Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 04. června 2025 14:27

dzizisketa Anema Muž si začal před pár dny dávat do jogurtu vločky a včera prý proč hned vedle vloček máme rýži, že můžu hádat, co si do toho jogurtu nasypal oboje v pytlíku a z DM, no má to dost podobný obal

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 04. června 2025 17:42

rysamona Zuzuli Karjajá vím, že to právně není v pořádku a že si prostě vymysli. U toho předešlého bytu jsem řešila to samé, přeplatek a majitelka to nechtěla zaplatit. Tam jsem to opravdu konzultovala s právníkem a byla jsem s ním domluvená, že jí bude kontaktovat. Tam stačilo pohrozit a poslala mi to. Ale tenhle člověk je jiná sorta, ten si je, podle mě, schopen na vymyslet a sehnat, cokoli bude třeba, aby mi to zaplatit nemusel. Na tohohle konzultace s právníkem stačit nebude.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. června 2025 18:57

Dnes jsme zjistili, že někdo poslal štíznost na radnici, že máme vyhrazené parkovací stání pro invalidy. 

Vše máme řádně uděláno oficiální cestou.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. června 2025 19:00

Bledule a na co si teda stěžoval?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. června 2025 19:16

Pinot Noir Nevím, asi si myslel, že to máme načerno.

Jestli je to ten samý člověk, co si myslíme (paní nám neprozradila jméno), tak ten mě obvinil, že jsem zmanipulovala členskou schůzi družstva. Chceme dělat balkony a jemu se to nelíbí. 

Sepsal petici ke svolání mimořádné schůze a chce, aby se zkontrolovaly družstevní finance. Když prý neudělám přesně co chce, tak na mě podá TO.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. června 2025 19:23

Bledule Lidi jsou kreténi a závidí i invaliditu.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. června 2025 21:12

tv Tak to me fakt mrzi, no je to asi kreten, že se ti do toho nechce. Ani zkusit to teda nechceš? Třeba by to aspoň za tu zkoušku stalo. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. června 2025 23:25

Bledule achjo

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 05. června 2025 04:22

Bledule To je ale pitomec. :-(

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 05. června 2025 07:04

Bledule V každém domě se nějaká taková osina v zadku najde :o( 

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 05. června 2025 08:31

U nás v domě jsme si osinu vylosovali my - noví sousedé, vášniví kuřáci pod námi. Kouří oba a zvou si kuřácké návštěvy, za den dají tak krabičku. Rozhovory s nimi jsou opravdu zábavné, to nemohu říct.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. června 2025 08:48

zelene.okoKuřaci jsou zlo, to má v bytě pod sebou kamarádka a všechno to jde v létě otevřeným oknem k nim. Navíc pán hulí asi od školky, takže rozdejchat ty zadehtovany plíce ráno, obnáší třicet minut hlasitého chrchlaní,  nejlépe na balkoně a s cígem, ať z toho maj něco všichni. Já jsem teda taky kuřák, ale požitkař, nesnáším vajgle po zemi a kouření při chůzi, musím k tomu mít pohodičku a nejlépe si to vychutnávám o samotě s kávou. V práci nekouřím vůbec.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 08:52

Kan vajgly jsou hrozný. Tady jsou i místa, kde je vyloženě nastláno. Ale jsou všude. To takhle jde babička pro vnučku do školky, pár metrů před ní zašlápne cígoFakt by mně zajímalo, co jí řekne, až je vnučka začne sbírat, jak to tak děti dělají.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 05. června 2025 09:03

Bledule Ach jo. Tlapkám.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 05. června 2025 09:05
Reakce na dzizisketa:

Ráno jsem si výjimečně ke snídani dělala kávu místo čaje k obligátnímu jogurtu s vločkami a ovocem. A kam si myslíte, že jsem tu první lžičku kávy nasypala? Správně, do jogurtu!

​Už nejednou jsem nasypala psí granule do mlýnku na kávu, případně kávová zrnka po psí misky.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 05. června 2025 09:40

Dnešní začátek mého pracovního dne:

požadavek: potřebuju detaily k faktuře XXX

já: faktura s tímhle číslem není v systému

požadavek: pošli mi pdf

A tyhle lidi jsou nejvytrvalejší a nejvíc prudí.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 05. června 2025 11:02

xxx

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. června 2025 11:45

Kocour dnes nedorazil, vcera akorat prisel na veceri a zase zmizel

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 05. června 2025 15:01

Luna 

Já jsem tvůj příspěvek stačila přečíst a nejsi v tom sama. Taky mě práce baví, taky je za ni mizerný plat, navíc trpím impostor syndromem, i když vím, že něco umím a dobře, jsou to věci tak neslučitelné, že se jima stejně líp neuživím.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 05. června 2025 15:09

Kan Když jsem šla paní oznámit, že máme plnej byt kouře a ať s tím přestanou, tak mi řekla, že si myslela, že když kouří venku, tak to nesmrdí