Já už jsem to pokračování napsala pro pobavení. Směju se tomu, jak jsem se nechala pěkně povodit. Z hlediska bezpečnosti nemám obavy, je to na rybníku, děti mají vesty a lano je tahá dokola. Když nebudou moct doplavat zpět, dojede pro ně personál. Může se samozřejmě stát, že spadnou a ten, co pojede po nich, se nevyhne a najede na ně nebo je trefí ten držák na provaze. Než je pustí do vody, tak mají školení s videem jak se chovat. Já budu roztleskávačka a svačinářka.
Stěžovací vlákno
Tabea Ještě jí můžeš napsat, žes myslela, že je tam vezme ona, když už tam stejně jdou....
Jako blbý tohle, blbý!!!
to by byl ovšem kontra šach mat (jestli něco takovyho existuje) ![]()
Janulik03 můj syn měl maly polštářek, říkal mu hajik a na něm povlak s krteckem. Bez hajika ani ránu, tahal ho na dovolené, k babičkam, občas s nim chtěl jít i ven. Mnohokrát jsem sháněla nový povlak s krtkem, protože ten předešlý nevydržel. Dneska je mu 21 a polštář má čestné místo ve vitrine u něho v pokoji.
Ehm, moje plyšové prasátko stále sedí u mě na nočním stolku, mám 34 (prasátku je cca 31 let) ![]()
já tomu rozumím ![]()
Raduza To jsem ráda, že v tom nejem sama ![]()
I když, plyšová opice mého přítele sedí hned vedle prasátka ![]()
Úplně jsem zapomněla na jednu akci, co byla dnes, kam sem chtěla jít, připomněl mi to až twitter ![]()
Fakt si už na vše musím dát upozornění.
Monulinecenka to je hezký
. Mojeho plyšového pejska Fifinku, kterého jsem měla ještě po mamce, zdědila moje dcera. Je to její nejoblíbenější plyšák, tahá ho všude sebou i ve skoro 10 letech![]()
Mulen Monulinecenka Můj syn letos ztratil plyšáka, kterého měl prakticky od narození, Hopa, kobylku. Tahal ji všude, mlě úplně ožužlaná tykadla, jak ji jako mimino žužlal. Nechal ji v Tokyu na letišti, když jsme letěli domů a nenašla se. :-( Synovi je 12 a proplakal celou noc, je to celorodinná tragédie a myslím, že mu tím úderem skončilo dětství.
Garfie chudáček
, to je smutný.
Mulen Já jsem taky zvažovala, že bych prasátko dala případným dětem (zatím žádné nemám), ale když si představím, jak by se dítko mohlo k tomu nebohému prasátku chovat, tak to nedám. Přece jen, prasátko má svá nejlepší léta za sebou a i když absolvovalo pobyt v "nemocnici pro medvědy", tak by už nemuselo nějaké drsnější zacházení vydržet. Takže zůstane moje. ![]()
Garfie Chudák, úplně mu rozumím. ![]()
Monulinecenka moje děti se úplně neptaly![]()
Monulinecenka Fifinka nastesti drzi. Vydrzela i moje zachazeni. Ostrihala jsem ji chlupy na brisku a hrudniku a fixkou jsem ji nakreslila pupik a prsicka![]()
Monulinecenka takhle mel muj bracha plan predat svoji Opulenku (polorozpadlou opici), ale ze stejnych duvodu si to rozmyslel
buhvi jak by se ten mrnavej had (jeho syn) k nejmilovanejsi opulence choval![]()
Monulinecenka To teda, to by si Chrochnicek nezaslouzil![]()
Monulinecenka muž kdysi vyhrabal na chalupě tři moncicaky že svého dětství. Synovi byly asi tři roky a jak je zblejsknul, okamžitě je chtěl. No scéna strašná, otec si trval na svým, nedal mu je. ![]()
Za moncicaky mych deti jsem to slizla od tchyne, ze ti plysaci silhaji a deti budou silhat taky. Nastesti k nam babicka jezdila tak jednou za 3 roky.
Já prodala mončičáka manžela asi za dva táci nějaké sběratelce, on ho teda měl na půdě v banánové krabici a souhlasil s prodejem. Byl bílej a mohl si dát palec do pusy. Občas když vidím ty cifry za retro chrastíka a my toho vyházeli vagón, každej nám na mladýho posunul igelitku retro štěrchátek a závěsů na boudu.
Kan takže myslíš, že mám ty chrastítka po mně dítěti radši sebrat a zpeněžit?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí