na Janulik03:

viktorka_od splavu jasné že to viem, ale to ma nezastaví. 

Nedokážu mít zavřeno, nedej bože zataženo.

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 01:15

viktorka_od splavu tak ony driv popelnice mohly byt na chodníku před domem, nevim, do kteryho roku, ale pak se musely z chodníku odstranit, tak to asi nějak zbastlili jak to šlo? V ty starý zástavbě je to asi někdy orisek

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 07:40

Bože můj,  Česká pošta,  Balikovna,  je jedno jak tomu říkají. Dva dny, dvě zásilky.  Oba dva dny sedím na adrese od rána do večera,  nic. V prvním případě sice nikdo nepřijel,  ale poslali aspoň mail.  S telefonem na kuryra,  který nikdo nezveda.  Další den zřejmě vyhodnotili,  že to se mnou nemá smysl a už neposlali ani to oznámení o uložení na poště. A jako hledej si zásilku sama.  Chytá mě amok.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 07:43

Raduza tenhle podnik nevyužívám ani kdyby měli doručení nejlevnější z nabídky. Přesně jak píšeš, vždycky je s tím nějaká komplikace. Nechápu, jak si to můžou dovolit, pravidelně nedoručovat zásilky objednané domů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 07:46

žluťásek to dělá pošta, mám stejné zkušenosti Ale balíkovna funguje výborně, využívám teda boxy, ale opakovaně a žádný problém. Raduza 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 07:48

Potrefenáhusa ne to vubec

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:12

Evaeva u nás vozí Balikovnu domu stejný člověk co balíky České pošty, nesnáším ho. Od ty doby, co mi řekl, že mám vůbec štěstí že mi to přivezl, že na adresu se vozí jen firmám a lidi si pro to mají dojít na pobočku, tak od tý doby to nepoužívám. Box možná funguje líp nebo jiný smluvní místa. Na poštu nehodlám už nikdy vkročit, pokud to nebude životně důležitý.

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:21

U nas je balikovna na poste, baliky maji v tom vyvolavacim systemu prednost, skoro se neceka. Domu si to vozit nenechavam, prave abych necekala na doruceni. SMS prijde rano, ze Dnes budeme mezi 10 -15 dorucovat balik, no tak jiste. Na tu postu si sjedu podle sveho casu, jsou tam do sedmi a dokonce v sobotu dopoledne. Stejne jezdim dost casto kolem, je to pro me dobra moznost.

Online Pinot Noir
29924 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:23

Kokoska já Balíkovnu s doručením na poštu taky využívám ráda. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:24

žluťásek já je taky nepouzivam,  ale tady nebylo na výběr 

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:28

My máme kousek od domu z-box, to mi přijde vůbec nejlepší. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:28

Kokoska já si to objednala do práce,  protože jsem věděla,  že tam v té době budu,  poznámku, že je to firma XY tam měli,  všechno marný.  Ale je to o lidech,  ještě nedávno jezdila paní,  ta i zavolala a všechno v pohodě. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 08:51

žluťásek na pobočku nechodím, box mám před barákem a funguje fakt dobře. Vinted vychází nejlevněji.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:24

Teda na balikovnu si nemuzu stezovat, doruceni do druhyho dne vesmes, u nas na poste prednostni vydej, jaktezivo necekam. A je to levny.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:52

moora 

Moje řeč. A eště je tam chládek!

Online Myrtila
5353 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:55

U nás je Balíkovna úplně v pohodě, i zásilkovna, k obému je tu i box, ale PPL je poslední dobou fakt ... Objednávám na výdejnu, což je benzinka za rohem, doteď to kazila jenom obsluha benzinky, která je ochotná asi jako obsluha v domácích potřebách před 30 lety, ale včera mi přehodili doručení balíku do výdejny ob dvě vesnice, směrem, kam nejezdíme, nedá se tam zaparkovat a otevírací doba je mnohem kratší než na té benzince, takže se jim příště radši vyhnu. Přitom když je to na adresu, vozí to tu velice ochotná paní, která vždycky volá a dodržuje časy doručení. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:35

ČP proti slovenské zatím 1:0

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:51

Malvin Možná blbá rada, ale zkontrolovala bych baterky v ovladači