Jos Možná "nepovedlo" vzhledem k okolí? Způsob? Místo? Jen odhaduju.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato podle článku na idnes u toho byl instruktor. To asi nebude příjemný zážitek.
Přesně tak. Nechci šířit nějaké drby nebo znít necitlivě, ale kromě instruktora byli v blízkosti další lidé.
Sweet Potato Rozebírali to na Twitteru, odkaz dávat nebudu![]()
dzizisketa Ježiš
Teda spadla mi celist, videla jsem mejdriv jen nadpis a rikala si ze to musi byt nekdo jiny, shoda jmen. Je to smutny.
Sweet Potato je mi to lito moc ![]()
To je moc smutný, dost mě to včera vzalo. Přijde mi, že to bylo z jeho strany náhlý hnutí mysli....že to neplánoval, o to hůř.
Stížnost mám v porovnání s tím banální. Čína. Děti mají za sebou první den školy a dceři nenastoupila jedna ze dvou nejlepších kamarádek. Číňanka, rodiče uvažovali, že ji dají do školy v Číně, ale ona hodně nechtěla. Minulý týden se odpojila z jejich whatsapp skupiny (ten mají v Číně pochopitelně zakázaný, ale dokáže to obejít), nereaguje na vzkazy. Dcera se trochu bála, co se děje, tak jsem napsala jiné spřátelené čínské matce (tu od kamarádky neznám) a ta mi řekla, že v pohodě, že její rodiče jsou v Jokohamě. Ale dnes nepřišla do školy, nemá skřínku, není na seznamu studentů. Bez jediného slova, rozloučení, nic. :-( Je to divný a chuděra holka (a je to ta, o které jsem tady kdysi psala, že "musí absolutně poslouchat rodiče, protože ji stvořili", konec citátu).
Garfie to je divny a smutny :(
Tak prosím vás, nová kuchyň o které doma už mluvím asi 6 rokem, se bude cca za měsíc konat, nicméně mi to muž oznámil teď a truhlář prý dorazí zítra na první konzultaci...nezabijes![]()
Ztratili jsme plysaka "pana Pepu", doufam, ze stiznost tafy pomuze ho najit. Prijeli jsme dopoledne z venkova, ale myslim, ze v aute s nama jel. Ach jo.
rasaNori neboj, do půlnoci tě tu zavalíme radami, do rána si to promyslíš a v poledne s truhlarem doladíte![]()
Kokoska my hledaly od včerejška ikea kočičku, byl kvůli tomu plac už večer před spaním i rano před skolkou, nakonec jsem ji nasla dneska zapnutou v cerstve vymenenym povlaku na polstar...tak držím moc palce, ať se pan Pepa najde! ![]()
rasaNori Hele takhle dělala kuchyň kámoška a dopadlo to hrozně. Ale já myslím, že už to nosis v hlavě, když o tom mluvis už 6 let doma;-). Takže to bude fajn
Potrefenáhusa zatim plac neni, Big se nastesti neztratil :)
U nas stravila vikend ve skolce koala Julinka, v patek jsme ji zaboha nemohli nikdo najit. Nasla se dneska zavrena v detskym auticku :-D.
moora No je. :-(
rasaNori A to to za těch šest let nemáš promyšlené? ![]()
Kokoska Potrefenáhusa Takhle postrádala kdysi oblíbeného plyšáka moje neteř, ségra nakonec zoufale obešla sousedy v domě a nakonec se našel v jednom psím pelíšku....:-)
V patek jedu znovu na venkov, uvidim, jestli tam plysak bude. Zatim se kvuli nemu mala netrapila. Ztrata Binga by byla horsi, ten v postylce vecer musi byt! Maji ty deti taky starosti :)
To je moc smutný, dost mě to včera vzalo. Přijde mi, že to bylo z jeho strany náhlý hnutí mysli....že to neplánoval, o to hůř.
Právě že plánoval. Objednal a zaplatil si ten kurs... jinak se tady ke zbrani tak rychle nedostaneš.
Kokoska Bing je ten kralicek z pohadky, nebo je to schoda jmen? Mam tu 3 male plysove Bingy navic, kdyztak rada poslu! Meli jsme je jako rezervni, omylem objednano 3x a uz neni nutny, ted frci ta kocicka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí