Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:27

tina moc vám držím pěsti, ať je co nejdřív lépe!

Fakt by mě zajímalo, co ti na tohle ty dvě řekly...

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:28

letfenixa 711990 a co mě teda mrzí hodně, že ona zmíněná babička se za dest dní, co jí muž vyhuboval, ani jednou nezeptala, jak jsou děti na tom a ani nepopřála Áně k pátým narozeninám, které jsme pochopitelně vůbec neslavili:(

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:30

tina to je teda fakt hnusny:( doufam ze bude obema brzo lip, at muzete udelat nahradni oslavu!

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:30

tina

To snad není možný! Ježiš. Přeju, ať jsou aspoň brzo fit, když už se to muselo stát.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:31

tinajá to nechápu, čím ti lidi myslí?

Držte se.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:32

Malenge děkuju. No, muž mluvil jen se svojí matkou a ta řekla, že se děti od toho nemocného nakazit nemohly, protože on čtyřicítky neměl. Tečka. Syn říkal, že ho ale vůbec neměřila a dovolila mu lítat po venku na kole a snad prý i chodit se koupat do bazénu.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:32

tina no to snad není možný

Ať je dětem co nejdřív líp, to je strašný.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:35

tina no ty kráso, tomu říkám sebereflexe a pak malé ani nepopřeje k narozeninám a stav dětí ji nezajímá, to ti fakt nezávidím, já bych měla velkej velikej problém.

Každopádně přeju, ať jsou děti co nejdřív v pořádku a vy to nechytíte!

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:48

Všem děkuju za podporu. Doufám, že to nejhorší už mají děti za sebou. Ještě nás čeká spousta kontrol a moc věcí se nám zbytečně zkomplikovalo... Doufám, že až to bude za náma, hlavy vychladnou, tak zas zvládneme nějak začít komunikovat, protože děti prarodiče milujou. Jen ta důvěra se bude obnovovat asi ztěžka...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:50

tina chudinky malý 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:57

tina to tvoje deti chytly pres ty atb toho nemocnyho? Co na to svagrova, taky dela mrtvyho brouka? Hlavne at mas ty deti brzo v poradku a nechytne to nikdo jiny, ale k babicce bych asi dlouho nejela.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:05

tina Moc vám přeju, ať jsou děti brzy zdravé. Ty dvě jsou teda na pěst.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:10

tinachudáci. Držím palce ať jste brzo v pořádku.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:10

Kokoska tak ona ta atb. taky nefungují hned a dostal je v pondělí - děti spolu, myslím, byly od soboty a první příznaky po cca 10 dnech. Mě na tom nejvíc štve, ta bagatelizace a to, že jestli chtěla radši hlídat to nemocný dítě, tak naše děti mohly být ten týden u našich, kteří bydlí pár km od nich. My jsme věděli jen, že kašle - prý nastydl na horách. Ještě se trochu bojím o své rodiče, kteří naše děti hlídali několik dní poté.

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:23

tina JChudáci děti s horečkou v těchhle vedrech :( Ať je jim brzy líp a nikdo další to nechytnete. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:25

tina Ježíši tlapkam moc, děti i tebe. Situaci nekomentuji, to se nedá. Ať je doma brzo líp

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:34

tina Jeste bych pochopila, ze to třeba nedomysleli, protože považovali to nemocné dítě už za neinfekcni. I když já bych to teda určitě řešila dopředu. Ale to chování potom je hodně smutné. Ať jsou děti brzy fit!

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:44

notna to určitě ne, protože spolu byli dva celé dny, než ta atb. dostal. Tchýně ale ani sama nechodí k praktikovi, ačkoli objektivně má zdravotní problémy, které by se měly léčit. Ne tím, že si objedná pochybné přípravky někde na internetu. Ten problém je jinde, ona to bagatelizuje. Pro mě je to těžký - minulý rok jsme spolu prakticky nekomunikovali a na Vánoce jsem udělala vstřícný krok, načež se to letos jakž takž spravilo a teď tohle...:(

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:52

tinajá to vůbec nechápu, protože v naší rodině se vše řeší na mne až příliš paranoidně, takže se ruší akce pomalu kvůli rýmě. 

To je druhý extrém, ale teda fakt lepší než mykoplazmy. Držím palce ať to už nikdo nechytne, hlavně, že víte, že kolem lítaji, že se můžou hned nasadit správná antibiotika, kdyby to ještě někdo chytnul. 

Kokoska na mycoplazmy nezabírají peniciliny, které jsou jinak lékem první volby, takže klidně nemusely v prvním kole antibiotika zabrat vůbec, pokud tam nebylo podezření zrovna na mycoplazmy. Ono se to bohužel nevyšetřuje automaticky - mám s tím zkušenost v rodině 2x, jednou tady, jednou na Slovensku a pokaždé se na to, že jsou to mycoplazmy přišlo po několika týdnech (jednou teda za hospitalizace s crp 200). 

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 22:59

continuity máš pravdu, my dostali širokospektrá atb. a bratranec dětí měl nějaký penicilin (ještě se to tak pitomě sešlo, že on i naše děti byly poprvé u zastupujících lékařů, kteří to tak s léčbou nějak překlenují a vlastně s řešením čekají až na toho jejich lékaře..). Stejně jsem nejvíc vděčná, že z toho není zápal plic a nejsme v nemocnici....