barbucha a pry byl tam byl vickrat. Mozna minule nesesbiral odvahu.
Stěžovací vlákno
Sorry, konec pistoli je dobrý pro toho sebevraha. Mozek jednoho blizkeho už jsem málem uklízela. naštěstí to bylo na chodníku a přijeli to spláchnout hasiči. představa, že to řeším v místnosti...
Nechce se mi to ani představovat, co to musí být.
continuityProč mi píšeš sorry? Je to samozřejmě strašný, vždyť to ten instruktor mohl koupit.
Sweet Potato protoze jsem to špatně četla, že rikali a vyšlo mi z toho, že to je doporučovány způsob.
Promiň.
Moje kauza vodní lyže, pokračování...
Dneska mi píše ta známá, že kromě toho vyprodaného kurzu od 9 do 11h, kde jsou její děti, přidali nový kurz od 11 do 13h. A že tam jsou volný místa, tak ať mrknu. Tak jsem si rekla, že fajn, stejně už jsem si vzala dovolenou a jinej program nevymyslela, tak se tam můžem potkat s nima a děti si zablbnou. Tak jsem to objednala a napsala jí to. Obratem odpověděla, že tam volá, jestli můžou její děti přehodit do toho druhýho kurzu. Poslala jsem palec hore. A v další zprávě napsala, že jí to potvrdili a jestli teda mám tu dovolenou a vezmu tam její děti s sebou. ![]()
Tabea
chytra to žena,
Tabea ta v tom umí chodit
A vezmeš?
Evaeva myslím, že je to jasnej šach mat ![]()
Ted mi samozřejmě došlo i to, že náhodou viděla, že otevřeli novej kurz. Lezla tam určitě každej den, aby mi mohla nahlásit volný místa, kdyby se někdo odhlásil. ![]()
Tabeaunikl mi začátek, ale pokračování příběhu je fakt hustý. Ta známá teda problém s asertivitou nemá ![]()
žluťásek mne zacatek neunikl a je to docela "vychcane".
žluťásek našla jsem začátek na str. 5235 ![]()
Tabea tak cekala jsem, ze ti necha svoje deti i tvoje , i kdyz by meli rozdilne casy. Skoda palce, mela jsi napsat, dame si spolu kafe
Ale ja bych dopadla stejne.
Sweet Potato Myslím, dokonce, že to bylo ve stejném rozhovoru, že jako jestli konec, tak pistolí, i když jinak je nemá rád....a ano, se zbytkem úplně souhlasím.
Tabea Je fikaná! Ale když jsem to začala číst, čekala jsem pikantnější vyvrcholení, stejně jako Candance ![]()
Tabea ta je teda prefikana.![]()
Tabea no to je teda tezkej kalibr! Ja bych to snad i zrusila, ty potvore naschval ![]()
Tabea Tywoe. Hlídat cizí děti u vody, to chceš.
Tabea a nemuzes odepsat, ze je sama neberes? Ze se bojis? Osobne je to tezsi ale do zpravy?
Tabea Ještě jí můžeš napsat, žes myslela, že je tam vezme ona, když už tam stejně jdou....![]()
Jako blbý tohle, blbý!!!
Odpověď je jasná. Ano, mám dovolenou. A plný ruce práce s uhlídáním mých vlastních dětí. Nazdar.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí