Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:25

Já ty mrazaky taky nemám rada, přijde mi to v něm takový mrtvý, malokdy to pak snime, spis bohužel po roce vyhodime. Max tak rybiz na koláč a zmrzlinu.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:33

Potrefenáhusa Mně zase přijde líto v zimě platit za něco, z čeho kolikrát vyleze horší kvalita než by byl to moje. Trochu sním o soběstačnosti. To už je asi na diagnozu :-)

Ráda mrazím maliny, ty jsou po rozmražení skoro jako čerstvé. i ostatní ovoce jako rybíz nebo ostružiny, měruňky, višně, švestky. To je pak strašně snadný to jen někam nasypat.Jahody ne, to raději čekám na jaro.

A mám ráda zmrazenou směs celer, petržel, mrkev. to sypu do vývarů, pod maso. Svíčková je s tím úplně jednoduchý jídlo, když to vytáhnu zpracované. K tomu to maso a je mrazák plný.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:42

notna mrazeny jahody jsou vyborny na daiquiri

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:43

notna možná až budou děti větší, teď reju už druhej den po kouskach zeleninovej záhon s plevelem po kolena 

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:43

moora nebo na domácí nanuky 

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:48

Potrefenáhusa a nechcete tie vyvýšené záhony? Sme to vyskúšali a už nechceme rylovat . Je to super. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 14:06

notna u nás se sní neskutečné množství noků s jahodovým rozvarem

Já mrazím i jídlo, když mi zbyde, teď na mateřské vyjídám mrazák přes týden. 

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:14

Janulik03 my dva máme a v něm cukety a ty jediný rostou dobře, jinak ten zeleninovej záhon je imho zalozenej na špatným místě (je tam stín), ale muž si to nedá vymluvit. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:39

notna My mame taky pultovy mrazak, hodne kvuli psovi ale i sami tam mame dost masa a ovoce. Treba koupime celou krutu, nebo muz zpracuje divocaka nebo zademe na farmu a koupime 10kg hoveziho. Mrazak se supliky mame takovy provozni, hodne mrazime treba vyvary. Z toho pak varim vsechny omacky, rizota atd. Co se mi moc neosvedcilo je ale to ovoce, sni se tak jahody a rybiz. 

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:46

Potrefenáhusa no tak s rym sa potom moc nedá urobiť. My teda zemiaky nepestujeme, ani mrkvu len cukety, uhorky, papriky, rajčiny, šalát. A jahody , tých veľa. Ja zeleninu v podstate nejem, muzovi to stačí, decka si uz začali pestovať svoje ale len tak tiež pre radosť. A aby skleník nevyšiel nazmar nazmat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:58

Jos ostružiny a maliny jsou super na crumble nebo do muffinů

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:36

notna Jos Taky jsem se postupně na mrazák naučila, přesněji bydlení na vesnici mě naučilo A už si to jinak nedovedu představit, taky si připravuju předem zeleninu, pak ji jenom sypu do polévek a pod maso, nebo koupíme najednou 5 kilo masa, nebo víc drůbeže, všechno to naráz zpracuju a pak jenom tahám balíčky. Často máme zdroj odněkud z farmy, a tam to obvykle prodávají po větším množství. A je to i velká úspora času, když prakticky všechno jídlo připravuju doma. 

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 10:27

V září mám nastupovat zpět do práce a nemůžu se spojit s nikým, kdo by mi k tomu cokoliv řekl. I když jsme byli domluvení, že to v srpnu dotáhneme.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 10:28

dzizisketa Určitě mají jen dovolené, bude to hektické, ale bude to;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 11:03

dzizisketa jsem zvědavá na dojmy! Máš to dobře načasované, už budete zaběhnutí až půjde Rosťa do školy. Já bych měla nastupovat asi akorát s první třídou mladšího.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 12:30

Musim zkusit sílu stěžovacího vlákna!

Nedávno jsem uklízela knihovnu a měla jsem v ruce poukaz do audiotéky. Řikám si, že ho dám "sem", abych pak věděla, kde je. No ale kde je to "sem"?

Doufám, že přijdu domů a bude ležet na stole na zlatým podnose! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:34

Lama_z_Lana

Kterou knížku jsi měla rozečtenou?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:14

Mha no já ji právě našla strčenou mezi knížkama a to byl ten impulsi dát jí někam, kde nebude takhle schovaná. Knížky jsem včera prohrabala a nic. 

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 11:09

V souvislosti s knihami mám stížnost - koupila jsem krásné ilustrované vydání Harryho Pottera, edice MinaLima. Zatím vyšly tři díly a vydavatelství teď oznámilo, že s původními autory designu ukončilo spolupráci a další díly budou od někoho jiného. Kdo by chtěl v knihovně neúplnou sérii, nebo různě zpracovaná vydání napříč díly, sakra? Jsem naštvaná a otrávená.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 12:21

Lama_z_Lana Já když něco hledám,přemejšlím, kam bych to dala TEĎ. Dost často to vyjde.