MPLee jj, kralicek Bing. Dik, jsi hodna, ale my potrebujem pana Pasika od prasatka Pepy (u nas pan Pepa). Snad se najde.
Stěžovací vlákno
Tito plysaci su pre deti fakt dôležití
Naša mala mala od začiatku Doudou zajačika. Siveho. Raz ho nechali u nas a v noci sme ho viezli, lebo nemohla spať. Tak oco ko objednal pre istotu ďalších 6 v roznych fatbach ![]()
Ze keby náhodou.
Tak teraz mame 7 zajacov a ani jeden nesmie chýbať. Velmi dobrý nápad mal chlapec.
Tak bacha na nahradnych.![]()
Janulik03 jj, koupila jsem druhé náhradní miminko a vyšlo z toho, že jsme hlídali dvě. ![]()
Ségra měla jednu dobu v oblibě jednoho pejska. Ale jednou ho někde zapomněla (pak se zase našel), tak po té hrůzné zkušenosti už nikam nevozila a na cesty stanovila náhradní zvíře ![]()
Evaeva syn mal takú menšiu podušku, ktoru nosil všade. Raz som ju oprala a už ju nechcel. Smrdela strašne, predtým opranim. Tak sme sa jej zbavili, našťastie smutil iba chvíľu, myslim že tak dve noci.
Janulik03 taková zlá matka, polštářek vyprala ![]()
Evaeva nedavno to spomenul, ma 35.
Bože kedy sa to stalo? ![]()
Janulik03 traumátko![]()
![]()
Roky strašně letí!
Evaeva my tie traumatka niekedy doma preberáme. Teda väčšina je všetkým smiešna, ale ked dcéra opisovala, ako som na nu vrieskala ked sa zamkla na wc u zubára, tak vnuk plakal smiechom a stále ju žiadal nech to zopakuje ako ma napodobnovala.
Ziadna chápava matka. Riadna sekera som bola.
Janulik03 7 zajíců ![]()
Tabea no uz by to bola chovna stanica.
Ešte ze nič nezeru
Janulik03 můj syn měl maly polštářek, říkal mu hajik a na něm povlak s krteckem. Bez hajika ani ránu, tahal ho na dovolené, k babičkam, občas s nim chtěl jít i ven. Mnohokrát jsem sháněla nový povlak s krtkem, protože ten předešlý nevydržel. Dneska je mu 21 a polštář má čestné místo ve vitrine u něho v pokoji. ![]()
Raduza vyhravas ![]()
barbucha Tak to pak jo, myslela jsem, že to dostal třeba jako dárek. On kdysi někde říkal, že je pacifista a zbraně nemá moc rád.
Garfiepodle diskuzi na X, jsou prý ty samovrazdy na střelnicích docela časté, bohužel. koupí si krabicku nábojů, zastrili si a poslední si nechaji pro sebe. Můžou tam být přirozeně okolo i jiní lidí, nejenom provozovatel. policie to vyšetřuje jako spoluúčast na sebevraždě, takže jim ještě na čas zavřou.
Se strojvůdci už verejnost soucítí tak nejak automaticky, ale fakt se o tom musí mluvit.
Můj táta našel svoji mámu v troubě.
A my máme toho tchána, že.. On jednou stal na střeše už předtím a pod ním běhaly naše děti. Takže jsem vlastně ještě ráda, že to u nás dopadlo, jak to dopadlo a odskali jsme to my dospělí. Jako nemám pro to pochopení, nemám.
continuity Přesně takto, posledním nábojem, se zastřelil brácha mojí kamarádky, strašný je to. Jinak myslím že spoluúčast nebo připadnou vinu vyšetřují skoro pokaždé, když je ta možnost. Známou zabil proud při sekání zahrady a manžela popotahovali dost, u výslechu byli i známí a nejbližší rodina.
znama, alkoholicka, se upila. vysetrovali rodinu a dokonce obvinovali dost vazne jejiho syna, jeste pred vysledkem pitvy, ktera ukazala ze to bylo opravdu predavkovanim. strasny, umre ti mama, at uz byla jakakoliv, a jeste tohle navrch:-(
Garfie Jinde naopak říkal, že jestli konec, tak jedině pistolí.
A to, že všude píšou, že byl předtím ve skvělé náladě, v tom není rozpor. Naopak. Sebevrahovi, který se rozhodl a má to připraveno, se nesmírně uleví.
Takže skokové zlepšení třeba depresí je vlastně alarmující.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí