Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Suya
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 22:53

Evaeva Jj, to odpovida... Jen mel jet na cely vikend k babicce a dedovi, mno, trochu zapijim zal

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 00:13

Suya No, byla jsem z toho na nervy a modlila jsem se, aby mi ještě fungovala ochrana z očkování v předchozím těhotenství. 
Tak ať je vašemu dítěti brzy dobře, s tou dovolenou je to teda pech, i s víkendem u babičky

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 08:10

Suya totožnou situaci zažila naše rodina, drama jak v tv, ve finále se antivaxerka se synem s čk urazila,že jsme ji nevzali na rodinnou sešlost,kde byly další dvě malé děti, očkované,ale i tak. Už jen proto,že dítě s atb má být prostě doma.

Takže držím palce,ať je vše ok.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 08:39

Suya no to teda, kdyz to nevydrzi ani tri roky...ale jinak prej ty antibiotika zaberou rychle a uz pak clovek neni nakazlivej, tak snad budete rychle v pohode!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 08:46

Suya paneboze! s taku nezodpovednu a bezohladnu osobu by som odstrihla a uz nikdy nekontaktovala. ludia fakt nie su normalni. antivax vlna to je ozaj daco... potom sa nam vracaju nazad tieto choroby

my sme mali v rodine tiez antivax dramu ked otec odmietol navstevu rodinych prislusnikov zo zahranicia lebo nemali ziadne ockovania. hlavne male a vecne chorlave deti. otec je po operacii srdca a ma k tomu kadejake dalsie zdravotne problemy a on by nemusel rozchodit detsky zmutovany soplik co by mu presiel do niecoho vaznejsieho na 100%.

dotycna maminka toto riziko vie a aj tak sa urazila a prerusila s nim kontakt. so zvyskom nasej rodiny sa bavi len sporadicky alebo vobec. ona je vseobecne velmi zvlastna osoba a prerusuje kontakty aj kvoli uplnym sprostostiam. vsimla som si ze aj vtedy ak vobec nema v niecom pravdu ale ocakava od ludi aby s nou vo vsetkom suhlaslili a ak nie tak je zle

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 10:18

stes Takže ona měla akutně nemocné dite a divila se, že nejde na oslavu, no dobrý teda:D

Offline Suya
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 11:04

Já to hlavně prostě nechápu, no. Ještě tak lidi typu volič SPD, ale ta spolužačka je fakt chytrá, vystudovala kybernetiku na ČVUTu... Ale v oblasti zdraví asi vědecký přístup neplatí nebo co

Offline olte
755 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 11:40
Reakce na Suya:

Já to hlavně prostě nechápu, no. Ještě tak lidi typu volič SPD, ale ta spolužačka je fakt chytrá, vystudovala kybernetiku na ČVUTu... Ale v oblasti zdraví asi vědecký přístup neplatí nebo co

​a ty si fakt myslíš, že SPD volí jen zedníci? Asi by ses divila..... to jsou taková klišé zase

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 11:48

Suya vyšší IQ nezaručuje vyšší EQ ...

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 13:37

Suya s tím jak se kamarádka zachovala fakt vzdělání nesouvisí.  

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 14:06
Reakce na Raduza:

Suya s tím jak se kamarádka zachovala fakt vzdělání nesouvisí.  

​Asi ne. Já jsem dřív antivaxery a jim podobný jurodivce taky řadila mezi vyslovený lopaty... než jsem se seznámila s novými názory MUDr. Pekové Ph.D.

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 14:56

Karja jes

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 14:58

barbucha znám dost inteligentnich lidí, s tituly, s přehledem a v tomhle směru je to marný.  Jsou přesvědčeni o svojí pravdě.

Offline Suya
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 17:20

olte Vsak neskatulkuju podle povolani, spis nejake schopnosti vyhodnotit informace a jejich zdroje... U teto spoluzacky se to asi spojuje s free pristupem k zivotu, mozna si nepripousti rizika tech ockovacich nemoci, coz vazne nesouvisi se skolami, to je fakt

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 08:29

Delon !!

Zase odešel kousek mého světa. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 12:57

Tak Betty teraz to čítam

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 14:27

Tak Betty nojo 

Ale on uz pry dost dlouho rikal, ze ho zivot nebavi, ze nechce byt stary nemocny dedek, dokonce snad zvazoval eutanazii, jestli si to s nekym nepletu. Tak ted uz je mozna zas mladej a hezkej, peknej chlap to byl!

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 20:49

Chtěla jsem koupit nějaký ten byt. Z první možnosti sešlo, majitel si to rozmyslel. Druhá zkušenost byla přes realitku, obálková metoda, kdo dá víc, toho je. Tehdy mi přišla konečná cena naprosto nepřiměřená na místní poměry - 3,9 mio. Od té doby se nic vhodného neobjevilo. Dnes na netu byt 3+1, bez balkónu za 5,5 mio. Jako říkala jsem si, že se při vkládání sekli a místo 3 tam dali 5 milionů. No, očividně ne. Tak jsem si dnes poplakala, že to u nás už dosáhlo dna a možná víc, že už nemám šanci prostě.

Offline brrr
12367 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 20:51

Dneska jsme projeli Stachama jen chvíli před tím, než se místní potok vylil z břehů. Do Phy jsme jeli celou cestu v brutálním lijavci, takže cesta trvala o víc než hodinu dýl, ujel mi vlak a musela jsem trčet hodinu na Hlaváku.

Ale na Šumavě bylo krásně.

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 21:03

tvTo že ho dali za pět neznamená, že ho za pět někdo koupí. Já si myslím, že mimo Prahu a ta největší města to neporoste. Ze jste spíš limitováni tou menší nabídkou. Určitě to přijde,je to stres, taky bych brečela, ale dobře to dopadne!