Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 12:49

Hwi

To ale podraz. Jako když v oblíbeným seriálu změní dabing. Jenže seriál můžeš vypnout... 

No ale třeba ty další ilustrace budou ještě hezčí.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 19:57

Hwi stejne tak edice s ilustracemi Jima Kaye. Posledni dve knihy nedela

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 20:02

Zuzuli Jenze on ma nejake psychicke problemy,to se proste stane a neda se nic delat 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 20:39

Jos ja vim a beru to, ale je to stejna skoda ucelene serie. I kdyz i tak se na ty posledni dve tesim

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 20:40

A takova banalni stiznost... manzel je nemocny a ja mam dojem, ze zabit ho, tak ulevim obema

Online Makara
3655 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 20:43

Zuzuli Bylo by ti smutno. Rymecka za týden přejde.

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 05:59
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 08:13

Tento tyden jsem u zubarky jsem dala 2 800 za miniplombu, rozbila jsem si chytre hodinky (min.4 000), prasky mi moje oblibene tenisky Vagabond (nove v akci na Zalandu za 2 400) a ted mi doslo, ze mi konci Litacka (3 650).

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 12:35

viktorka_od splavu Ale to je super nápad, hodit je zmrznout celá.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 12:56

LamickaJá si to takhle taky říkám, když se to sejde ( taky že naopak se to nesejde viď, že by mi třeba vrátily danne, přišly odmeny že jo) a pak si řeknu, a hele to na to ty peníze mám, co musej říkat, ti co je nemaj. Nebo si furt stěžuju na nákupy, co musím nakoupít, tak si říkám, jak je to směšný, když to koupit můžu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 19:16

Stěžuju si, že se mi asi vrátil ten hnusný bacil. Muž je od pondělí opět na atb, taky se mu to nejspíš vrátilo. Já mám úplně stejné příznaky jako před tím A samozřejmě takhle v pátek. 

A teď nevím, když si zítra vezmu jeho atb, pozná na mně doktorka v pondělí ještě něco?

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 19:35

Já si stěžuju na tchánovce. Jsme u nich na chatě a buď si stěžujou, že dětem pořád stojím za zadkem nebo když děti nechám ať si sami najdou zábavu, tak jim nejpozději během pěti minut kážou, že tam si nesedejte, tohle neroznášejte a hned to ukliďte.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 19:36
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 19:39

Karja jo, ja vim, mas pravdu. Tohle si rikam docela casto. Hlavne v souvislosti s doktory. Vzdyt v Praze se neco plati skoro vsude. Hodinky clovek mit nemusi a tenisky si nemusi kupovat Vagabond. 

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:13

Deti mi během 3 minut odinstalovali George, a nejde mi mi nainstalovat znova, furt mi to píše nějakou chybu. Takže jako, jsem to asi Lamicka zakrikla:D. Právě jsem si byla nějaké věci platit u své sestry. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:18
Reakce na Lamicka:

Karja jo, ja vim, mas pravdu. Tohle si rikam docela casto. Hlavne v souvislosti s doktory. Vzdyt v Praze se neco plati skoro vsude. Hodinky clovek mit nemusi a tenisky si nemusi kupovat Vagabond. 

​Jj. Mně to, jaké mám štěstí, napadá vždycky při placení u doktroů za dítě. Poprvé, když jsem byla  s dcerou v nemocnic. Tehdy se platily nějaké ty poplatky za pobyt, k tomu jsem platila i já, že tam s ní můžu být. Z nemocnice nás pustili s recepty a poukazem na brýle. Za všechno jsem ten den zaplatila 7tis. To jsem si říkala, že jsem fakt šťastný člověk, že to můžu dítěti platit.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:31

Lamicka jj doktoři a teď jsem zjistila, že tzv. bezplatné školství mě bude stat u starší dcery několik tisíc jen za učebnice a pracovní sešity - potřebuje komplet všechno, škola to vůbec neřeší (+ adaptační kurz, příspěvky do KRPS). Čert to ber, ale věřím, že i v Praze jsou lidi, pro které to může být vážně problém. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:41

continuity to je proto, že SŠ už není povinná. Na osmiletém gymplu to bylo taky tak, na nízkém jsme fasovali učebnice, na vysokém ne. Nicméně chápu obsah tvého sdělení a fakt to pro někoho může být problém. Tohle je fakt blbý. Když dostal syn jako mimino od Ježíška skutečný dárek od člověka v tísni - první knížku (pro nějaké školní dítě), úplně mně to rozbrečelo. (Jasně, to, že jí nemá, není jen otázka financí)

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:50

continuity je to tak :( Skoly maji sice ruzne programy a mohou prispet, ale v celku jsou to proste velke castky pro plno lidi. Nemusi se to na prvni pohled ani zdat - znama, je to vysokoskolacka, doktorka, ale je na materske, na starsi ji ex vecne neplati, novy partner plati taky alimenty. Naklady navic jako lyzak, adaptak, rovnatka, to uz je proste problem. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:58

Karja Jako pultovej mrazák je blbej, že je nepřehlednej, ale pro ty případy "koupím maso na farmě" už se podle mě vyplatí ten samostatnej šuplíkovej...? (5-6 šuplíků)

10 kilo masa asi jen tak z ledničky nestihneš spotřebovat.

Taky mrazím i hotový jídlo Evaeva . A jak jsem kolikrát ráda.