L. ako predskolak mohol absolvovať korčuliarsky aj plavecký kurz úplne zadarmo, vďaka tomu, že škôlka bola zapojena v nejakom projekte. Samozrejme ich neabsolvoval, lebo bol chorý ![]()
Stěžovací vlákno
barbuchaprocenta z příjmu mi přijdou velmi rozumná
continuity Já bych teda středoškolákovi kupovala vše až po první hodině s učitelem. Ředitel musí vyvěsit seznam, co má student mít. Vyzve učitele, aby mu poslali podklady. Ti, aby to nevypadalo, že to flákají, pošlou seznam knih a sešitů. Na první hodině řeknou, kupte si jen pracovní sešit, já vám to budu kopírovat z různých materiálů... a nebo taky ne, ale každopádně bych nakupovala až po setkání s vyučujícím.
No právě, to je prostě to správný rovnostářství!
Ale nevím jak by se to vysvětlovalo u nás, ještě si pamatuju jakej řev vždycky nastal u debaty o daních - některý lidi zdá se nechápou, že procento je procento ![]()
barbucha Tak tohle proste trva dlouho zavest. Vezmi si USA, tam proste myslenka vysokych dani neprojde. Takze se hrouti pod systemem studentskych pujcek. U nas je to neco mezi a taky to ma jiste i sve vyhody. Jednou jsem nekde v Irsku myslim sokovala skupinku Australanu, ze je u nas studium vysoke zadarmo. Porad ze me tahali, kolik jsem si musela pujcit a kolik budu na konci dluzit. Nechapali, ze si jenom kupuju ucebnice....
No, komouši ohánějící se sociální spravedlností na to měli času dost... a jejich pohrobci následujících 35 let už taky. Ale jelikož tady máme asi desetkrát víc samoživitelek než samoživitelů, tudíž ta starost padá zejména na hlavy tetin, tak to naše zastupitele-muže moc nezajímá.
U dcery mají tu dotaci plaveckých hodin rozdělenou na všech 5 ročníků prvního stupne
Evaeva u nás stojí lego kroužek v DDM 3800,- a musela bych ještě zajistit odvádění ze školy, to radši už to školní za 4100,-. Ale je to masakr docela. Škoda že radši nechce chodit na zpěv, ten stojí třetinu
Takhle jsem si medila já, že chodí holky zpívat do sboru za pár korun. A pak si vyzpívaly účast na světovejch soutěžích a platili jsme za letenky jak mourovatý ![]()
OliveOyl To byly ale hezky investované peníze :-).
999 to jo :) jenom ten předpoklad, že zpívání je levnej koníček, vždyť jim stačí pár ofocenejch notiček... vzal trochu za svý :D Ve výsledku to bylo možná dražší než chlapečkův golf :D
A já jsem si teď našla pár videí z vystoupení a bulím tu jak želva
OliveOyl to je krásný!
OliveOyl Já si říkám, že s basketbalem jsme to docela vyhráli.
Karel Heřmánek...![]()
Jeho tatínek Popper je nezapomenutelný.

Sweet Potato cože ??!
Achjo![]()
EDITH4B A prý vlastní rukou ![]()
Sweet Potato to je hrozný.Nějak toho je moc![]()
Já se teď náhodně v jedné fb skupině dočetla podrobnosti, bohužel to provedl hodně blbě.
Sweet Potato nenene...vždycky se mi kromě hraní líbil i jako chlap...jeho Lucifer nemá konkurenci
Ach,čtu si to a brečím ![]()
dzizisketa Tak jelikoz byl asi na miste mrtev, tak se mu to "zdarilo". Zase asi musel byt plne rozhodnuty, mit padny duvod...zbrani a strelnici. Byl to skvely herec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí