Malvin my už málem kupovali úplně novou televizi, M koupil anténu a nic. A pak jsem kvůli výměně prodlužovačky ji musela vytáhnout z elektriky. A znovu zapojit. Televize Samsung, příznaky naprosto stejné, bez obrazu, kontrolka svítila. Je to teda úplně blonďatá rada, ale pak i opravář nám ji potvrdil, zkus to...
Stěžovací vlákno
baltik jak to dopadlo s tou Prahou? Ja se ted vratila z Trebone a mam pocit, ze i u nas na zahrade je vetsi vedro nez tam, v centru si to radsi ani nepredstavuju.
Samantha ono je to prasť jak uhoď. Najbližšie k donu mám vydajnu SPS a potom z-box Packety. Vydajna je v predajni náradia Stihl, s pomerne krátkou otv.dobou. Z-box by bol super, keby večne ma aplikácia neinformovala, že nastal problém, a to kľudne tak, že vyberiem 2 balíky a pri 3. ma to zruší. A od Sl9venskej pošty si dávam posielať do balikoboxu.
Řvousenka andulka01 baterky byly první, co jsem vyměnila. A pak kontrolovala, zda ovladač vysílá blesky, a je tak funkční. Blesk byl v mobilu vidět krásný.
Dnes přišel opravář. Sundal televizor ze zdi. Otevrel. Zkontrolovat jednu desku. Druhou. Vyměnil to za své desky. A jak zkousel ty desky a zapínal tv ovladačem, koukal na tu kontrolku. Zkratim to. Ovladač fungoval. Ale neustále. Nešel vypnout. Přitom žádné tlačítko nebylo blokle. ani mi v poslední době nespadl. Naštěstí měl ten samý ovladač. Tak tv funguje
. A doufám, že se mnou nějaký pátek pobude.
Stížnost na parfu zafungovala a vše dobře dopadlo
.
Jinak jsem googlila, co případně koupit a i jsem se ptala opraváře, co je nyní kvalitní. Samsung byl top před lety, když jsem kupovala. Nyní jsou hodně kazové. Teď se doporučuje LG.
Kokoska byli jsme v praze a bylo to podle me hrozne, podle manzela si to on uzil, holky porad frflaly, jak je bolely nohy a jak jsou zpocene z mhd
Stezuju si na antivaxery, konkretne na kamaradku, ktera nam na spolecnou chatu dotahla kaslajici a davici se deti, takze voila, byl to samozrejme cerny kasel a voila, ma ho i dite
Nastesti to starsi a ne mimino, ale atb musi oba. Na chate byla i tehotna cekajici dvojcata po nekolika potratech. Tak hlavne ze kamoska zije v souladu s prirodou!
baltik no hlavne ze jste prezili a mas to za sebou. Ale je teda blny utracet dovolenou na neco, co clovek nechce.
Suya preboha!
Ten čierny kašeľ začína byť akosi moc rozšírený ![]()
Suya ach jo
ať jste všichni v pořádku
baltik taky ach jo
Suya paneboze, to je krava! Slusnejsi slovo pro to nemam.
Suya achjo, tyjo necekala bych ze starsi uz bude mit vyprchany protilatky. Ja se modlim at se dozijem ty 3 tejdny do preockovani Tondy ve zdravi. Ja jsem objednana za mesic.
Suya No ty bláho, to by byla asi moje poslední společná akce s ní ![]()
Nás potkalo něco podobného, byla jsem v 6. týdnu (ty naše vymodlené děti), když syn onemocněl a já se dozvěděla, že na rodinné oslavě 2 týdny před tím byly 2 osoby s černým kašlem, těm ho ale v té době špatně diagnostikovali jako "dokašlávání po zápalu plic, nic infekčního", taky to bylo na
naše dětská to brala dost vážně, naštěstí u nás to byl jenom zánět průdušek.
Suya paneboze, to je krava! Slusnejsi slovo pro to nemam.
![]()
Já mám takovou handicapovanou kamarádku - její maminka se v těhotenství potkala s osobou se zarděnkama. No, jako nedopadlo to nejlíp. Proč některý lidi nemají soudnost? (To je spíš řečnická otázka)
Aranel moje znama sla kvuli podobne osobe na preruseni. Pak teda mela dalsi 2 deti, ale stejne.
Suya tvl. Uz by nebola kamaratka
. Drzim palce nech to nikto dalsi nechyti.
711990 Taky jsem prekvapena, ale uz jsou to 3 roky od posledni hexy, no... Mozna by meli prekopat ockovaci kalendar s touhle aktualni vlnou
To jsou sileny story s tema tehotnyma
Myrtila To musely byt hrozny nervy
Diky za soucit, ulevilo se mi! Od pondeli mame zaplacenou dovolenou samozrejme
, ale vypada to ze snad jen posuneme odjezd
Suya on by měl mít mírný průběh díky očkování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.