zelene.oko kuřáci tomuhle nevěří
Stěžovací vlákno
Luna dzizisketa já jsem to taky stihla, no, byla to trefa do černého, taky mi dnes přišla výplata ![]()
Ja skripu zubama kazdy mesic, kdyz mi prijde duchod. Za ty prachy, co jsem odevzdala statu na danich, bych si mohla nekolik let uzivat na Bahamach v super hotelu. Z duchodu, kdybych zila sama nekde v levnym byte v najmu, bych se mozna jeste nejak najedla a jednou za pul roku mozna oblikla v sekaci.
Mohučanka dzizisketa Nechtěla jsem, aby to tu viselo, protože si samozřejmě nemám na co stěžovat, člověk má byt, zdravé děti, co jíst...Ale všechny ty výstavy, nekonečné papírování kolem erasmu, aby děcka vyjely do zahraničí, tam skoro nespím, aby se jim něco nestalo a pak tohle. Lepší je fakt nic nedělat.
Luna hele, to je blbost, s touhle logikou bysme tohle vlákno mohli zavřít. Je to normální oprávněná stížnost. Je škoda, že dobří učitelé nejsou dostatečně finančně ohodnocení, pak po nich nemůžeme chtít žádnou moderní výuku. Učit budou akorát staré soušky učitelky.
Evaeva No stare sousky vsechny odchazi a misto nich neprichazi nikdo.
Ja nejsem buhvijak skvela, ja jsem takova ta ironicka carodejnice, ktera je buhviproc celkem oblibena a nejvic me prave bavi ty veci "navic", nez me bezne pracovni povinnosti.
Ja skripu zubama kazdy mesic, kdyz mi prijde duchod. Za ty prachy, co jsem odevzdala statu na danich, bych si mohla nekolik let uzivat na Bahamach v super hotelu. Z duchodu, kdybych zila sama nekde v levnym byte v najmu, bych se mozna jeste nejak najedla a jednou za pul roku mozna oblikla v sekaci.
Hele, ale nežiješ sama a v nájmu. Já si naopak říkám, že za stejný prachy musí hodně lidí zaplatit (ne levnej) nájem a ještě k tomu živit malý děti... zařizovat domácnost... ![]()
A jak pravil můj spolužák tuhle na srazu - výplata může přijít a nemusí, kdežto důchod, ten přijde pravidelně!
A máme mhd zadarmo ![]()
Tolik optimistické okénko rozenýho asociála!
Luna obdivujem ťa s tým Erazmom. Ja mám stres aj z výletu.
letfenixa Z výletu bych měla taky stres.
Erasmus je mnohem lepší. Tam vidím ten přínos.
Luna jo, to rikala mamina kamaradka, ucitelka v duchodu. Ze porad pracuje, protoze skola nema ucitele. Ona je dost akcni, takze jako telocvikarka jezdi se zaky i na sportovni kurzy. Mladi kolegove pry na ty vycviky jezdit nechteji...za ty mrzke penize:-/
Chapu te, obcas to na cloveka sedne... umelci zkratka vzdycky meli tvrdy chleba.
Hele, ale nežiješ sama a v nájmu. Já si naopak říkám, že za stejný prachy musí hodně lidí zaplatit (ne levnej) nájem a ještě k tomu živit malý děti... zařizovat domácnost...
Neboj, to mam vsechno za sebou, materska placena pul roku, podruhy teda uz rok a pak slus, vsak to jiste znas. A vim, ze spousta mladych rodin je na tom mozna hur nez lecktery duchodce. A docela je lituju, co je ve stari ceka. Ze neziju v najmu neznamena, ze to mam zadarmo, navic to je vysledek mnoha let magorsky prace a perne splaceny hypoteky. Me spis stve, ze jako OSVC jsem fakt odvedla na danich dost penez a na vysi duchodu to videt neni, zatim vsechny zname, co sly do duchodu jako zamestnanci, na tom jsou lip.
Kokoska Tak zase nemůžeš to brát tak, že tvoje daně šly na tvůj důchod. Ale jinak ti rozumím. Pro OSVČ je asi fakt nejlepší přemýšlet na důchod o nějakém pasivním příjmu. Já si nedávno zkoušela vypočítat, jaký budu mít důchod a ehm...z toho bych teda nevyžila, ani kdybych žila sama v garsonce. Někdy je to fakt o tom, že kdybys ty peníze, co dáváš na důchodové pojištění, investovala, jsi na tom ve stáří líp.
Garfie ale to ja vim, taky vim, ze na ty zadni kolecka se myslet musi cim driv tim lip.
Luna tebe je tam hrozná škoda, nešlo by změnit ústav? A tlapkam
, děláš navíc, jednou nohou v kriminále a neocení to, to je vážně smutné.![]()
Je tady to správný vlákno, kde si člověk postěžuje a ono se to spraví, že jo? Prosim, ať to funguje i u mě. Protoze fakt uz nevim co
Dítě moje milovaný si letos tahá zdravotně jednoho černého Petra za druhým. Uz by fakt prosim stačilo Takze stěžuju si strašně moc na nemoci. Ať uz jdou do pr..le! A hlavně se už nevrací s žádnejma kámošema v podobě komplikací.
notna přeju, ať to, co je, odtáhne, a nic jinýho nepřitáhne.. ![]()
Prvýkrát v živote mám menzes po 14dňoch. Ale začalo to nezvykle, tak som dnes ráno bola u gynekológa, ktorý to potvrdil a pivedal mi ďalší postup-liečbu. Tak uvidím, ako to pôjde ďalej.
Synek se dnes vrací ze školy přírodě. Původní info bylo, že přijedou kolem poledne, nutno vyzvednout rodičem. Dobrá, počítám s tím ohlašuju oběd v práci. Následně info že návrat v 11 hodin, domlouvám tedy v práci, že odejdu dříve. Včera psala učitelka, že to stihnou dříve, v 10.45. Ráno zpráva, že děti máme čekat v 10.30. Sakra už, to si tam s nima nemůžou ještě hodinu hrát v lese, aby dodrželi harmonogram a 60 rodičů musí dělat takové manévry? Nebo jet až po obědě, který by určitě rodiče rádi připlatili?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí