continuity jako přesně! Pochopím, že někdo třeba neřekne, že má dítě rýmu, i když mně štve i to, ale tohle ![]()
tina můžete mít různý vztah, ale takhle ohrozit děti, to je věc jiná, to nepochopím. Hlavně ať jsou brzy v pořádku.
continuity jako přesně! Pochopím, že někdo třeba neřekne, že má dítě rýmu, i když mně štve i to, ale tohle ![]()
tina můžete mít různý vztah, ale takhle ohrozit děti, to je věc jiná, to nepochopím. Hlavně ať jsou brzy v pořádku.
tina no on by vám nic jiného asi nedal nikdo, pokud tam není podezření na ty mycoplazmy a to zas není tak časté.
Já mám těm doktorům za zlý akorát to, že máme po pěti dnech na tom penicilinu nebylo samozřejmě nijak líp a na pohotovosti narazila na svého praktika, který ji vyhodil. Teta ji pak nechala hospitalizovat ve špitále, kde předtím dělala.
Mně to už pak napadlo, protože mám stejnou zkušenost s mužem. Ja jsem to možná od něj tehdá chytla, ale vzhledem k tomu, že mám na peniciliny alergii, tak jsem vyfasla makrolidy na tu "angínu" hned a muzovi doktorka už podruhé napsala to, co zabralo mě, ale stejně si pak dal ještě výlet na infekční. No je to svinstvo.
continuity my dostali klacid hned, jen ta zastupující doktorka řekla, ať vydržíme přes víkend, že si moc není jistá. Prý být to před rokem, pošle nás domů bez atb., ale že letos je to léto nějaké divoké. A naše doktorka ho pak v pondělí nasadila hned. (ona je fakt rozumná a necpe atb. na každou blbost nebo přání rodičů) Prý to má delší inkubační dobu a průběhy jsou různé a často s velkými zvraty..)
tina A to dite melo jake priznaky? Moje dite taky vecne kasle, treba dva tydny, pak je klid a tak. Se priznam, ze pokud je syn vesely, bez teplot a proste jen tak mimochodem kasle, tak to vubec neresim. On ma pokazde viroze dlouhy dojezd a ten stekavy kasel. Ale ke svagrove s miminem bychom nesli, to je pravda. Nicmene se mi nechce ani verit, ze by nekdo jen tak dal dite se znamou mykoplasmovou pneumonii na tyden k babicce s dalsimi detmi....
Syn ve třech letech kašlal, ale nijak strašně, a měl tři dny vysokou teplotu. Měla jsem termín u Dr na další den, malém jsem ho zrušila, protože už měl jen 38. Dr ho poslechla, hned udělala rtg a diagnostikovala zápal plic. Poslala mě s nim do nemocnice, byla jsem tam s ním i s dcerou (9m). Další noc převzal muž a pak šel domů. Po pár dnech se zas zhoršil, jiná lékařka nechala udělat test na mycoplasmu a ten byl pozitivní. Nikdo jsme to od něj nechytili, i když kontakt se mnou a miminem měl velmi úzký. Nijak extra nekašlal a normálně lítal, jakoby se nechumelilo.
continuity to je dalsi problem, ze se to nemusi odhalit a nasadit vhodne leky hned, ale jak jsem psala, kdyz mam jedno dite byt nachlazene, nevezmu k nemu dalsi zdrave, aspon se tech rodicu zeptam. Stejne jako bych nevzala na hlidani dite, kdyby bylo zle mne.
Já tady psala kdysi příběh mé hračky z dětstvi, kterého si v tomto stavu oblíbila dcera a několik let ho všude tahala s sebou :-). My se mohli přeskočit, byl fakt pro ostudu :-). Tak mě teď napadlo, jestli bych ho neměla ukázat vnukovi...:-).
Toho jsem taky měla!
(Mončičáka žádného)
Včera večer mne začalo bodat v uchu. Ale fest. Spát jsem šla s ibalginem. Teď lepší, ale ještě se to ozývá.
Ve středu mám letět. Bojim, co z toho bude.
tina Hlavně já mám pocit, že když se s ATB není v klidovém režimu, jak jsi psala o tom synovci, tak nezabiraji tolik Ale nemám to nikde nacteno, jen teď jak bylo dost děti nemocných a pak jely druhé kolo s ATB, často to moc nelecily, prostě braly ATB a jak přešla horečka chodily ven jako nic.
Jakej na to máte názor? Já si myslím, že ta ATB bez klidového režimu fakt jsou taková na méně procent.
Karja noo, je fakt, že nám se teď ten streptokok s mužem oběma vrátil
Ale jinak bych řekla, že to takhle nefunguje ![]()
Karjajá hledím, co to tady píšeš. Deti s ATB lítaji po venku?
Karja jako deti jsme na prikaz doktora musely s ATB lezet, nez se slo na kontrolu. Moje deti taky byly vzdycky v posteli, pak treba ctvrty, paty den se vzdycky behem dne presunuly do obyvaku, ale byly v klidu, zadne litani a ven uz vubec. Ono jim stejne ty prvni 3 dny byvalo dost zle, postel nebyla zadny boj. Pak uz to bylo horsi udrzet je v klidu. Dost jsem se divila, kdyz jsem zjistila, ze nektere deti na konci nemoci chodi i ven, to u nas neexistovalo. Taky byvala casto pri kontrole zvysena sedimentace (dela se to jeste?) A nekdy i na dalsi tyden omluvenka z telocviku.
Sweet Potato zajdi na ORL, treba ti daji kapky a do stredy se to zlepsi. Drzim palce. Ja mam ucho zase po case fest zalehly (nasledek problemu pred dvema lety, obcas se to lehce vraci) ale letim az 12., tak snad to prejde.
Kam se chystas?
Ja lituju, nasi pri stehovani vyhodili svoje medvedy. Mamka mela takoveho zlutohnedeho, plys odreny az na latku, tata tmaveho, jeste dost chlupateho, a ten i brucel!
A jak je to s OCR? Ta se nijak nekontroluje, ze? Mam kolegyni, ktera ma porad OCR, hlavne kdyz jsou prazdniny nebo nejaky deadline. Jeji muz je lekar a parkrat jsem jo behem re OCR potkala i s detmi. Chapu, ze ne vzdy to je vazne, jen se ptam, abych vedela na cem jsem.
Kokoska Na pohotovost se mi nechce, tak zle není, máme tu skvělé orl, tak v pondělí tam.
Na Azory.
Ja lituju, nasi pri stehovani vyhodili svoje medvedy. Mamka mela takoveho zlutohnedeho, plys odreny az na latku, tata tmaveho, jeste dost chlupateho, a ten i brucel!
![]()
Karja jako deti jsme na prikaz doktora musely s ATB lezet, nez se slo na kontrolu. Moje deti taky byly vzdycky v posteli, pak treba ctvrty, paty den se vzdycky behem dne presunuly do obyvaku, ale byly v klidu, zadne litani a ven uz vubec. Ono jim stejne ty prvni 3 dny byvalo dost zle, postel nebyla zadny boj. Pak uz to bylo horsi udrzet je v klidu. Dost jsem se divila, kdyz jsem zjistila, ze nektere deti na konci nemoci chodi i ven, to u nas neexistovalo. Taky byvala casto pri kontrole zvysena sedimentace (dela se to jeste?) A nekdy i na dalsi tyden omluvenka z telocviku.
Vůbec nechápu, že by děti, být s doznívající nemoci, chodily ven. Dokud jsem na OCR, dokud nejdou do školy, jsou prostě doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.