Evaeva Jj, to odpovida... Jen mel jet na cely vikend k babicce a dedovi, mno, trochu zapijim zal![]()
Stěžovací vlákno
Suya No, byla jsem z toho na nervy a modlila jsem se, aby mi ještě fungovala ochrana z očkování v předchozím těhotenství.
Tak ať je vašemu dítěti brzy dobře, s tou dovolenou je to teda pech, i s víkendem u babičky ![]()
Suya totožnou situaci zažila naše rodina, drama jak v tv, ve finále se antivaxerka se synem s čk urazila,že jsme ji nevzali na rodinnou sešlost,kde byly další dvě malé děti, očkované,ale i tak. Už jen proto,že dítě s atb má být prostě doma.
Takže držím palce,ať je vše ok.
Suya no to teda, kdyz to nevydrzi ani tri roky...ale jinak prej ty antibiotika zaberou rychle a uz pak clovek neni nakazlivej, tak snad budete rychle v pohode!
Suya paneboze! s taku nezodpovednu a bezohladnu osobu by som odstrihla a uz nikdy nekontaktovala. ludia fakt nie su normalni. antivax vlna to je ozaj daco... potom sa nam vracaju nazad tieto choroby ![]()
my sme mali v rodine tiez antivax dramu ked otec odmietol navstevu rodinych prislusnikov zo zahranicia lebo nemali ziadne ockovania. hlavne male a vecne chorlave deti. otec je po operacii srdca a ma k tomu kadejake dalsie zdravotne problemy a on by nemusel rozchodit detsky zmutovany soplik co by mu presiel do niecoho vaznejsieho na 100%.
dotycna maminka toto riziko vie a aj tak sa urazila a prerusila s nim kontakt. so zvyskom nasej rodiny sa bavi len sporadicky alebo vobec. ona je vseobecne velmi zvlastna osoba a prerusuje kontakty aj kvoli uplnym sprostostiam. vsimla som si ze aj vtedy ak vobec nema v niecom pravdu ale ocakava od ludi aby s nou vo vsetkom suhlaslili a ak nie tak je zle ![]()
stes Takže ona měla akutně nemocné dite a divila se, že nejde na oslavu, no dobrý teda:D
Já to hlavně prostě nechápu, no. Ještě tak lidi typu volič SPD, ale ta spolužačka je fakt chytrá, vystudovala kybernetiku na ČVUTu... Ale v oblasti zdraví asi vědecký přístup neplatí nebo co
Já to hlavně prostě nechápu, no. Ještě tak lidi typu volič SPD, ale ta spolužačka je fakt chytrá, vystudovala kybernetiku na ČVUTu... Ale v oblasti zdraví asi vědecký přístup neplatí nebo co
a ty si fakt myslíš, že SPD volí jen zedníci? Asi by ses divila..... to jsou taková klišé zase![]()
Suya vyšší IQ nezaručuje vyšší EQ ...
Suya s tím jak se kamarádka zachovala fakt vzdělání nesouvisí.
Suya s tím jak se kamarádka zachovala fakt vzdělání nesouvisí.
Asi ne. Já jsem dřív antivaxery a jim podobný jurodivce taky řadila mezi vyslovený lopaty... než jsem se seznámila s novými názory MUDr. Pekové Ph.D. ![]()
Karja jes![]()
barbucha znám dost inteligentnich lidí, s tituly, s přehledem a v tomhle směru je to marný. Jsou přesvědčeni o svojí pravdě.
olte Vsak neskatulkuju podle povolani, spis nejake schopnosti vyhodnotit informace a jejich zdroje... U teto spoluzacky se to asi spojuje s free pristupem k zivotu, mozna si nepripousti rizika tech ockovacich nemoci, coz vazne nesouvisi se skolami, to je fakt
Delon !! ![]()
Zase odešel kousek mého světa.
Tak Betty teraz to čítam ![]()
Tak Betty nojo ![]()
Ale on uz pry dost dlouho rikal, ze ho zivot nebavi, ze nechce byt stary nemocny dedek, dokonce snad zvazoval eutanazii, jestli si to s nekym nepletu. Tak ted uz je mozna zas mladej a hezkej, peknej chlap to byl!
Chtěla jsem koupit nějaký ten byt. Z první možnosti sešlo, majitel si to rozmyslel. Druhá zkušenost byla přes realitku, obálková metoda, kdo dá víc, toho je. Tehdy mi přišla konečná cena naprosto nepřiměřená na místní poměry - 3,9 mio. Od té doby se nic vhodného neobjevilo. Dnes na netu byt 3+1, bez balkónu za 5,5 mio. Jako říkala jsem si, že se při vkládání sekli a místo 3 tam dali 5 milionů. No, očividně ne. Tak jsem si dnes poplakala, že to u nás už dosáhlo dna a možná víc, že už nemám šanci prostě.![]()
Dneska jsme projeli Stachama jen chvíli před tím, než se místní potok vylil z břehů. Do Phy jsme jeli celou cestu v brutálním lijavci, takže cesta trvala o víc než hodinu dýl, ujel mi vlak a musela jsem trčet hodinu na Hlaváku.
Ale na Šumavě bylo krásně.
tvTo že ho dali za pět neznamená, že ho za pět někdo koupí. Já si myslím, že mimo Prahu a ta největší města to neporoste. Ze jste spíš limitováni tou menší nabídkou. Určitě to přijde,je to stres, taky bych brečela, ale dobře to dopadne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.