Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 21. června 2025 14:12

barbucha Mi to děla moje mamka. No, tak jí řeknu, že to není moje, ani jeji věc, čímž záležitost považuji za uzavřenou.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. června 2025 14:15

Raduza barbucha no holky, to mi leccos osvětlilo. 

Zajímavé, že žádný z mých partnerů to nijak extra neočekával. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. června 2025 14:19

continuity no partner to taky neočekával,  jeho matka jo.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. června 2025 14:26

Raduzanaštěstí se žádnou z tchýní jsem nesdílela společnou domácnost. Jedna mi třeba kladla na srdce, ať dohlidnu co jí. On byl čtvrťáku na výšce a já prvňačka, oba na kolejích, viděli jsme se tou dobou tak 2-3 týdně.

Ale jinak hrozně milá paní. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 21. června 2025 14:51

continuity 

Z mých manželů to očekával jen ten první... Problém byl v těch tchyních, celej život byly buď v domácnosti nebo občas na nějaký pomocný brigádě, snad úklid a tak, takový prostý ženy prostýho původu to byly - takže doma byly zvyklý otročit a posluhovat. Na rozdíl od mojí matky, která se věnovala kariéře resp. práci, která ji bavila (na rozdíl od domácích prací ), a navíc měla léta bonu i hospodyni v podobě naší svobodný pratety co s náma žila. 

No a každej si ze svojí rodiny něco odnese, že jo.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 21. června 2025 15:27

Moje mamka se o tatinkuv vzhled starala, on uz pak automaticky chodil za ni, kterou kosili a kravatu si ma vzit,  kdyz nekam sli. Myslim, ze i ty boty mu obcas presmrncla. A je fakt, ze byl vzdycky jak ze skatulky, jeste nekdy po devadesatce, kdyz jsem s nim byla u doktora, tak sestricky obdivovaly, jak hezky vypada. Hezkou kosili s kravatou, sako, to nosil hodne dlouho, az opravdu ve vysokem stari presel na svetry, nebo vesty, ale takove ty na zapinani, fakt mu to sluselo.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. června 2025 16:22

Kokoskamůj muž se taky přijde poradit a já mu samozřejmě pomůžu, ale neni to moje odpovědnost. Když nepřijde, neřeším. 

Rozhodně nezkoumám, jestli má čistou košili. Neřeším teda už ani u dětí, prostě oznámím termín posledního praní před táborem nebo dovolenou a je jejich boj to zpod postele přesunout do koše na prádlo. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. června 2025 16:54

Raduza tak matka mýho muže je asi šťastná, že se holomka konečně někdo ujal, a žádný požadavky neformuluje

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. června 2025 17:14

continuity

My s ní taky nebydleli,  to by bylo fakt na vraždu.  Tohle bylo na chalupě,  moji navíc,  kam přijeli s tchanem na návštěvu. 

Aranel spravnej přístup

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. června 2025 17:18

Aranel tchyne taky nikdy nemela zadnou poznamku. Ac jsme spolu opravdu dlouho, predlouho. Zlata to zena. A i me podstrojuje, navari kdyz mame prijet. Ale ani svagrova to po ni nezdedila. 
Jinak mama mela zrovna dnes nejakou poznamku, ze nejaky chlapik musi chodit na jidlo k mamince. Ze ta jeho je k nicemu. Tak rikam, vidis, moji kluci se musi naucit postarat sami, jim maminka taky nenavari (mysleno ja). No nic na to nerekla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2025 17:23

Jos moje tchýně je taky taková, buchtu nebo jídlo donese (teď k nim nechodíme), žádné řeči, že mám dělat to či ono pro jejího syna nebo kluky... Tchán byl dlouho takový ten typ, co si ani čaj neuvaří, na děti byla prakticky sama. Teď už je to lepší, ale pořád očekává, že ona navaří, napeče a naklidí. Myslím, že ona v tom není úplně spokojená, tak je asi ráda, že její syn se umí postarat o sebe i děti.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. června 2025 18:23

Prežr...prejedla som sa melónom a je mi zle.

Nie, nie je mi pomoci.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. června 2025 19:11

continuity Jo, o ty odpovědnosti to přesně je. Jasne ze klidně přišiju knoflík, zašiju ponožky, vyžehlím košili, když vim, ze mi to jde lip. Ale odmítám byt odpovědna za stav všech ponozek dospelyho člověka, nevidim absolutně důvod. 

Ja od nej taky neočekávám, ze bude janevim, treba odpovednej za stav oleje v mým autě, ve kterým bezne nejezdi. Proste az ja uvidim, ze je potreba výměna, tak ho treba požádám o součinnost. Kdo co užívá a potřebuje, tak si za to taky odpovídá, mi to přijde naprosto logicky.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:57

Catherinne Tak posílám foto a uvidíš, že na tuto hrůzu (slečna si dala záležet, aby to bylo echt hnusné a neopravitelné ) nepomůže nic. Jedině půl roku trpělivosti, klobouk a chodit kanálama.

Fotky smazány, abych neděsila .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:57

slniecko Přejedla jsem se ze vzteku třešněma a taky je mi zle.

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:56

whiskas tak něco podobného mi vytvořila kadeřnice když kámoška, která me normálně stříhá na me neměla cas(těhotenství, porod, šestinedělí...) když to viděla tak spraskla ruce a skoro se mi omlouvala. Ale dorůstalo to skoro půl roku a to mi roste rychle.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:59

rysamona Děkuji pěkně ... takže jsem to odhadla dost přesně. A co jsi těch půl roku dělala s vlasama? Jak to jde přežít? Musím mezi lidi a zamaskovat/učesat to nejde. Při mé aktuální hladině stresu je tohle skutečně nechtěný bonus. 

Mně se tedy nikdo neomluvil, ale omluva by tuto příšernost stejně nevyřešila.

Mně navíc vlasy rostou pomalu, mám jich málo, jemné ... všechno špatně. 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:04

whiskas Jako není to hezký úpravný mikádo, ale že bys nemohla mezi lidi? To snad ne...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:33

Allysa Tak to byla samozřejmě nadsázka, ale že je to super hnusné, je pravda.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:36

whiskasRozumiem, že sa účes nevydaril, ale nie je to také strašné, aby ste nemohli ísť von medzi ľudí. Ak by som vás vonku stretla, asi by som si ani nevšimla, že máte jednu stranu dlhšiu a druhú kratšiu. Ak aj áno, tak by som si myslela, že je to zámer.