Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:55

JankaM To jo, to mi přijde teda dost hloupé, vždyt si každý musí vzít volno v práci. A ne pul den nebo odejít dřív....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 10:04

JankaM Karja jo, je to hrozně pitomý, návrat v poledne. Jak se jezdí přes agentury, tak ty to mají takhle všechnySyn se vrací přesně v tom rozmezí, kdy vyzvedávám druhého a ještě budu mít kočár a doma mu musíš dát oběd. Kdyby přijeli ve čtyři, je to o tolik jednodušší. Stejně do toho ubytování další děti najedou až v pondělí. Ale pro školy je to takhle jednodušší, jede s nimi jen jeden učitel, nemusí se starat o program a možná z toho i něco mají (?). 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:10

Evaeva jo, zní to krásně, týden na škole v přírodě, ale vlastně tam jsou jen 3 celé dny, v pondělí přijedou a v pátek hned po snídani jedou domů. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:13

notna Soucítím . Znám to s manželem. Snad to brzy skončí.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:13

Stezuju si na svou mamu.  Ma pristy tyden narozeniny. Nechtela delat pristi tyden zadnou oslavu, ze toho ma ten tyden plno, ze se sejdeme az pozdeji. Ja ji vcera vecer volam, co delaji v sobotu, ze bychom se stavili se zakusky a poprali ji. A jeji reakce byl plac, ze to je obri zklamani, ze bychom sice prijeli, ale i s mym muzem... skoncilo to silenou hadkou, kdy mi vycetla i to, ze me pred peti lety vezli domu z porodnice (propustili nas neplanovane o den driv manzel byl na stavbe a nasi se sami nabidli, ze maji cas), jako dukaz toho, ze je muj muz uplne priserny, zatimco oni by se pro me rozkrajeli. Ze ja jsem mym muzem zmanipulovana a nevidam se s nimi. A tata, kteremu pak predala telefon, na me do telefonu rval, ze jemu se tohle nelibi, ze on chce, abychom k nim s dcerou jezdily samy a aspon na par dni v mesici, protoze oni maji na vnucku pravo a ze si to mam uvedomit... to cele jen proto, ze jsem chtela zajet mame poprat k narozeninam  

Ne, mami, tati, nejsem zmanipulovana mym muzem. Ja se s vama prestala presne z tehle duvodu vic vidat uz dva roky pred tim, nez jsem se s nim seznamila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 10:17

JankaM no přesně! Školka taky jezdí na pět dní, prý, že je to tak drahé, že na sedm by spousta dětí nemohla, ale vrací se až před pátou, aby si užili i ten poslední den. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:21

Zuzuli Tlapkám šíleně moc:-/. Vaši jsou toxic, bohužel, což je uplně šílený i s ohledem na to, že jakoby oba dva stejně, ještě mají nějaké vzdělání, zaměstnání na úrovni a nic..... Moc ti přeju, at tvoje nová rodina ti to všechno vynahradí, a podle toho co tady čtu od tebe za hezké příspěvky se to určitě tak stane. Jim asi vadí jakoby asi hlavně to, že mají pocit, že už nemají na tebe takový vliv jaký by si představovali, zřejmě že? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:22

Zuzuli To je hrozné. Myslela jsem, že takoví rodiče existují jen v těch blbých příbězích na youtube.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:23

Bledule Tady na tomto foru si člověk uvědomí, že existuje uplně všechno bohužel a jaký má štěstí, že u něj zrovna něco ne. Že je to prostě JEN štěstí. 

Online DruI
5591 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:23

Zuzuli To je na prd :o( A naděje, že by se to s nima zlepšilo, veškerá žádná. Tak ať se tím moc netrápíš

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:27

notna přeju, ať tohle vlákno zafunguje!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:28
Reakce na Bledule:

Zuzuli To je hrozné. Myslela jsem, že takoví rodiče existují jen v těch blbých příbězích na youtube.

​Přesně. 

Zuzuli achjo, to mě mrzí. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:33

Zuzuli Tohle je už tak přes čáru, že bych je fakt poslala do prdele. Na vnučku žádný právo nemají a dokud se nezačnou chovat slušně, tak bych jim max na narozeniny a Vánoce poslala sms. A pokud by to gradovalo, tak ani to ne. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:37

Karja myslim, ze ten vliv je to hlavni. Jeste, kdyz jsem se pred sedmi lety vdavala, byla moje mama z meho muze uplne nadsena, jak je bajecny a skvely a jak se v nem poznava a maji hodne podobneho... pak ale zjistili, ze on kolem nich fakt nebude behat a "maminko, tatinku, jste tak bejecni, nejlepsi na svete, jiste, ze budu delat to, co chcete vy", tak s tatou otocili a nemuzou mu prijit na jmeno. A tak se k nemu i chovaji. Treba kdyz s nimi pred par lety domlouval,  kdy se o vanocich sejdeme, tak to uplne vyignorovali a ze s nim se domlouvat nebudou, ze budou jednat jen se svou dcerou... nejspis si mysleli, ze hodna holcicka je na slovo poslechne a zaridi to podle nich.

Nejhorsi je, ze oni jsou ucitele a tak jsou presvedceni, ze maji na vychovu patent a delaji to nejlip na celem svete. A zkousi ty stejne manipulace i na moji dceru (takove to bud hodna holcicka, copak me nemas rada, babicka bude smutna, kdyz to neudelas, my tak strasne trpime, kdyz s nami nejsi. Pripadne uz jsme stari, nebudeme tu dlouho, musime si maximalne vnucku uzit ted) a to, ze ja se proti tomu ohrazuju, ve sve hlave vnimaji jako negativni vliv meho muze, ktery nam brani v tom se nimi vidat.

Ale ja se mam jinak strasne dobre. Ja mam fakt spokojene manzelstvi, mame se radi, spolecne se starame o nasi bajecnou dceru, budujeme si spolu vlastni domov, mam kolem sebe pratele, praci, ktera me fakt bavi. Plno aktivit,  relativne malo casu. Coz je ale taky problem, nasi se nam "obetovali" a ted sedi sami doma a vymysleji teorie o tom, proc na zavolani je neprijedeme bavit. (Btw mame bude 58, tatovi je 61, na nerudne seniory, co sami sedi zavreni doma, maj jeste cas)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:38

Karja Ano, naše rodinka není bez poskvrnky a vychovávala nás jen máma za pomoci svých rodičů, ale opravdu mám pocit, že jsme měli štěstí na pohodovou mamku. Už to bude 10 let a pořád mi chybí.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:44

Zuzuli ja ti veľmi rozumiem, moju  mamu som tu už neraz spomínala. Môj otec má občas tiež zbytočne divné reči, ale da sa to zvládnuť. Moja mama je riaditeľka zemegule a nie raz jej správanie môj muž okomentuje, že on také (zo svojej primárnej rodiny) nepozná.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:47

Zuzuli ZuzuliTy jo, to jsou fakt strašně mladí(!!!??!!). To tě ještě čeká...Ty nechodíš nikam k psychoterapeutovi, že? Mně přijde, že oni hrozně dobře poradí, co jak s těmito lidmi, ani ne tak, co s nimi udělat, nelze asi nic, ale poradí v tom, jak my to máme vnímat, aby se nám ulevilo. Protože on ti tady někdo poradí "pošli je tam a tam" nebo "já bych se s nimi nepárala", ale pokud tobě tento přístup nebo povaha není vlastní, tak si tím vůbec nepomůžeš. Jako naši jsou samozřejmě v pohodě, ale měla jsem s nimi docela nějaké vlastní problémy a u té psycholožky jsem došla uplně k nějakému svému přecvaknutí a je to fakt jiný. Možná by to pomohlo i na tyto těžší případy, aby sis to uměla vyřešit a netrápilo tě to tolik. A třeba jako přidanou hodnotu to bude mít, že tím jak změníš svůj přístup, tak se jejich chování taky trochu upraví. Já jsem to ted viděla u našich, byla jsem tam, střídala jsem se sestrou, co přišla chvíli po mně, ale co JÍ řekli, to si ke mně už teda pár let nedovolili, protože viděj, že uplně nemůžou.  Snad je srozumitelné, co tím chci říct.

Jinak rozumim zcela tvýmu příspěvku, přesně ten učitelskej syndrom v nejvyšší míře, manipulace, to že se najednou nějaký "jejich" dítě vzpírá...Hrozný. Moc tě lituji no.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:50

notna

Držím moc palce

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:51

Zuzuli Jé, máme to stejný. Jako vůbec ti to nepřeju, ale takové to, že nejseš sám...A moje má taky za 2 týdny narozky.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:55

letfenixa jo, vzdycky, kdyz pises o matce, je mi to povedome